Sa öncelikle bu açıklamayı herkesin dikkatle okumasını rica ediyorum.
Halen sunucunuzda Xjokerx / ucube karakterlerinin ismi geçmekte. Sizi bin kez uyardım o hesap bana yani sancak sunucusunun qercek jokerıne ait oLmadıgını her seferınde söylüyorum. Lütfen bu we bundan sonraki konularda ismim geçmesin. Çakma konusuna gelince onu dikkate almayın. Ben gereken cezasını vericem bırakın yazsın çizsin siz dikkate almayın gereken ceza verilecektir. Hepinize iyi forumlar iyi oyunlar dilerim.
_______________________________________________________________________________________________________
Xjokerx/Ucube (uğur.)
Merhabaaa !!
Re: Merhabaaa !!
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Olivera yazdı:1. ben seni bu sunucuda oynuyorsun sanıyordum pek sana dikkat etmediğimden fark etmedimAlpAykan yazdı:Olivera yazdı:Ortalık Gene Karışmış Çakma Olanlar Yani Burada Anca Laf Yapanları Hiç Yazmamış Gibi Görünki İlgi Çekmediklerini Anlayıp Susup Gitsinler ve Sende Anka'ya Hoş Geldin Arkadaşım Umarım İyi Vakit Geçirirsin...
Herhangi Bir Konuda Yardıma İhtiyacım Olduğunda pm Atabilirsin.
Bak kardeşim , sen bu sunucu da yokken ben vardım.
Benim ilgi çekmek gibi bir düşüncem olmaz asla olmadıda.
Beni tanıyanla iyi bilir.
Gereksiz tek laf etmem.
Yazdığın bu yorumu şahsıma yapılmış bir hakaret olarak görüyorum.
Halen Anka da karakterlerim ve hesaplarım var.
Laflarını özenerek seç ki bir gün karşına duvar gibi gelip dikilmesin.
Beni Anka forum sayfasında susturacak daha dünyaya gelmedi.
Beni oyundan sor ve iyi tanı.
Birgün karşına dikildiğim zamanda , saygılı davran ki , senin seviyen Anka ya uygun mu bileyim.
2. artisler ben bunu yaparım şunu yaparım der ! seni forumda kimse susturamazmışya
3. oradaki lafım sana değildi joker karakterinin çakması olan üyelikdi ancak bu lafından sonra bu lafım senin içinde geçerli
4.seni iyi tanırlarmış kötü tanırlarmış banane ?
seni başkasındanmı öğrenicem iyiki bi sunucunun gözüne girmişsin bu havan nedir??
sen yokken ben vardım demişsin olamazmı sen yokkende allah vardı ? itirazınmı var
ve benim seviyemi değil sen buranın tamamı gelse ölçemez belirleyemez haddini bil ve sus...
Special Response Team

Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?

Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Ben bir meranlı olarak ankaya hoş geldin diyorum.
bende pılımı pırtımı toparlayıp ankaya taşınmak istiyom ama önce ikv kutu stoğu yapmam lazım
malum plussız giremiyoz kapıdan içeri.
ankada ki ismim Excellence olacak iyi anlaşacağımızı düşünüyorum esprili matrak bir insanımdır yalnız konuya göre aniden dönüş yapıp konunun içeriğine uygun konusmalarımda olabiliyor sağım solum belli olmuyor bazen bazen ama...
görüşmek üzere anka bakalım nasıl bir ortam olcek
son olarak rakım + nüfüs kaç
EXCELLENCE