İKV Forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar sebebiye ; Forum hesabınız süresiz kapatılmıştır.
[GM]Nocomment
İKV [ SON ] 13
Re: İKV [ SON ] 13
benim bildiğim hikayelern sonu mutlu sonla biter siz de bu durum ters olmuş=)zeydanın ölüm şekli komik olmuş=)
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
Olm sen ne bicimsin ya xD tarihe gececek adamsın valla 
FuNdaa yazdı:benim bildiğim hikayelern sonu mutlu sonla biter siz de bu durum ters olmuş=)zeydanın ölüm şekli komik olmuş=)
:mrgreen: zeydan kardeşimi pek fazla epritüel yanını bu hikayede ortaya çıkaramadım bari sonu traji komik olsun die yaptım... yorumalrınız içi teşeşkkür edeirm..
benim hayatım hep acı sonlarla bitiyo yani hiç bi zaman mutluluk bana göre değil..Pesimist Stayla .. o yüsden mutlu sonları pek sevmem...
mcgorkem yazdı:Olm sen ne bicimsin ya xD tarihe gececek adamsın valla
eyw..
Ben Kendime Bile Acımam..
Aslında bu konu çok uzardı Ben işte çölden gelirdim fln azizin & zeydanın intikamını almak için
uzatmak istemedim.. Zirvede bırakmak En iyisi... :mrgreen:
Alman Nazi Liderinin Kendime İdol olarak görüyorum.. Siyasi bağlamda Değil Kişilik Bağlamında..
Yorumlarınızı Esirgemeyin..
+ rep pls.. :mrgreen:
Yeni hikayelerle karşınızda olacağım xD
+ rep pls.. :mrgreen:
Yeni hikayelerle karşınızda olacağım xD
İKV Forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar sebebiye ; Forum hesabınız süresiz kapatılmıştır.
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment
sonları okudum :mrgreen:
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Seviyesiz cıvık herifler.Defolun gidin bu platformdan sizi istemiyoruz geveze mahlukatlar
oh be rahatladım ...
oh be rahatladım ...
EXCELLENCE
sana öle bi soru sorulmadı bu 1Excellence yazdı:Seviyesiz cıvık herifler.Defolun gidin bu platformdan sizi istemiyoruz geveze mahlukatlar![]()
oh be rahatladım ...
2.si kimin cıvık ve seviyesis olduğunu anlaman için aynaya bakman yeterli..
aynası kırılmış şimdi napcaz ? :mrgreen:8misafir yazdı:sana öle bi soru sorulmadı bu 1Excellence yazdı:Seviyesiz cıvık herifler.Defolun gidin bu platformdan sizi istemiyoruz geveze mahlukatlar![]()
oh be rahatladım ...
2.si kimin cıvık ve seviyesis olduğunu anlaman için aynaya bakman yeterli..