T.İ.T. Ailesi adına, İkv camiasının Mubarek Ramazan-ı Şerif ayını kutlar, Türk-İslam Alemine hayırlara vesile olmasını Yüce Allah (c.c.)' tan niyaz ederim.
Hz. Ebu Hüreyre (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resulullah (s.a.v.) buyurdular ki: "Ademoğlunun her ameli katlanır. (Zira Cenab-ı Hakk'ın bu husustaki sünneti şudur: Hayır ameller en az on misliyle yazılır, bu yediyüz misline kadar çıkar. Allah Teâla Hazretleri (bir hadis-i kudside) şöyle buyurmuştur: "Oruç bu kaideden hariçtir. Çünkü o sırf benim içindir, ben de onu (dilediğim gibi) mükâfaatlandıracağım. Kulum benim için şehvetini, yiyeceğini terketti."
Ramazan-ı Şerif Ayınız Kutlu Olsun.
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Ramazan-ı Şerif Ayınız Kutlu Olsun.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Re: Ramazan-ı Şerif Ayınız Kutlu Olsun.
amin kardeşim cümlemizin
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR
Selamlar,
Ramazan-ı şerifin kıymetini bilerek elimizden geldiği kadar Allah rızası için çalışmalıyız. Sanalda olsun reelde olsun hiç fark etmez, niyet niyettir. Yeter ki bir insanın gayesinde Allah rızası olsun geris kolaydır.
Ramazan-ı şerifin kıymetini bilerek elimizden geldiği kadar Allah rızası için çalışmalıyız. Sanalda olsun reelde olsun hiç fark etmez, niyet niyettir. Yeter ki bir insanın gayesinde Allah rızası olsun geris kolaydır.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Amin. ALLAH (c.c.) razı olsun.
Önerim ; http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=27826