Karargahxquadrıo Dan Elveda
Karargahxquadrıo Dan Elveda
Bu oyunda sıktı artık goreve gıdıyoruz 2 3 kısı cıkıp dalıyor ve aç dıyıncede dusmanız dıyo tamam dusmanızda ben sız saldırmadan once goreve gıdıyorum dıye uyarmıstım ama anlamıyolar napsak boş bunlar çünkü böyle dewam edecekler ınsan 7 sınde neyse 70 şındede o olur derler.Ve 2. sebebebım oyunda çogu kısıyye haksızlık yapıyorlar örneğn Louster yani fatih adlı arkadaşımız şaka yaparken banlandı hemde 3 yıl 2 3 hafta olsa neyse ama 3 yıl azmı ve onun için bende oyunu bırakıyorum herkese hayırlı oyunlar ve başarılar dılerım...!
Re: Karargahxquadrıo Dan Elveda
Arkadaşlar bi sakin olun ya kim ne yaparsa Allah için yapar Ama yanlış yapan ise kendine yapar
2 cisi ise kanun var nizam var oyunda olsa kanun var
3 cüncü kişi kullanamıyacagı paketi almakla dolandırıcılık arasında kalır buda yasaya ayrıkıdır
4 ncüsü ise kendisi dediklerimi bi yapsın bakalım öle ne gerekirse yapılır elbette
2 cisi ise kanun var nizam var oyunda olsa kanun var
3 cüncü kişi kullanamıyacagı paketi almakla dolandırıcılık arasında kalır buda yasaya ayrıkıdır
4 ncüsü ise kendisi dediklerimi bi yapsın bakalım öle ne gerekirse yapılır elbette
aslan44 yazdı:Bu oyunda sıktı artık goreve gıdıyoruz 2 3 kısı cıkıp dalıyor ve aç dıyıncede dusmanız dıyo tamam dusmanızda ben sız saldırmadan once goreve gıdıyorum dıye uyarmıstım ama anlamıyolar napsak boş bunlar çünkü böyle dewam edecekler ınsan 7 sınde neyse 70 şındede o olur derler.Ve 2. sebebebım oyunda çogu kısıyye haksızlık yapıyorlar örneğn Louster yani fatih adlı arkadaşımız şaka yaparken banlandı hemde 3 yıl 2 3 hafta olsa neyse ama 3 yıl azmı ve onun için bende oyunu bırakıyorum herkese hayırlı oyunlar ve başarılar dılerım...!
Mustom , işe bak görüyonmu bi şaka uğruna 2 yıllık emek gitti vay be. Neyse sanada reelde basarılar..
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
EN İYİSİNİ YAPMISSIN :lol: