Çoğu kişi başka oyunlardan alıntı olmuş diyebilir;bir bakıma da haklılar.Ama bu tarz oyunlar bir birinden alıntı yaparak gelişmektedirler.
Ramazan Bayramı,Kurban Bayramı,Mübarek Geceler(kandiller),29 Ekim,19 Mayıs,23 Nisan,30 Ağustos gibi birden fazla özel günü olan bir halkız.İstanbul Kıyamet Vakti de bu halka ait bir oyundur.Yani böyle özel günlerde,oyunda da özel etkinlikler düzenlebilir.
Aklıma Gelen Birkaç Örnek:
~~Ramazan Ayı boyunca herkese yaratıklardan %30 daha fazla tecrübe puanı gelmesi...
~~23 Nisan gibi günlerde efsunlu eşya düşme olasılığının artması...
Benim düşüncem böyle.Yorumlarınızı genel ahlak kuralları çercevesinde yaparsanız sevinirim.Hayırlı Ramazanlar...
Özel Günlere ; Özel Etkinlikler
Re: Özel Günlere ; Özel Etkinlikler
Selamlar,Adam58 yazdı:Çoğu kişi başka oyunlardan alıntı olmuş diyebilir;bir bakıma da haklılar.Ama bu tarz oyunlar bir birinden alıntı yaparak gelişmektedirler.
Ramazan Bayramı,Kurban Bayramı,Mübarek Geceler(kandiller),29 Ekim,19 Mayıs,23 Nisan,30 Ağustos gibi birden fazla özel günü olan bir halkız.İstanbul Kıyamet Vakti de bu halka ait bir oyundur.Yani böyle özel günlerde,oyunda da özel etkinlikler düzenlebilir.
~~Ramazan Ayı boyunca herkese yaratıklardan %30 daha fazla tecrübe puanı gelmesi...
Benim düşüncem böyle.Yorumlarınızı genel ahlak kuralları çercevesinde yaparsanız sevinirim.Hayırlı Ramazanlar...
Yılbaşı gelince heryer neşelenir, hazırlanır sabahlara kadar oynanır. Ama mübarek gecelerde herkes (dışarı çıktıklarında birileri onları camii'ye veya cameate çağırır korkusundan) hemen yatarlar.
İnsan oğlunda öyle nefs vardır ki 3 defa ateşte yakıtıldı ama tövbe etmedi!
Kısacası Ramazan-ı şerifin kıymetini bilerek elimizden geldiği kadar Allah rızası için çalışmalıyız. Sanalda olsun reelde olsun hiç fark etmez, niyet niyettir. Yeter ki bir insanın gayesinde Allah rızası olsun geris kolaydır.Nefs 300yıl cehennem ateşinde yakıldı.
Allah: Ben kimin ey nefs?
Nefs: Sen sensin, ben benim.
2. defa Nefs 300 yıl daha cehennem ateşinde yakıldı.
3. defa Nefs 300 yıl cehennem ateşinde yakıldı.
4. defa nefs 300yıl aç bırakıldı.
Nefs: Sen rabbimsin, bende kulunum.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Herkese %30 ex gelirse Plus Paket alanlara haksızlık olur ama başka bir etkinlik yapılabilir diye düşünüyorum.
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Esadullah yazdı:Selamlar,Adam58 yazdı:Çoğu kişi başka oyunlardan alıntı olmuş diyebilir;bir bakıma da haklılar.Ama bu tarz oyunlar bir birinden alıntı yaparak gelişmektedirler.
Yılbaşı gelince heryer neşelenir, hazırlanır sabahlara kadar oynanır. Ama mübarek gecelerde herkes (dışarı çıktıklarında birileri onları camii'ye veya cameate çağırır korkusundan) hemen yatarlar.
İnsan oğlunda öyle nefs vardır ki 3 defa ateşte yakıtıldı ama tövbe etmedi!
Kısacası Ramazan-ı şerifin kıymetini bilerek elimizden geldiği kadar Allah rızası için çalışmalıyız. Sanalda olsun reelde olsun hiç fark etmez, niyet niyettir. Yeter ki bir insanın gayesinde Allah rızası olsun geris kolaydır.Nefs 300yıl cehennem ateşinde yakıldı.
2. defa Nefs 300 yıl daha cehennem ateşinde yakıldı.
3. defa Nefs 300 yıl cehennem ateşinde yakıldı.
4. defa nefs 300yıl aç bırakıldı.
Nefs: Sen rabbimsin, bende kulunum.
Allah Razı olsun Esadullah
Byfth - Sagoist
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Konuyu açan arkadaşa ve güzel bir paylaşımda bulunan Esadullah a teşekkür ediyorum.Bu tür olası etkinliklere EVET!
- Gltsry
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehr-i İstanbul
Bence Olabilir . Fakat Şöyle Olsa Daha Cazip Gelebilir Yönetime ;
Grup Bölgelerinden %30 Daha Fazla Şaheser Düşebilir
Grup Bölgelerinden %30 Daha Fazla Şaheser Düşebilir
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Klan: Arzın Çocukları
Dini oyuna katmayın tamamen saçmalık olur.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

mitmet yazdı:Dini oyuna katmayın tamamen saçmalık olur.
Dinle ne alakası olduğunu söylermisin.Sana şunu söyliyim:
Ramazan Bayramını Türkiyedeki herkes kabullnip kutluyor.Ziyaretlere gidiyor bide üzerine adını Şeker Bayramı koyuyor.Fakat dinimizce bu bayram sadece oruç tutanlara özel onların rahatlamaları için olan bir bayram.Buna demek oluyorki Ramazan ayı sadece dinimizde değil ülkemizdede kabul gören bir şenlik ayı.Yani bunun dinle alakası yok.Din ile alakası oruç tutanlar içindir.Bu sadece etkinlik şenlik...
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
oyunda din dil ırk ayrımı yapılamaz bunun için her şey eşit olunmalı ben şahsen hristiyanların ve yahudilerin bayramını oyunda kutlanmasını istemem din ayrımı görünebilir fakat Yüce Rabbimizin Emridir Yahudilerden Uzak Duracaksın böylece içimize sokuyoruz böyle bir şey olursa oyunu anında bırakırım
kutlanacak etkinlik yapılacak şeyler milli bayramdır yada oyundaki değerli görünen günlerde kutlanır. örneğin 27 aralık gibi
kutlanacak etkinlik yapılacak şeyler milli bayramdır yada oyundaki değerli görünen günlerde kutlanır. örneğin 27 aralık gibi
Drowxdadawa
- Visualikv
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Bencede olmalı ama %30 olursa puluslulara haksızlık olur.Etkinleklerin olması güzeldir insanı oyuna bağlar.Mesela ben 1 aydır maden çekmek ve şu kadim görevini yapmaya çalışmaktan başka birşey yapıyorum ama etkinlik olursa katılırım.
HighVoltage
Kuklacı
Kuklacı