T.İ.T. Ailesi adına, İkv camiasının Mubarek Ramazan-ı Şerif ayını kutlar, Türk-İslam Alemine hayırlara vesile olmasını Yüce Allah (c.c.)' tan niyaz ederim.
Hz. Ebu Hüreyre (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resulullah (s.a.v.) buyurdular ki: "Ademoğlunun her ameli katlanır. (Zira Cenab-ı Hakk'ın bu husustaki sünneti şudur: Hayır ameller en az on misliyle yazılır, bu yediyüz misline kadar çıkar. Allah Teâla Hazretleri (bir hadis-i kudside) şöyle buyurmuştur: "Oruç bu kaideden hariçtir. Çünkü o sırf benim içindir, ben de onu (dilediğim gibi) mükâfaatlandıracağım. Kulum benim için şehvetini, yiyeceğini terketti."
Ramazan-ı Şerif' iniz hayır olsun...
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Ramazan-ı Şerif' iniz hayır olsun...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
- eskilerden
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Inception
Re: Ramazan-ı Şerif' iniz hayır olsun...
Titxdelikurt yazdı:T.İ.T. Ailesi adına, İkv camiasının Mubarek Ramazan-ı Şerif ayını kutlar, Türk-İslam Alemine hayırlara vesile olmasını Yüce Allah (c.c.)' tan niyaz ederim.
Hz. Ebu Hüreyre (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resulullah (s.a.v.) buyurdular ki: "Ademoğlunun her ameli katlanır. (Zira Cenab-ı Hakk'ın bu husustaki sünneti şudur: Hayır ameller en az on misliyle yazılır, bu yediyüz misline kadar çıkar. Allah Teâla Hazretleri (bir hadis-i kudside) şöyle buyurmuştur: "Oruç bu kaideden hariçtir. Çünkü o sırf benim içindir, ben de onu (dilediğim gibi) mükâfaatlandıracağım. Kulum benim için şehvetini, yiyeceğini terketti."
:arrow:
-Xllalqerllx-Birzamanlarikv-Vindemiatrix
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı

Sağolasın Seninde. Yüce Rabbimiz Oruçlarımızı Kabul Etsin İnşAllah
Drowxdadawa
Tüm islam ağlemine hayırlar qetirmesi dileğiyle... herkezin ramazanı kutlu olsun allah tuttuqumuz oruçları kabul etsn..
ByULuBayRe: Ramazan-ı Şerif' iniz hayır olsun...
Byefsane yazdı:Tüm islam ağlemine hayırlar qetirmesi dileğiyle... herkezin ramazanı kutlu olsun allah tuttuqumuz oruçları kabul etsn..
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
Selam:
Öncelikle böyle bir başlık için teşekkür. Tüm tutulan oruçları kabul etsin yüce rabbım inşallah.
Ormes.
Öncelikle böyle bir başlık için teşekkür. Tüm tutulan oruçları kabul etsin yüce rabbım inşallah.
Ormes.
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı

eyvAllah mevlam dua ve ibadetlerimizi ihlaslı ve kabul buyursun
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
Öncelikle teşekkürler.....
Oruç tutan tüm MÜSLÜMAN alemine ALLAH sabır versin
Oruç tutan tüm MÜSLÜMAN alemine ALLAH sabır versin
39 lvl ller varken:
Büyücü: Aragor (34 lvl çalındı) Mertkuki ve Kadabra tarafından şimdiki nicki Thekadabra
Savaşçı: Arragor(35 lvl çalındı) aynı kişi tarafından aynı hesapta
Büyücü: Aragor (34 lvl çalındı) Mertkuki ve Kadabra tarafından şimdiki nicki Thekadabra
Savaşçı: Arragor(35 lvl çalındı) aynı kişi tarafından aynı hesapta