eagleee yazdı:Sa
Benim anlamadığım bişey var ben bu ilker savaşçıyı sunucuda 5 6 aydır görüyorum ve daha 49 lwl olamadı
soru 1= Lonca carını ne zaman 49 yapar 1 yıl sürer mi
soru 2 = Bu ilkersavaşçı kendisiyle birlikte kaç lonca eskitti sizide eskitir
soru 3= bu salak sefa felan değil gene o ilker bu arada mykons pisliklerinden arınmak için yapıo demişsin o benim lafım
HADİ SİZE KOLAY GELSİN__
1.si genelde kp kasıyorum kp kasdıgımdan lvl atlamadım bayadır
2.si o loncalar eskimedi çok güzel gidiyordu ama bazı kişilerden dolayı kapandı isim vermicem
3.sü sana dedim adım sefa ilker artık oynamıyor hem bugün senide kesiyordum sende zihin atıp kaçtın
eagleee yazdı:Sa
Benim anlamadığım bişey var ben bu ilker savaşçıyı sunucuda 5 6 aydır görüyorum ve daha 49 lwl olamadı
soru 1= Lonca carını ne zaman 49 yapar 1 yıl sürer mi
soru 2 = Bu ilkersavaşçı kendisiyle birlikte kaç lonca eskitti sizide eskitir
soru 3= bu salak sefa felan değil gene o ilker bu arada mykons pisliklerinden arınmak için yapıo demişsin o benim lafım
HADİ SİZE KOLAY GELSİN__
1.si genelde kp kasıyorum kp kasdıgımdan lvl atlamadım bayadır
2.si o loncalar eskimedi çok güzel gidiyordu ama bazı kişilerden dolayı kapandı isim vermicem
3.sü sana dedim adım sefa ilker artık oynamıyor hem bugün senide kesiyordum sende zihin atıp kaçtın
Yav arkadaşım sen ne güçlü adammıssında hepimizi kesiyormuşsun,Hatta sunucuda senin peşinde herkez abi abi die dolaşıolar korkularından İtemlerini yansıtsan manda derisi ayakkabı wardır senin eşyalarda sen nie hep bizi kesionda biz kesemioz seni Bidaha ki sefere mantıklı yalanlar uydur seni yaptıklarından kurtarmaz sefa ayakları.. son olarakda 6 ayda kaç kp kastın ???
Hırsız diye iftira atarsın ne hırsızlıgımı gördün derim cevap vermessin sonrada 39 lwl charı kovaladım diye hava atarsın
charım 40 lwl oldu gel ws atalım ben kesersem artık bana ve loncama abi diyeceksin eger sen kesersen bende sana bulaşmayacam bu kadar büyük konuşuyorum ..
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
Realxpatron bugün bölgeden beni çagırdı çarı 40 lvl olmuş benle ws atacakmış tamam dedim uçakta buluştuk ben patronu 5 kes kestim ardından arkadan daldı bana sonra tekrar geldi canım azken daldı sonra başka çara geçti bana sen yendin dedi kendisi kabul ediyo bunu büyütecek ne var yani sizler o mykonsu bişimi zannettiniz
ws atmayı bilmiyorsun gelip bana artistlik yapıyorsun
yanlışlık olmasın 5 kere deil 2 kere kestin
geldiğim gibi dalıyorsun ws atmayı bilmiyorsun ..
beni kaç canla kestin söyler misin 70 80 canlamı 1-2 canın kaldı orada yanımızda bulunan adamlar sana ne dedi set sil oo charı baksana daha 40 lwle kesilecen ..
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
Bir de 6 ay kp kastım demişsin 6 ayda kaç kp kastın söyler misin rütben 2çizgi mavide
ben bir günde 3000 kp kasıyorum sen 6 ayda kasamıyorsun üstüne üstlük gelip lasf yapıyorsun sen önce ws atmayı öğren ..
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Mysolo yazdı:Bir de 6 ay kp kastım demişsin 6 ayda kaç kp kastın söyler misin rütben 2çizgi mavide
ben bir günde 3000 kp kasıyorum sen 6 ayda kasamıyorsun üstüne üstlük gelip lasf yapıyorsun sen önce ws atmayı öğren ..