nicx yazdı:BİDAHA BU DESTFACE YÜZÜNDEN BANA İFTİRA ATANIN KALBİNİ FENA KIRCAM
.......................DARKFACE...............
Resmen kaçıyıorsun ne iftirası bütün oyun şahit bütün fotoları aldık bütün videoları aldık yeter artık amacında yok ne yaptığını sanıyorsun milletin emeğiyle oynayınca hoşunamı gidiyor senin süresiz bloglanman için elimden geleni yapacam...
Strongman Strongmanxbüyü AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
lan olum ağzımı açtırma benim ben DARKFACE yim bu kadim kacırmayı yapan itoğluda DESTFACE konusmıyım konısmıyım diorm ama yakın zamanda bu iftiralar yüzünden birine ana avrat kaycam .. DESTFACE NİN YAPTIĞI SEREFSİZLİKDEN ÖTÜRÜ BENİ SUÇLAMAYIN DİORUM SON UYARIM !!!!
nicx yazdı:lan olum ağzımı açtırma benim ben DARKFACE yim bu kadim kacırmayı yapan itoğluda DESTFACE konusmıyım konısmıyım diorm ama yakın zamanda bu iftiralar yüzünden birine ana avrat kaycam .. DESTFACE NİN YAPTIĞI SEREFSİZLİKDEN ÖTÜRÜ BENİ SUÇLAMAYIN DİORUM SON UYARIM !!!!
Yaw kardeşim sana bişey diyen yok öyle bir sinirli yazmışınki Seni Destface sandım Darkfacede yan charın sandım biraz sakin ol mesela söyle diyebilirsin '' Arkadaşlar Destface ile beni karıştırmayın '' diyebilirsin.
Strongman Strongmanxbüyü AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Resmen kaçıyıorsun ne iftirası bütün oyun şahit bütün fotoları aldık bütün videoları aldık yeter artık amacında yok ne yaptığını sanıyorsun milletin emeğiyle oynayınca hoşunamı gidiyor senin süresiz bloglanman için elimden geleni yapacam...
Sen ne dediğini sanıyon kardeşim körmüsün bütün ss ler de Destface yazıo sen mi anlamıon adamın çarının nicki Darkface kaçıran Destface ozanla hiç bir alakası yok!!!!