Yardım Edin karakterim çalındı ! (mynet)
Re: Yardım Edin karakterim çalındı ! (mynet)
içelim dostlar :mrgreen: :mrgreen:
Misafir** bana aittir :mrgreen:
- basar2626
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gladio
Çarına kadeh kaldırak :mrgreen:
Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
/iç :mrgreen:basar2626 yazdı:Çarına kadeh kaldırak :mrgreen:
Misafir** bana aittir :mrgreen:
Selamlar,
Sana en kısa bilgileri vereyim! bak bu konuda gönderilen her mesajı dikkatlice okuman senin için fayalı olur.
viewtopic.php?f=47&t=11742
Sana en kısa bilgileri vereyim! bak bu konuda gönderilen her mesajı dikkatlice okuman senin için fayalı olur.
viewtopic.php?f=47&t=11742
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Malesef arkadaşım bunu içmekten başka bir çaren yok11misafir yazdı:
Üzüldüm ama Allah çar çalanların belasını versin , takdir Allah'ın.Mübarek Ramazan ayına gireceğiz inşallah bu tür olaylar azalır...
EXCELLENCE
Üff bu ramazan gününde heleki bu saatlerde ve bu sıcaklarda çok gerekli11misafir yazdı:
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Bilgilerini bilen arkadaşının senin hesabını çalması için doğum tarihini ve gizli sorunu bilmesi gerekir. Gizli sorunu vermişsin demekki çalındığına göre (şifre vermediysen). Geçmiş olsun karakter geri alım transferleri bildiğim kadarıyla sonlandırılmıştı.Melankolik yazdı:merhaba,
dün akşam mynet hesabım beni yakından tanıyan bilgilerimi bilen biri tarafından ele geçirilmiştir. 2 adet 49 lvl karakterim sobee hesaplarına aktarılmıştır bilgim dışında. Desteğe mail attım. Transfer işlemini geri alma şansımız var mı?o
O kadar emek verdim ben o karakterlere..
Not; Konu bir arkadaşım adına açılmıştır.
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~