Türkçeyi Koruma Etkinligi

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
yunus46
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Türkçeyi Koruma Etkinligi

Mesaj gönderen yunus46 »

abdullahsezgin yazdı:O açıkları siz bulasınız siz tespit edesiniz diyo koydum.Bazen insanın aklı karışabilir.Teşkilat sunucusunda Etkinlige kimse katılmadı ve bunlara Türk demeye hatta Türkçe konuşan birilerimi diye soruyorum kendime.Etkinlige katılmadılar ve ayrıca konu boşu boşuna açılmış sayıldı.Yorumlarınız için teşekkürler.
kesin biz bulalım diye konmuştur bir konu açıyorsun ama sen açtığın konuya hakim olamıyorsun konuyu açan kişi
böyle hatalr yaparsa diğer arkadaşlar ne yapsın ve de açtığın konu gerçekten boş bir konu Türkçe konuşmuş konuşmamış sen niye karışıyorsun adam istediği gibi konuşur tamam mı ;)
Yunusxxmaraşlı
Katliyam Loncası Kurucusu
Resim
Kullanıcı avatarı
abdullahsezgin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen abdullahsezgin »

Dostum bak çok sorun çıkartıyosun bu bi etkinlik Türksen Türkçe konuş.Ve bu forumdaki ve oyundaki herkes Türk olduguna göre Türkçe konuşmazlarsa türkçelerini unuturlar.Cahil dostum olacagına Okumuş düşmanın olsun.Sen etkinligi katılmıyosan niye konuya hala mesaj yazıyosun Konuyla alakalı yazacagın bir şey yoksa seni ilgilendirmiyosa mesaj yazma konuya kardeşim.
Eminönü Sunucusundan Gecelerinsavasci

ESKİ BİR EFSANEYİM ARTIK!!!
Kullanıcı avatarı
yunus46
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yunus46 »

ben senden daha düzgün bir Türkçeyle konuşuyorum böyle etkinlikleri açmak sana kalmadı Türkçesi bozuk arkadaşım
Yunusxxmaraşlı
Katliyam Loncası Kurucusu
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön