Louster >> {Ceza İtiraz} ««««

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Re: Louster >> {Ceza İtiraz} ««««

Mesaj gönderen Louster »

Çok yakın arkadaşlarımla Telefon ile herzaman irtibaat tayız. Diğer arkadaşlarımıda gerek lonca sayfalarından gerek msnden buluruz ama bunları söylemek için biraz erken.
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
RoneY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen RoneY »

Fatih charlar kolay +para onları sorun etme.Sen charlarını geri almaya çalış
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Muktedir
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Muktedir »

Louster yazdı:Abi ben fatih :D Hesabım Sobee+Telefon. İkv/Destek e bildiri yaptım 2 gündür bekliyorum .
Fakat Hala Bi sonuç almış değilim. Karakter Transferden Baktığımda 5/5/2013 Yılına kadar Yasaklıyım. (999gün)
Destek Olan Tüm Arkadaşlarıma Teşekkür ediyorm. BEklemekten başka bi şansımız yok :(
kusura bakma fatih ben yasayı araştırdım sen şu an haklısın söleyim istersen sana yasa nasıl destek çıkıyor verim onuda?
Resim
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Louster yazdı:Arkadaşlar , Dün Akşam Saat 21.00 Sıralarında oyundan Düşüp tekrar girdiğimde Hesabınız Bloklanmıştır Yazısı ile karşılaştım. 2 Defa Desteğe mesaj attım Ama bi sonuç alamadım. İlgilenmediler. İçinde 2 yıllık emeğim 4 adet çarım 3 aylık plusum yani herşeyim o hesapta.

Biraz düşündüğümde sanırım Bloklanmamın nedenini anladım. Dün sabah plus paket satılır demiştim. Heralde buda oyun kurallarına aykırıymış. Karakter transfer işlemlerinden baktığımda 5/5/2013 tarihine kadar Yasaklanmışsınız dedi. Şimdi Napabiliriz .

İlgili ve bilgililerin dikkatine...
Merhabalar

Plus paket satmak süresiz bloklanma sebebi değildir. İKV destekten gelecek maili bekleyin lütfen . Yoğunluğa göre Destek birimi en kısa zamanda size dönecektir.

İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
RoneY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RoneY »

Nocomment yazdı:
Louster yazdı:Arkadaşlar , Dün Akşam Saat 21.00 Sıralarında oyundan Düşüp tekrar girdiğimde Hesabınız Bloklanmıştır Yazısı ile karşılaştım. 2 Defa Desteğe mesaj attım Ama bi sonuç alamadım. İlgilenmediler. İçinde 2 yıllık emeğim 4 adet çarım 3 aylık plusum yani herşeyim o hesapta.

Biraz düşündüğümde sanırım Bloklanmamın nedenini anladım. Dün sabah plus paket satılır demiştim. Heralde buda oyun kurallarına aykırıymış. Karakter transfer işlemlerinden baktığımda 5/5/2013 tarihine kadar Yasaklanmışsınız dedi. Şimdi Napabiliriz .

Merhabalar

Plus paket satmak süresiz bloklanma sebebi değildir. İKV destekten gelecek maili bekleyin lütfen . Yoğunluğa göre Destek birimi en kısa zamanda size dönecektir.

İyi forumlar
Yanlışlık olabilme ihtimali varmı?
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

RoneY yazdı:Fatih charlar kolay +para onları sorun etme.Sen charlarını geri almaya çalış
Ahmet doğru diyosunda Düşün okadar çabalamışsın 2 senedir bisürü çarın olmuş . Hepsini silmişsin adam akıllı 4 çar açmışsın onlarıda kasıp 49 etmişsin. Ben günlük 13 saat oyunda kalan biriyim. Bi gün bilmeden bi hata yapıyorum. Bakıyorumki 3 sene Hesabınız Bloke ve oyuna girdiğimde arkadaşlarımdan başka birşeyim yok. Ha biliyorum arkadaşlarım oyunda destek olurlar. Ama bukadar şeyden sonra yine oynamak adamı bunaltır.
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Nocomment yazdı:

Merhabalar

İyi forumlar

İlginiz için teşekkür ederim.
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
Teknq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Teknq »

İnşallah olumlu bir cevap gelir destekten..
ARTIK OYUNDA DEGİLİM VEDA ETTİM !!!
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Muktedir yazdı:
Louster yazdı:Abi ben fatih :D Hesabım Sobee+Telefon. İkv/Destek e bildiri yaptım 2 gündür bekliyorum .
Fakat Hala Bi sonuç almış değilim. Karakter Transferden Baktığımda 5/5/2013 Yılına kadar Yasaklıyım. (999gün)
Destek Olan Tüm Arkadaşlarıma Teşekkür ediyorm. BEklemekten başka bi şansımız yok :(
kusura bakma fatih ben yasayı araştırdım sen şu an haklısın söleyim istersen sana yasa nasıl destek çıkıyor verim onuda?
Abim, hiç uğraşma . Zaten olumsuz bi cevap gelirse yardım alırım senden.
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
Muktedir
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Muktedir »

Şu an pluslusun ve paketi kullanamıyorsun degilmi ayıplı mal oluyormuş
İşte Buyur :

4077 sayılı yasa, " ayıplı mal ", " kapıdan satışlar" , " Sözleşmelerde haksız şart" konularında önemli yenilikler getirmiştir. Tüketicilerin aldatılması en çok bu alanlarda gerçekleşmekte olduğundan, öncelikle bu konu başlıkları altında hukuksal bilgiler ve Yargıtay kararlarını sunuyoruz. Zamanla yelpazeyi geliştireceğiz. Devre tatil, genellikle " Kapıdan satışlar" kapsamında değerlendiriliyor. Bu nedenle " Kapıdan satışlara" örnek olarak "Devre tatil ile ilgili Yargıtay kararlarını " koyduk. Herkes şunu bilsin ki, bu alemin patronu, YARGITAY...Bölge mahkemelerinin verdiği kararların bir çoğu, Yargıtay'da bozularak dönebiliyor.Bu da bölge mahkemelerinde görev yapan hukukçuların, Yargıtay kararlarının kendilerine ulaştırılması konusunda problem yaşadıklarını ve koordinasyon eksikliği bulunduğunu ortaya koyuyor. Günümüzdeki internet teknolojileri bu sorunu kısa zamanda düzeltecektir, diye düşünüyoruz.

HUKUKSAL VEYA EKONOMİK EKSİKLİKLER
İÇEREN MALLAR "AYIPLI MAL"
OLARAK KABUL EDİLİR
* Tüketici, malın teslimi tarihinden itibaren otuz gün içerisinde ayıbı satıcıya bildirmekle yükümlüdür. Tüketici bu durumda, bedel iadesini de içeren sözleşmeden dönme, malın ayıpsız misliyle değiştirilmesi veya ayıp oranında bedel indirimi ya da ücretsiz onarım isteme haklarına sahiptir

AYIP NEDİR ?
vaadleri ya da beklentileri sınırlayan bir şey varsa bunlara ayıp denir.
Satış sırasında, satıcı mutlaka birtakım vaadlerde bulunmuştur ya da vaad yoktur ama alıcının birtakım beklentileri vardır. Bu vaadleri ya da beklentileri sınırlayan bir şey varsa, bunlara ayıp denir ve satıcı bu ayıplardan sorumludur.
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön