Beyler gözünüzü sevim yardım edin pls
- cancan2697
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Beyler gözünüzü sevim yardım edin pls
Arkadaşlar sorunumun resmini koydum oyunda 10-15 dk dan sonra böle oluyo sil yükle demeyin her oyunda yapıyor sorun nedir ya pc gittim adam ilk power suply değişti bugün gene gittim adam ara kablo verdi bu nedeir nabmam gerek acil yardım pls adam tutturmuş makinan 0 diyo sorun yok diyo bu ne ya ... uyduruyoz işte sorun bi yardım ltfen

Yanlış Birşey Yazmışsam Affola !
Re: Beyler gözünüzü sevim yardım edin pls
EKRAN KARTININ DRİVERİNİ GUNCELLE HATTA KENDİ SİTESİNDEKİ YENİ YAMALARINIDA İNDİRİP KUR SORUN KALMAZ..
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR
Bilgisayarcı fazla iyi bilmiyor herhalde işinicancan2697 yazdı:Arkadaşlar sorunumun resmini koydum oyunda 10-15 dk dan sonra böle oluyo sil yükle demeyin her oyunda yapıyor sorun nedir ya pc gittim adam ilk power suply değişti bugün gene gittim adam ara kablo verdi bu nedeir nabmam gerek acil yardım pls adam tutturmuş makinan 0 diyo sorun yok diyo bu ne ya ... uyduruyoz işte sorun bi yardım ltfen![]()
İyi forumlar
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Bilgisayarcı fazla iyi bilmiyor herhalde işinicancan2697 yazdı:Arkadaşlar sorunumun resmini koydum oyunda 10-15 dk dan sonra böle oluyo sil yükle demeyin her oyunda yapıyor sorun nedir ya pc gittim adam ilk power suply değişti bugün gene gittim adam ara kablo verdi bu nedeir nabmam gerek acil yardım pls adam tutturmuş makinan 0 diyo sorun yok diyo bu ne ya ... uyduruyoz işte sorun bi yardım ltfen![]()
İyi forumlar
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
su resmini bulamadım la :mrgreen:
2 kere gondermıs mesajı :S
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper