Selamlar Sancak
Artık ara ara forumda anket yapmayı düşünuyorum . Konuma Sacma , Kılıt , Gereksız Yorum yapılacaksa hiç yapmazsanız memnun olurum eğer bi gereksizlik olursa zaten konularım kilitlenir gerekli uyarıları alırım .
Ayrıca inş yorumlar kişisel tartısmlara donusmez .
"ŞUANKI DURUMDAKI HER YONDEN DEGERLENDIRILDIGINDE EN IYI Şifacı belirliyecez .
Xulubayx
İnsensitive
Tkxxmanyak
Qşifaxx ( Böylemiydi )
Karabasanci
Lengendxşifacı
Maxsifa
Spxgreywolf
Alaçatı
Rowxberru
Rowxwolf
Anket
Re: Anket
Sancak sunucusunda bukadarmı şifa var :?:Byjuzzky yazdı:
Xulubayx
İnsensitive
Tkxxmanyak
Qşifaxx ( Böylemiydi )
Karabasanci
Lengendxşifacı
Maxsifa
Spxgreywolf
Alaçatı
Rowxberru
Rowxwolf
:arrow: Hepsini yazsan daha iyi olurdu bence.
- atabeyloncasi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Kardeşim beni kasttimi yazmıyosunuz yoksa çekemiyomusunuz büyü şifa 1358 o yazdığın listedeki çoğu şfiacıdan üstün şifam var fundi kolye yüzük yok ve zırh yok...

Atabeyxkomutan Atabeyxsempaty Atabeyxnewraky
Ashab-ı Keyf (^) Latif (^) Ejder Asa (^)

- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Ne boş adamsın sen ya..
Böyle saçma konular açarak kendi egolarını tatmin etmekten başka gayen yok mu senin ?
Yine tartışma başlatıcak ve sunucunun huzurunu kaçıracaksın.
Defol şu sunucudan.. bypence ve jethro dan farkın yok.
Böyle saçma konular açarak kendi egolarını tatmin etmekten başka gayen yok mu senin ?
- eskilerden
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Inception
Garbajosa yazdı:Ne boş adamsın sen ya..
-Xllalqerllx-Birzamanlarikv-Vindemiatrix
- maviruyaxxumut
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Böyle bir anket yapıyorsan Sunucunun Tüm Şifa Karakterlerini bir araya yazıcaksın ki kımse bir şey demesin ' doğru düşünülmüs yanlış bi anket .
Mavıruyaxxumut (Ecel Getiren)
Drowxdumanyak (Ejder Asa)
Drowxdumanyak (Ejder Asa)
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
Şifacılığa tekrar dönüyorumatabeyloncasi yazdı:Kardeşim beni kasttimi yazmıyosunuz yoksa çekemiyomusunuz büyü şifa 1358 o yazdığın listedeki çoğu şfiacıdan üstün şifam var fundi kolye yüzük yok ve zırh yok...
Drowxdadawa
Ulan hystrecalyx Salagı yukarda ne dedim gereksiz buluyorsanız cevap yazmayın dedim . Ben eglence ıcın yazmıstım konu actı görmüyormsuunz adamların actıgı konuları ? Sen ne sannediyorsun kendini geldin su sunucuya ortamı bozdun lanet herif . Eskıden Machesteyle senı cok kesıyoRdm O zamanları unuttun tabi hatırlamassın . Kendını bırsey sanan malın tekisin . tartısma Konusu yaratıyorsun yukarda ne dedim yazdıgımı okumuyormusun ? Tartısma konusu yaratan kısıler cevap yazmasın diye geri kafaLı embesıl heRif . Asıl sen geldın huzuRunu kacıRdın sancak Sunucusunun #@!? artisi
Tartısma konusu yaratmayınz . Konuyu begenmedıysenız cevap yazmayın bu kadar . Ben eglencelı bır vakıt gecırelım ıcın açtım bu konuyu ama bazıları forumunun huzurlarını kacırmak için elinden geleni yapıyor . Yazık ama
Tartısma konusu yaratmayınz . Konuyu begenmedıysenız cevap yazmayın bu kadar . Ben eglencelı bır vakıt gecırelım ıcın açtım bu konuyu ama bazıları forumunun huzurlarını kacırmak için elinden geleni yapıyor . Yazık ama
Gulasor

€min .. !
BeLaX .

€min .. !
BeLaX .