Baba-ali teşkilatı ne olduğunu şaşırmıştı herkes silahlarına koşmuştu ama fayda etmiyordu handan ve iflis ise tünelden eminönüne gireceklerdi mebrure kacmaya calısıyordu ama kadim hidra deprem yarattığı an tüm baba-ali muhafızları ölmüştü mebrure ise sakat kalmıştı domuz ve adamları gelmişti ama gördükleri an kactılar yeşil hidra kuyruğuyla yeraltı kapısını kapattı olamaz pekiya ben ne olacaktım yeraltında tskxsubay kovalamaya devam ediyordu elime sopa almamla tam vuracaktım silahını cekti tam koluma vurdu kacmaya devam ettim yaralı bir şekilde son anda ayağıma vurmasıyla yere yapışmıştım.Tskxsubay:
-Bu sefer benden nasıl kurtulacaksın şanslı kahraman he ?
Eminönü;Sona Yaklaşma
Handan lodos kalesini basmıştır ismetin kalkmasıyla silahını alması bir olmuştu kılıcını tuttuğu gibi handana saldırır kolunu yaralar handanın handan elektrik fırlatır ama ismet eğilir bu sefer kılıcı tam karnına batırır İsmet:
-Senin için ölüm geldi.
Eminönü;F-i-n-a-L
İflis,Kadim ve Yeşil Hidra eminönünü cok büyük korkuyla boğmuştur yerler kan gölüne dönmüştür jandarmaların saldırması hic birşey değiştirmiyordu koca dinazorların yıkılacağı yoktu bir depremle tüm jandarmalar ölüyordu saden.
Teşkilat sonunda pes etmeye karar verdiler....
Yeraltı:Meran;Düello
Tskxsubay tam öldürecekken 2 kılıcı alır birisini bana verir diğerini ise kendisi alır.Tskxsubay:
-Sana bir iyilik yapayım sen hem onurlu bir şekilde öl hem ben onurlu bir şekilde öldüreyim he ?
Kılıcı almamla saldırmam bir oldu ama yaralı kolum ve sakat ayağımla bu iş cok zor olacaktı kılıcı karnına batırmaya calısıyordum ama cok çevikti üstelik ne hamle yapacağımı tahmin ediyordu ucan tasların üzerindeydik iteklesek düşecektik neredeyse tabi ya buldum onu iteklersem aşşağı düşebilirdi ama bunu nasıl yapacaktım ?
Eminönü;Sona Yaklaşma
Handan karnındaki kılıcı cıkartır ve yere atar.Handan:
-Dursana bi gerizekalı.
İsmet:
-Lan sen ölmedinmi ?
Handan:
-Sence ölseydim konuşabilirmiydim bak ben teşkilatın yok olmasına izin veremem anlıyormusun
İsmet:
-Yani ??
Handan:
-İş birliği yaparsak anca bunları yenebiliriz caktın mı şimdi ?
İsmet:
-Kimleri ne diyosun sen ?
Handan:
-Kadim hidrayı diyorum İflisi diyorum Yeşil hidrayı diyorum off.
İsmet:
-Hassikktir.
Eminönü;F-i-n-a-L
Tüm teşkilatı esir almışlardır tüm evleri yıkmışlardır ve asıl kıyamet şimdi geliyordur Kadim hidra tüm yaratıkları eminönüne cağırmıstır orduyla gelen canavarlar akrepler,cinler,fareadamlar,tepegözler,cevriye,dev ana,karakür,phileoteos,bronz hepsi toplanmıştır....
Yeraltı:Meran;Düello
Kılıcımı cevik bir şekilde döndürdüm ve aniden tskxsubayı iteklememle aşşağı düşüverdi.Sonunda o beladan kurtulmuştum ancak kan kaybım cok olduğu icin bayılmıştım orada.....
Eminönü;Fi-n-a-L
Aniden Handan,İsmet ve orduları cıkıverdi karşılarına cok büyük savaş oluştu Kadim hidra deprem yaratıyordu ancak handan ise fırtınayla depremi engelliyor üstelikte kadim hidraya cok büyük zarar veriyordu ismet ise süpürme vuruşuyla etrafındakileri tertemiz etti handan elektrikle kadim hidraya vuruyor iflis ise handanı engellemeye calısıyordu ama handan cevik olduğu icin hicte kolay değildi ismet sakınma acarak savunmayı fulledi kadim hidraya sert vuruş ve ağır vuruşla yere düşürdü ardından yeşil hidra tam ismete vuracakken handan kutup rüzgarı ile herkesi donduru verdi son darbeyle ismet ve handan güclerini birleştirerek kadim hidraya cok büyük bir darbe vurdular sonunda kadim hidra yere yıkılmıştı onun yıkılmasıyla tüm yaratıklar yok olmuştu tüm yaratıklar ölmüştü istanbul cok büyük tehlikeden kurtulmuştu
peki ya ben ne olacaktım ? Arzuhalci benim gelmediğimi görünce meraklanmış ve yeraltına inmişti beni yerde baygın görünce hemen şifacılara haber vermiş ve sonunda bende sakat bi haldede olsam bu savaştan kurtulmuştum uzun süren maceranın ardından mutlu son olması iyi birşeydi calısmalar baslamıstı yerleri temizleyenler dozerlerle evi yeniden inşaat yapanlar keşke mutlu sonu agah beyde görebilseydi tekrar eski günlere dönmüştük teşkilatın başına komutan gecmişti komutanlığada ben gecmiştim mebrure ve baba-ali gelip bizden barış istemişti tabi kabul ettik bizde mebrurede ayağı sakat birşekilde cıkmıştı artık yeniden huzur dolu günlerimize gelmiştik ve canavarlar yok olduğu icin klan savaşlarıda bitmişti ve ben bunların hepsini günlüğüme yazmıştım bu kitapta olan herşey saklı kalacaktı sonsuza dek belki büyüdüğümde cocuklarıma anlatırdım bu olanları felaket bir şekilde süren macera mutlu sonla bitmişti boşuna dememişler iyiler kazanır diye....
SON
Teşekürler..../color]
İSTANBUL KIYAMET VAKTİ DERİNDEKİ SIR F-İ-N-A-L
Re: İSTANBUL KIYAMET VAKTİ DERİNDEKİ SIR F-İ-N-A-L
küfürler hariç okumadım :mrgreen:

Tokerx (Silindi)[Savaşçı]

Skllxkoyucu (Silindi)[Büyücü]

Vengat (Silindi)[Şifacı]
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları