``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``

Meran sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Megaxrealist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``

Mesaj gönderen Megaxrealist »

8misafir yazdı:
Megaxrealist yazdı:SeLamLar, Uzun bir süre tatiLden sonra yine aranıza geLdim ve çok mutLuyum(DersLer Hariç :D ). Artık IstanbuLdayım ve Oyunda sürekLı buLunucam.Şaheser sırası artık bana geLdı eLımden geLenı yapıcam.SeLametLe...

İyi forumLar
Dev Komado Dişi Lazımmı Dilenci xD
Dun [Uygunsuz içerik silindi.] bugun koktun oLm senı Meran'da kımse tanımıordu,Ben sımdı carLarımı saysam "aaa o sen mısın ?" derLer.Hadı herkes kendı yoLuna tamam mı bı daha buLaş bana o zaman Meran'da senı qorduqum yerde... Neyse burası Forum ; APTAL Arkadaşımızın yaptıqı kırLıLıkten doLayı ben sızLerden ozur dıLerım..
Delixrealist

Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.

SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
8misafir
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen 8misafir »

Megaxrealist yazdı:
8misafir yazdı:
Megaxrealist yazdı:SeLamLar, Uzun bir süre tatiLden sonra yine aranıza geLdim ve çok mutLuyum(DersLer Hariç :D ). Artık IstanbuLdayım ve Oyunda sürekLı buLunucam.Şaheser sırası artık bana geLdı eLımden geLenı yapıcam.SeLametLe...

İyi forumLar
Dev Komado Dişi Lazımmı Dilenci xD
Dun [Uygunsuz içerik silindi.] bugun koktun oLm senı Meran'da kımse tanımıordu,Ben sımdı carLarımı saysam "aaa o sen mısın ?" derLer.Hadı herkes kendı yoLuna tamam mı bı daha buLaş bana o zaman Meran'da senı qorduqum yerde... Neyse burası Forum ; APTAL Arkadaşımızın yaptıqı kırLıLıkten doLayı ben sızLerden ozur dıLerım..
sarı yazıyla yazan arkadaşım Zeydandır.. Aynı forum hesabını kullanıoruz...
ayrıca MegaXy4şak team sizi kınıyorum.. [Uygunsuz içerik silindi.]
8misafir
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen 8misafir »

Reailist Bebesi Ne Yapcan ? Meranda Gördüğün Yerde :D İsteğin Koşullar Altında WS ' YE Hazırım SAvaşçı+ SAvaşçı Şu Oyun Hatasını Çözeyim Giricem PM Atarım ./ XukalaxBLeYD ~~ ZeYDaN :D Ecelimin Tadına Bakacaksın Realist :D
Kullanıcı avatarı
Megaxrealist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

8misafir yazdı:Reailist Bebesi Ne Yapcan ? Meranda Gördüğün Yerde :D İsteğin Koşullar Altında WS ' YE Hazırım SAvaşçı+ SAvaşçı Şu Oyun Hatasını Çözeyim Giricem PM Atarım ./ XukalaxBLeYD ~~ ZeYDaN :D Ecelimin Tadına Bakacaksın Realist :D
Oyunda deıLse ReeL'de bkLerım bı oncekı sayfada yazıo adresım her saat bkLerm. ;)
Delixrealist

Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.

Kullanıcı avatarı
essperanza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen essperanza »

Megaxrealist yazdı:
8misafir yazdı:Reailist Bebesi Ne Yapcan ? Meranda Gördüğün Yerde :D İsteğin Koşullar Altında WS ' YE Hazırım SAvaşçı+ SAvaşçı Şu Oyun Hatasını Çözeyim Giricem PM Atarım ./ XukalaxBLeYD ~~ ZeYDaN :D Ecelimin Tadına Bakacaksın Realist :D
Konunda bana ws teklif ettin 2 kere gel atalım dedim ses yok ne oldu lan akletli kro :)
Resim Resim
ResimResim
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Bu Konu Tartışmak için DeğiL Lonca Duyuru Konusu OLarak AçıLdı.Sanırım Herkes Ne Demek İstediğimi AnLadı ...!!
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
satko10
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen satko10 »

Mega Alımları Ne zman *???
Saygılarımla : Kralalkan
Kullanıcı avatarı
zeydan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen zeydan »

essperanza yazdı:
Megaxrealist yazdı:
Konunda bana ws teklif ettin 2 kere gel atalım dedim ses yok ne oldu lan akletli kro :)
Şu Oyundaki Hatayı Çözmeye Çalışyorum Oyuna Bi Girebilsem . DESTEK ' Ten Mesajlar Çok Geç Gelyo SAbret ESPER :D AKLET DEĞİL ATLET :mrgreen:
ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Lordcamper
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Lordcamper »

SÜPERRRRRRRRRRRRRR
<<<<<DADASKENTxBURGAZ>>>>>>
Kullanıcı avatarı
Megaxrealist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

SeLamLar,

Bazı sebepLerden doLayı Megaxteam'dan ayrıLmış buLunmaktayım.Hakkım varsa sızde Hakkım heLaL oLsun.Sizde hakkınızı heLaL edin.Sizinde üzerimde çok emeğiniz geçti.Neyse artık ayrıLık vakti.YoLunuz açık oLsun MegaxteaM
hepinize sonsuz teşekkür ederim.ALLAH'a emanet oLun...

SaygıLarımLa,

MegaxreaList > Barış .
Delixrealist

“Lonca İletişim” sayfasına dön