Arkadaşlar Doğu serkanın adlı kişinin kadimini ben aldım inkar etmem .. kendisi hırsızlık için loncamıza sızmış amacına ulaşamamış bir düzenbazdır .. ve kadimini bilerek aldım hiçbir hırsızlık söz konusu olamaz .. kadimi bilerek aldım ve vermem.. Beni soymaya kalktı bende kadimini aldım ve vermiorum çalmam söz konusu değildir.. Açıkça Söylüorum kadimi ben aldım kimseden gizlim saklım yok ve haklı olarak aldım iyi de etttim .. birşeyi almışsam almışımdır .. adam beni soymaya gelior ben kadim görevini yapıorum loncadan atılıor arkamızdan çar açıp küfür edior.. Loncadan atıldı ve bende kadim görevini yapmıştım kadimi onda bırakmak istedim.. zaten amacı loncanın adını batırmak ve soymakmış .. loncaya girmeden önce bize tılsımdan geliorum dedi ve 1 haftada geçmedi ful ejder malzemesi aldı ... yeni bir sunucudan gelen bir kişi hiç tanımadı yerde bu kadar kısa sürede bu parayı yapamaz ve o malzemeleri alamaz . ... zaten bizi tanıyan tanır tanımayanda yol alır bu herkes tarafından bilinsin .. !!
DoĞu-Xxplaguexx-Romantic
DoĞu.. !!!
Re: DoĞu.. !!!
Adamın Amacı BeLLiydi Loncaya Girip Loncayı Daqıtmakti ... Ama Bu Kadar KoLay DeqiL Doğu Yu Daqıtmak ... Doğuserkan AsLanım eLinden GeLenı Ardına Koyma Tüm ÇırpınışLarın Boşuna AsLanım ... Doğuyum Die Geçinme DoğuLar iLe Hiç Bir aLakan Yoktur Kimse GeLipte Bize Bildirmesin... Hırsız oLduqunu Herkeste Biliyor Serhat Arkadasımın Yanındaydım Ben Sen Kalktın Dedin Al Kadimini Ama 2m Paramı Ver Serhatta Kalktı Sana Paranı Bastı Sen 1 Lv CharLar Acıp GeLip Bize Herkese Küfrediyorsun Cok Ayp ... Azcık Kalıbın Warsa Gir o Kalıbının İçine ...
Benım Daha Senın Özeline Girdiqim YOk Sen Benı Kalkıp 1 Lv Char Acıp Küfrediyorsun ... Bunu Yaparak Hiç Bir Sey Elde Edemezsin Tek eLde Ettiqin Sey Serefini 2 ParaLık etmendir Dünyanın Küfrü Sımdı Sana GeLmiştr Bunuda Unutma ...
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
arkadaşlar adam daha Doğukars çarında geziyor haberiniz olsun
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
So Close No Matter How Far