Dun [Uygunsuz içerik silindi.] bugun koktun oLm senı Meran'da kımse tanımıordu,Ben sımdı carLarımı saysam "aaa o sen mısın ?" derLer.Hadı herkes kendı yoLuna tamam mı bı daha buLaş bana o zaman Meran'da senı qorduqum yerde... Neyse burası Forum ; APTAL Arkadaşımızın yaptıqı kırLıLıkten doLayı ben sızLerden ozur dıLerım..8misafir yazdı:Dev Komado Dişi Lazımmı Dilenci xDMegaxrealist yazdı:SeLamLar, Uzun bir süre tatiLden sonra yine aranıza geLdim ve çok mutLuyum(DersLer Hariç). Artık IstanbuLdayım ve Oyunda sürekLı buLunucam.Şaheser sırası artık bana geLdı eLımden geLenı yapıcam.SeLametLe...
İyi forumLar
``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
sarı yazıyla yazan arkadaşım Zeydandır.. Aynı forum hesabını kullanıoruz...Megaxrealist yazdı:Dun [Uygunsuz içerik silindi.] bugun koktun oLm senı Meran'da kımse tanımıordu,Ben sımdı carLarımı saysam "aaa o sen mısın ?" derLer.Hadı herkes kendı yoLuna tamam mı bı daha buLaş bana o zaman Meran'da senı qorduqum yerde... Neyse burası Forum ; APTAL Arkadaşımızın yaptıqı kırLıLıkten doLayı ben sızLerden ozur dıLerım..8misafir yazdı:Dev Komado Dişi Lazımmı Dilenci xDMegaxrealist yazdı:SeLamLar, Uzun bir süre tatiLden sonra yine aranıza geLdim ve çok mutLuyum(DersLer Hariç). Artık IstanbuLdayım ve Oyunda sürekLı buLunucam.Şaheser sırası artık bana geLdı eLımden geLenı yapıcam.SeLametLe...
İyi forumLar
ayrıca MegaXy4şak team sizi kınıyorum.. [Uygunsuz içerik silindi.]
Reailist Bebesi Ne Yapcan ? Meranda Gördüğün Yerde
İsteğin Koşullar Altında WS ' YE Hazırım SAvaşçı+ SAvaşçı Şu Oyun Hatasını Çözeyim Giricem PM Atarım ./ XukalaxBLeYD ~~ ZeYDaN
Ecelimin Tadına Bakacaksın Realist
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
Oyunda deıLse ReeL'de bkLerım bı oncekı sayfada yazıo adresım her saat bkLerm.8misafir yazdı:Reailist Bebesi Ne Yapcan ? Meranda Gördüğün Yerdeİsteğin Koşullar Altında WS ' YE Hazırım SAvaşçı+ SAvaşçı Şu Oyun Hatasını Çözeyim Giricem PM Atarım ./ XukalaxBLeYD ~~ ZeYDaN
![]()
Delixrealist
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
Konunda bana ws teklif ettin 2 kere gel atalım dedim ses yok ne oldu lan akletli kroMegaxrealist yazdı:8misafir yazdı:Reailist Bebesi Ne Yapcan ? Meranda Gördüğün Yerdeİsteğin Koşullar Altında WS ' YE Hazırım SAvaşçı+ SAvaşçı Şu Oyun Hatasını Çözeyim Giricem PM Atarım ./ XukalaxBLeYD ~~ ZeYDaN
![]()

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bu Konu Tartışmak için DeğiL Lonca Duyuru Konusu OLarak AçıLdı.Sanırım Herkes Ne Demek İstediğimi AnLadı ...!!
[YaLNıZSavaŞÇII]
Mega Alımları Ne zman *???
Saygılarımla : Kralalkan
Saygılarımla : Kralalkan
Şu Oyundaki Hatayı Çözmeye Çalışyorum Oyuna Bi Girebilsem . DESTEK ' Ten Mesajlar Çok Geç Gelyo SAbret ESPERessperanza yazdı:Konunda bana ws teklif ettin 2 kere gel atalım dedim ses yok ne oldu lan akletli kroMegaxrealist yazdı:8misafir yazdı:Reailist Bebesi Ne Yapcan ? Meranda Gördüğün Yerdeİsteğin Koşullar Altında WS ' YE Hazırım SAvaşçı+ SAvaşçı Şu Oyun Hatasını Çözeyim Giricem PM Atarım ./ XukalaxBLeYD ~~ ZeYDaN
![]()

- Lordcamper
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
SeLamLar,
Bazı sebepLerden doLayı Megaxteam'dan ayrıLmış buLunmaktayım.Hakkım varsa sızde Hakkım heLaL oLsun.Sizde hakkınızı heLaL edin.Sizinde üzerimde çok emeğiniz geçti.Neyse artık ayrıLık vakti.YoLunuz açık oLsun MegaxteaM
hepinize sonsuz teşekkür ederim.ALLAH'a emanet oLun...
SaygıLarımLa,
MegaxreaList > Barış .
Bazı sebepLerden doLayı Megaxteam'dan ayrıLmış buLunmaktayım.Hakkım varsa sızde Hakkım heLaL oLsun.Sizde hakkınızı heLaL edin.Sizinde üzerimde çok emeğiniz geçti.Neyse artık ayrıLık vakti.YoLunuz açık oLsun MegaxteaM
hepinize sonsuz teşekkür ederim.ALLAH'a emanet oLun...
SaygıLarımLa,
MegaxreaList > Barış .
Delixrealist