OYUNDA hile var ...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Bladem063
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: OYUNDA hile var ...

Mesaj gönderen Bladem063 »

olayın hata olduguna hala inanmıyorum. hataya maruz kalan kişi blok yiyor TEDBİR AMAÇLI bu niye ki hatayı söyleyen kişi BLOK YİYOR TEDBİR AMAÇLI hadi hataya marız kualan hatayı kullanan yiyorda hatayı söyleyen niye yiyor ?
demekki hata degil bi hileydi oyunun bi açıgı vardı kapattılar şunuda diyim oyunda açık bulup da kullanmak serbestir o açıgı düzeltirler kimse bişiy yapamaz o açıktan dolayı.
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
Kullanıcı avatarı
Muktedir
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Muktedir »

oyunda bir çok data sorunları oldugunu biliyorum ama o kişiden herkes şikayetçi oldugunu duydum yazık ya bu oyundan tat alacaksın o ise dalga geçiyor
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Oyun içerisinde çokça sık görülen hatalardan biri. Mesele, Meran Sunucusunda Simonxdorleo isimli karakter sahibi bu hata nedeyle(hile sanılıp) sunucudan banlanmış.

/ikvdestek üzerinden yardım iste diyecem ama hatayı yaşayan oyuncunun başı derde girer diye korkuyorum.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Muktedir
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Muktedir »

oyun hatası kurucuların suçudur kesinlikle bu kabul edilemez bir hata
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön