×÷·.·´¯`·)» İnciticix Loncası «(·´¯`·.·÷×

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
cansuhzn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: ×÷·.·´¯`·)» İnciticix Loncası «(·´¯`·.·÷×

Mesaj gönderen cansuhzn »

Timurlarxsifacı ya İyi Dilekleri İçin Tşk İnş Loncamız Tum Tılsıma Hayrlı , Faydalı Olur.
Resim
Kullanıcı avatarı
remedios
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen remedios »

Loncanın ismi çok guzel hep dikaimi çekiyo bu lonca :D xd ama da loncaya almadınız beni .D
Kullanıcı avatarı
cansuhzn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Loncamıza Katılmk İsteyn Uyeler Bize Başvuru Yapr Bizde Degerlendiriz Heç Bir Uyeye Davetiye Gondemeyiz...

İyi Oyunlar...

İnciticix Loncası Yonetimi
Resim
Kullanıcı avatarı
cansuhzn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

İncitici Loncası Ada Görüntüleri ( İnciticixhezeyan,sonsuz,tugba,paşa )

Resim

Resim

Resim

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
oksin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen oksin »

Öncelikle İnciticix loncasında bulunan tum kardeslerıme ayrıca bna yardım eden lonca dısı ıkv oyuncularının hepsını tskkru borc bılırımVE ardından su konuya değinmek istiyorum bılıyoruzkı arz ve lodos clan savasları sureklı olmaktadır meteor e.o yeraltı vesaire ama yuksek lv oln arklarımdan bi ricam olcak LUTFEN OYUNU GEREKTIGI GIBI OYNAYALIM KARSILIKLI SEVGI VE SAYGI CERCEVESI ALTINDA VE BUNUN SADECE ONLINE BI OYUN OLDUNUDA UNUTMAYALIM

SAYGILARIMLA
İnciticixpaşa
Kullanıcı avatarı
cansuhzn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Paşam Bu Oyunda Çogunluk Bundan Yana Tabiki Lonca Olarak Bizde...Zamanında Bizde Sövdük Hakaret Ettik Bilirsin Ama Neden Bize Sövüldü Bizde Sövdük.Oyunda Kişilini Kazanmamış İnsan Çok Bizde Altta Kalmamk İçin Yapmışız Demkki Ama Artık Şikayet Sistemi Geldi Ve İkv Küfür Azaldı Bizde Rahatladık Tılsımda.Nese Bunları Geçelim İkv De Küfürden Yana Diliz ( Bide Paşam Biz Sporcular Agızlarımız Biraz Bozuk Oluyo Bilirsin ) :)

Klan Savaşlarına Gelince Bizim Loncamızı Bireysel Dostluklar Baglamaz Dedik Geçen Gün Bi Dostumuz Lonca Üyemize Daldı Biz Kestik Ama Dostumuz Bize Düşman Oldu.Oyunda Oyunumuzu Oynayalım Forumda Bunalrı Degerlendirip Gülelim Eglenelim Konuşalım.Sonuçta Oynadımız Bir Oyun.

Saygılarımla Paşam :D
Resim
Kullanıcı avatarı
oksin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen oksin »

Kardeşim hezeyan seni ne kadar cok sevdiğimi bilirsin seni sevdğimden dolayı hesabımı bırakıp incitici loncasına gectım herneyse bunlar bızım ozelımız ,ben gercekten kufur konusuna değinmek istiyorum insanların bırbırını yanlıs tanımasına neden oluyo bu konu ve herkesın aklında bulunmalı bu bnce bı ınsan bı oyuncu gecmıste yaptgı hatalrdan pay cıkarabılır kı bunu yapabılen ınsan erdem sahıbı ınsandır bunun en yakın örnegı olrkta senı goruyorum kardesım bız bırbırımızle bıle kufurlesırdık kı kufurde ederdık ama suan senı gordukce bı kez daha gurur duyuyorum senınle ıyıkı senınleyım ıyıkı senınle aynı yola baş koymusum saygılarımla üstad :)
İnciticixpaşa
Kullanıcı avatarı
cansuhzn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Kendi Şahsi Hesabını Komple Bırakıp Lonca Hesabınla Lonca Hesabımzla Bizimle Bu Yola Baş Koyman Bizm İçin Büyük Bir Gurur Buyuk Bir Onurdur Kardeşim.İyiki Bizimlesin.

Kufur Konusuna Gelince Evet Bizm Çogu Konuşmamız Da Kufur Geçerdi Ama Biz Tadında Brakırdık Küfürde Bizm Konuşmalrımızn Bir Tadıydı.Kufure Son Dedik Ve İkv De Kimse İle Sorun Bırakmadık Arada.Bizi Seven Sayanları Bizde Sever Sayarız.Düşmanlarımız Yok Mu Tabiki Var.Ama Onlarda Bu Rekabetin Güzel Bİ Parçası.Biz Olmadan Ne Onlar Zevk Alır Bu Oyundan Onlar Olmadıkçada Ne Biz Bi Zevk Alırız.

Bize Katılan Bizimle Olan Herkez Sagolsun Tum Lonca Üyelerimiz Saolsun Bİzmle Bu Yola Baş Koyan Koymayan Bizi Destekleyen Desteklemeyen Bİzi Seven Sevmeyen Herkez Sagolsun.Biz Bu Sunucuda Varız Ve Hepte Olacağız.Herkezin Bizmle Olması Dileğiyle.

Saygılarımla Paşam :)
Resim
Haunted
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Haunted »

Başarılarınızın Devamını Dilerim

Yenisahraemrah

Yenisahra Merkez Akıllı Olsun Herkezz...!
Kullanıcı avatarı
cansuhzn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sagolasın Emrahım.
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön