seninle zamanında sıgınak yapmıstık ve güzel bir gündü sohbet güzeldi..bu olaylar ilk oldugunda bende inanamadım..cardaki senmiydin baskasımıydı bunu bi allah bilir birde sen..ama şuda var sonsevdamı hiç sevmedim sohbetim olmadı bizi nası bukadar iyi tanıyor..arkadaşlarımızın hepsinin adını nereden biliyor..kuduz kurt carına girip enayi deyip senin carına girip isim isim nasıl sövüyor.. sözüne güvenmek isterim acıkcası ama akla bir defa süphe girdimi o süpenin aksini ispatlamak cok zor..unutmamak lazım ki her saklının her gizlinin ortaya çıkacağı insanların yüzleseceği bir gün varsedat yazdı:öncelikle sunu demek iisterim ben sonsevdamla cok iyi arkadastımm kuduzlada şifrelerimi fln biliolardı charıma giriolardı ben bu oyunda hiç kimseye kötü davranıp kötü birsey yapmamıısımdır bu sunucu acıldından beri burda oynarım kim bi kötülük görmüş kim bi küfür duymus azımdan onu bırak ismimi birine desen tanımaz kendi halimde konusmayıda fazla sevmeyen biriyim konuya gelince charıma girip küfürleri size eden sonsevdam adlı kişidir kuduzkurta da o girior şifremi deiştirmeyi unutmusum ocharımın saten o aldı elimden o charı kötü bi şekildede arkadaslık bittiği için bunu size yapıs olabilir ama yemin ederimki ben böle bişi yapmadım fazla söze gerek yok hatam varsa özür dilerim .KARAKASAP
Ne yazık ki sizlerde insan evladısınız..
Re: Ne yazık ki sizlerde insan evladısınız..
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
İlk Öncelikle Şöle Sölemek İstiyorum Kuduzkurt Size Enayi Demiş Ama Enayi Olan Brisi Varsa Asıl Enayi Olan Briside Kendisidr .Bu Oyund Herşey İyi İtem Dil Çok Para Dill Yada Çok Şahesere Sahip Olmak Dil..Bu oyunda Sizin Gibi Arkadaşlara Sahip Olmak Bunların En Üstünde Gelir Bence.Belki sizinle Kuduzkurt Kadar samimi olamadık Yada Onun Kadar Çok Şey Paylaşmadık Ama Sizi Tanıdıgım Günden İtibaren Çok mutluyum Gerek Hmit Gerekse Sinem Hiç Bir Zaman İçin Kötü Bir Söz Yada Kötü Bir Laf Ettiginzi Duymadım Safa Evet Dedigin Doru Ne Zaman Bir bİşi Üretcek OLsa Elinizdeki Madeni Yada Paraya İhtiyacı Olana Para Verdiniz Buna ben Şahidim Sizn YaptıGızı Enayilik Görenler Yada ÖLe Düşünenler Asıl Kendileri Bir Aynaya bAkıp ÖLe Konuşsunlar.Yani KısA Ve Öz Şunu Sölemek İstiyorum..Kuduzkurt Adı Her Ne İse Hamite,Sineme,Safaya Yaptıgın Saygısızlıtan dolayı Sana Yazıklar Olsun Diyorum ..Ne Kadar Adi Ve Basit İnsanmışsınki İnsanların İyi Niyetlerini Suistimal Ettin...Senin GibilerinE Koynunda Yılan Beslemek Gibi Atasözü Yakışır Bence Tekrar Yazıklar Olsun..hı Bu Arada Hamit,Sinem,Safa Gibi Arkadaşları Dostları KAybettiysen Asıl Enayi OLan Sensiz Bence...

- Scandalboyy
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Yanlışın VAr Ben Konustumm gecen Kuduzkurt Leyazgülüm
Hiç Kimse Sonsuza D E K Yaşayacak Kadar DikkatLi oLamaz..
ben hiç bişe anlamadım=)) leyazgülümdemi hakanın çarıymış=))Scandalboyy yazdı:Yanlışın VAr Ben Konustumm gecen Kuduzkurt Leyazgülüm
ececim canım çok teşekkür ederim bi mukabele aynı duygulardayım geç kaynaştık ama sen de aynı dostluğa değer insansın inan biliyoruz bunu...dipnot: bu kesinlikle övmek falan değil içten geçen duygular.. hamit olsun ben olayım safa olsun biraz safız galiba=)) ama olsun ben safa ve hamit kadar üzülmedim inan bu duruma(bayan olmaktan kaynaklanan bişe olsa gere :? ) o çocuk çok saygılıydı abla abla der kendide ne desek yapardı
öLüMsÜz bİR AşK İçİn.... SiAnFeAm
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
hiç yoktan zararın neresinden dönülürse kardır demek gerekir eğer haysiyet olsa zaten kendisine el uzatanın arkasından iş çevirmezdi inş. böyleleride Allah'ından bulur bu mubarek ramazan ayında
Leyazqülüm olayıda leyazqülüm engin abinin çarıydı ama oyunu bıraktı malum, şu anki Leyazqülüm ün sahibi Xxhelboyxx
Leyazqülüm olayıda leyazqülüm engin abinin çarıydı ama oyunu bıraktı malum, şu anki Leyazqülüm ün sahibi Xxhelboyxx
Sonsevdam kım şuan ismi nisa değilmi ?
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
:S hangi carda kim var belli değil..
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
Dert etmeyin böyle şeyleri bence,oyunda birazcık dostluk kavramını yaşıyorsanız sadece onu yaşamalısınız ..Bu oyunun getirdiği tek şey dostluklar götürüsü ise çoktur..zaman kaybı para kaybı ama dostluk kazanıyoruz önemli olan da bu..Allah yukarıdadır herşeyi görür takmayın üzülmeyin bence.Dışarıdan gözlemleyen birisi olarak söylüyorum beğendiğim dostluklarınız var Allah bozmasın inş..
benım asıl carlarım karakasap sedatbuba balyozşifo bunlardan adam olan kufur resmı cekıp atın gercek yuzumuzu ortaya cıkarın bu tamamen sonsewdamın ısıdır ben bu carlarımı sobe hesapımda bandısta mynet hesabımda kaldı sıfresınıde o adı ınsan bılıor zaten ısteyen ınanır ınanmaz hıc umarsamıorum bıle bana bu 3 cardan bı sey duyup goren warsa konussun gerısı cokta tın hıc tınlamıorum..bu tamamen sonsewdamın ısıdır ben onun kanka dedıgı bırının carını soymasına saıt oldum ondan sonra arkadaslıgı kestım ne kadar ugrasırsa ugrassın hıc tınlamıorum..
ayrıca ben baskı bır carla bırıne gırıp sowucem sonunada neden gercek carımın ısmını yazayım o kadar aptal olmaz kımse bunuda gozden kacırmayın mıllete sowucem sonunada gercek carımın ısmını yazıcam bu kadar saf olmayın lutfen otekı turlu herkez karalamak ıstedıgını gırer baska bır cardan sower ısmını yazar sonuna cıkar bıraz ıyı dusunun.. Karakasap