Iyorge eskilerden hatırladıgım bir nick son hatırladıgın askere gitmiştin sen bilmem hatılıcakmısın meran sunucusundayım hatırlarsan buyur gel.
Pusuu
Iyorge
- IITHEMUROII
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Iyorge
İyi güzel hoşta sen bu bilgileri nerden buldun ? Kimse bir acıklama yapmazken?
Emeğe saygı
THEMURO
Emeğe saygı
THEMURO
since 2007
- IITHEMUROII
- Cin Avcısı

aynenIITHEMUROII yazdı:İyi güzel hoşta sen bu bilgileri nerden buldun ? Kimse bir acıklama yapmazken?
Emeğe saygı
THEMURO
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- TheChucky
- Cin Avcısı

- Lonca: The One Mafia
Arkadaşa Katılıyorum Oyunu Birazcıkda Olsa Takip Etseniz Herşeyden Haberiniz OlurduIyorge yazdı:Selamlar
Öncelikle Herkese Slmlar Arkadaşlar Oyunumuz Gittikçe Gelişiyor Son Zamanlardada Gelişme Hızları Artmış Bulunmaktadır.Ve Gelişeceginden'de Eminim Neyse Gelelim Asıl Meseleme 2'tane Süper Yer Geliyor Ve Mütiş Yerler Belkide Yer Altından Bile Harika Ama Ne Zaman Gelecegi Süpriz Tabiki Fuara Gelecek Arkdaşlar Neler Hangi İtemler Gelecekler Biliyor Ama Gelemeyenler Mslf Bilmiyorlar Şimdi Kısaca Anlatım:
1.Yeni Zırhlar
2.Yeni Efsunlar
3.Şifacıya ve Büyücülere Zırhlar
Ve En SON olarakta Gözlükler Gelecek Tabiki Bu Yeni Gelen 2'Bölümle deil Daha Sonraki Günlerde Gelecek
Şimdi'den Herkese İyi Oyunlar Ve İyi Eğlenceler Dİlerim
Saygılarımla
Iyorge
Eminönü Sunucusu
TheChucky

Gizlenmiş İçerikGöster
Gizlenmiş İçerikGöster
Bilgilendirme için teşekkürler MuhafıLı 
Bizi EskiLer Tanır,YeniLer Örnek ALır...

Eminönü Efeleri /Servane

Eminönü Efeleri /Servane
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı

Iyorge yazdı:Selamlar
Öncelikle Herkese Slmlar Arkadaşlar Oyunumuz Gittikçe Gelişiyor Son Zamanlardada Gelişme Hızları Artmış Bulunmaktadır.Ve Gelişeceginden'de Eminim Neyse Gelelim Asıl Meseleme 2'tane Süper Yer Geliyor Ve Mütiş Yerler Belkide Yer Altından Bile Harika Ama Ne Zaman Gelecegi Süpriz Tabiki Fuara Gelecek Arkdaşlar Neler Hangi İtemler Gelecekler Biliyor Ama Gelemeyenler Mslf Bilmiyorlar Şimdi Kısaca Anlatım:
1.Yeni Zırhlar
2.Yeni Efsunlar
3.Şifacıya ve Büyücülere Zırhlar
Ve En SON olarakta Gözlükler Gelecek Tabiki Bu Yeni Gelen 2'Bölümle deil Daha Sonraki Günlerde Gelecek
Şimdi'den Herkese İyi Oyunlar Ve İyi Eğlenceler Dİlerim
Saygılarımla
Iyorge
Eminönü Sunucusu
HidraLar iLe Bir GeLişme Gene Yok xS
Tşk Bilgilendirme İçin
Zazadayı
Zazadayı
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ
Fuarda grup bölgeleri sığınaklar ve miğrat gelicek dediler ama item gelir mi bilmiyorum bende 
[
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Hayırlısı olsun hıdra açılınca bende geri dönücem oyuna artık herkes unutmuştur beni gönül rahatlığıyla oynarım çünkü sıkılmıştım sahte yüzlerden

Afanesiyevo