Buyur beklentin yokmu ve beklentini alamadın sayılmıyormu işte yasa böyle destek çıkıyor sanaLouster yazdı:Abim, hiç uğraşma . Zaten olumsuz bi cevap gelirse yardım alırım senden.Muktedir yazdı:kusura bakma fatih ben yasayı araştırdım sen şu an haklısın söleyim istersen sana yasa nasıl destek çıkıyor verim onuda?Louster yazdı:Abi ben fatihHesabım Sobee+Telefon. İkv/Destek e bildiri yaptım 2 gündür bekliyorum .
Fakat Hala Bi sonuç almış değilim. Karakter Transferden Baktığımda 5/5/2013 Yılına kadar Yasaklıyım. (999gün)
Destek Olan Tüm Arkadaşlarıma Teşekkür ediyorm. BEklemekten başka bi şansımız yok![]()
Louster >> {Ceza İtiraz} ««««
Re: Louster >> {Ceza İtiraz} ««««
Teşekkürler abi, herşey açık açık yazıyor zaten.Muktedir yazdı:Buyur beklentin yokmu ve beklentini alamadın sayılmıyormu işte yasa böyle destek çıkıyor sanaLouster yazdı:Abim, hiç uğraşma . Zaten olumsuz bi cevap gelirse yardım alırım senden.Muktedir yazdı:kusura bakma fatih ben yasayı araştırdım sen şu an haklısın söleyim istersen sana yasa nasıl destek çıkıyor verim onuda?Louster yazdı:Abi ben fatihHesabım Sobee+Telefon. İkv/Destek e bildiri yaptım 2 gündür bekliyorum .
Fakat Hala Bi sonuç almış değilim. Karakter Transferden Baktığımda 5/5/2013 Yılına kadar Yasaklıyım. (999gün)
Destek Olan Tüm Arkadaşlarıma Teşekkür ediyorm. BEklemekten başka bi şansımız yok![]()
(Bu vaadleri ya da beklentileri sınırlayan bir şey varsa, bunlara ayıp denir ve satıcı bu ayıplardan sorumludur.)
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kod: Tümünü seç
Merhaba
İtirazınız incelenmiştir. Yapılan inceleme neticesinde cezanın doğru verildiği görülmüştür. İnceleme neticesinde Kullanım Sözleşmesine aykırı davranışlar sergileyerek hesap alış verişi yapmaya çalıştığınız saptanmıştır. Bu sebepten dolayı hesabınızın sunucuya erişimi süresiz yasaklanmıştır.
Destekten Butür bi cevap geldi hay allahım :S
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kanka Uzuldum Ama Bencede Destekden Cevap Beklemekten Başka Çaren Yok Ama Onlara Fazla Guven Olmaz..
ops:
Savcılık bu konuda gerekeni yapar sen merak etme tüketici hakları mahkemesi yasası geregi gereken yapılır şikayetini yap bak o zaman plus ücretini geri talep ettinmi peki???? geri talep et ondan sonra gelen yazıyla git haklıyken haksız duruma düşersinLouster yazdı:[/color]Kod: Tümünü seç
Merhaba İtirazınız incelenmiştir. Yapılan inceleme neticesinde cezanın doğru verildiği görülmüştür. İnceleme neticesinde Kullanım Sözleşmesine aykırı davranışlar sergileyerek hesap alış verişi yapmaya çalıştığınız saptanmıştır. Bu sebepten dolayı hesabınızın sunucuya erişimi süresiz yasaklanmıştır.
Destekten Butür bi cevap geldi hay allahım :S
Tamam destekten talep ediyorum.
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Nocomment ikv destekten mail geldi ve süresiz bloklanmı nedenidir diyor. bu durumda ne yapmamız gerekiyor. Yazık vallaha yazık bizlere..Nocomment yazdı:MerhabalarLouster yazdı:Arkadaşlar , Dün Akşam Saat 21.00 Sıralarında oyundan Düşüp tekrar girdiğimde Hesabınız Bloklanmıştır Yazısı ile karşılaştım. 2 Defa Desteğe mesaj attım Ama bi sonuç alamadım. İlgilenmediler. İçinde 2 yıllık emeğim 4 adet çarım 3 aylık plusum yani herşeyim o hesapta.
Biraz düşündüğümde sanırım Bloklanmamın nedenini anladım. Dün sabah plus paket satılır demiştim. Heralde buda oyun kurallarına aykırıymış. Karakter transfer işlemlerinden baktığımda 5/5/2013 tarihine kadar Yasaklanmışsınız dedi. Şimdi Napabiliriz .
İlgili ve bilgililerin dikkatine...
Plus paket satmak süresiz bloklanma sebebi değildir. İKV destekten gelecek maili bekleyin lütfen . Yoğunluğa göre Destek birimi en kısa zamanda size dönecektir.
İyi forumlar
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !