+1.Tskxhxugur yazdı:Memo msn e bekleniyorsun...
Çabuk gelirsen iyi olur yoksa Hacı Hoca Teravih'e kaçacak.
+1.Tskxhxugur yazdı:Memo msn e bekleniyorsun...
Hala bekleniyorsun...EmirBerkKorkmaz yazdı:+1.Tskxhxugur yazdı:Memo msn e bekleniyorsun...
Çabuk gelirsen iyi olur yoksa Hacı Hoca Teravih'e kaçacak.![]()
Aman boşver Teravih 'e gitmeyiverEmirBerkKorkmaz yazdı:+1.Tskxhxugur yazdı:Memo msn e bekleniyorsun...
+1. :mrgreen:Tskxhxugur yazdı:Hala bekleniyorsun...EmirBerkKorkmaz yazdı:+1.Tskxhxugur yazdı:Memo msn e bekleniyorsun...
Babamlar annemler giderse giderim onlara bağlıyım.monsterdarker yazdı:Aman boşver Teravih 'e gitmeyiverEmirBerkKorkmaz yazdı:+1.Tskxhxugur yazdı:Memo msn e bekleniyorsun...
ben yılda ayda 1 giderim onuda dedemin gönlü olsun diye
bayram namazına giderim ama
Berk senin yaşlarında senin boylarında senin kilonda senin tipinde hatta aynı saç rengi aynı göz renginde bir çocuğu izmirde görme ihtimalim yüzde kaçEmirBerkKorkmaz yazdı:Babamlar annemler giderse giderim onlara bağlıyım.monsterdarker yazdı:Aman boşver Teravih 'e gitmeyiverEmirBerkKorkmaz yazdı:+1.Tskxhxugur yazdı:Memo msn e bekleniyorsun...
![]()
Adım attığın yerde Berki görürsün senmonsterdarker yazdı:Berk senin yaşlarında senin boylarında senin kilonda senin tipinde hatta aynı saç rengi aynı göz renginde bir çocuğu izmirde görme ihtimalim yüzde kaçEmirBerkKorkmaz yazdı:Babamlar annemler giderse giderim onlara bağlıyım.monsterdarker yazdı:Aman boşver Teravih 'e gitmeyiverEmirBerkKorkmaz yazdı:+1.Tskxhxugur yazdı:Memo msn e bekleniyorsun...
![]()
Valahi gördüm vilahi gördüm aynı tip fotokopi kağıdı gibiTskxhxugur yazdı:
Adım attığın yerde Berki görürsün senRaşit ne biçim soruolar soruon ya
![]()