İşte gerçek set :)
Re: İşte gerçek set :)
Güle güle iyi günlerde kullanman dileği ile 
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Bence direnç kırma konsantrasyondan daha iyidir çünkü konsantrasyın 60sn de bir yenileniyor ve savasşçı kons gördüğünde sarsılmaz , büyücü kons gördüğünde zihin - kutup.ama direnç kırmaya verirsen 6 sn de bir yenileniyor ve sen çok rahat 7bini bulursun buzlaOttopsylancet yazdı:Hep bu taktikle kesiyorum sarsılmaz açanı görmedim savaşçılar sürekli saldırı halinde olup büyücüyü en hızlı şekilde en fazla canla kesmek istedikleri için zaman kaybetmek istemiyolar açarsada zaten yeterince kritiğim var yanıma gelene kadar indiririmaldatmaz2012 yazdı:Hop sarsılmaz.Ottopsylancet yazdı:Ben direnc yerine kons yaptım eğer üstünüz full buz + büyü kritik ise savascıya zihin attıktan sonra uzaktan kons acıp vurmaya baslarsanız savascı 60 canda olsa bile yanınıza gelmeden kesebilirsiniz. Tavsiye ederim..
Büyü buz : 1098
Büyü elektrik : 614
Büyü kritik : 27.1
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Güzel set hayırlı olsun ...

Kitee
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbulda sen bu savaşın neresinde duruyorsun?
- kurmayxnejdet
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Setin gerçekten çok güzel ancak bir element büyücü setini tek bir büyüye deil 2 büyüye göre dizmelidir .. Yani elektrk hasarın ile buz hasarın eşit olmalıdır ( istege baglı ).. İstersen tek bir büyüye yönelebilirsin .. Ben de element bir büyücüyüm ve alternator kolye ve zırhım yok.. en kısa zamanda inş. oda olacak .. ve setimi bende koymayı planlıyorum .. Tekrar tebrk ederim .. Setin gerçekten HARİKA ..
İyi oyunlar ** KurmayxNejdet
İyi oyunlar ** KurmayxNejdet
İsim : KuTSaLGeNÇ
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı
Klan : Lodos
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı
Klan : Lodos
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
bir kaç vuruşunu koysana kaç vuruyosun savaşcıya falan
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
XottomancavalryX yazdı:Bence direnç kırma konsantrasyondan daha iyidir çünkü konsantrasyın 60sn de bir yenileniyor ve savasşçı kons gördüğünde sarsılmaz , büyücü kons gördüğünde zihin - kutup.ama direnç kırmaya verirsen 6 sn de bir yenileniyor ve sen çok rahat 7bini bulursun buzlaOttopsylancet yazdı:Hep bu taktikle kesiyorum sarsılmaz açanı görmedim savaşçılar sürekli saldırı halinde olup büyücüyü en hızlı şekilde en fazla canla kesmek istedikleri için zaman kaybetmek istemiyolar açarsada zaten yeterince kritiğim var yanıma gelene kadar indiririmaldatmaz2012 yazdı:Hop sarsılmaz.Ottopsylancet yazdı:Ben direnc yerine kons yaptım eğer üstünüz full buz + büyü kritik ise savascıya zihin attıktan sonra uzaktan kons acıp vurmaya baslarsanız savascı 60 canda olsa bile yanınıza gelmeden kesebilirsiniz. Tavsiye ederim..
Büyü buz : 1098
Büyü elektrik : 614
Büyü kritik : 27.1
Dırenç kırma ıyıde bıde konsun bı tadı var bı zevkı var eğer dırençle 7 bın bulursa konsla 9-12 bın bulur buda ımkansız ztn 7 bın vuramaz
Ayrıca kons dene bak bence çok eğlencelı açıyosun adam yanına gelene kadar pert oluyor ztn bı tek zaman çok beklıcen yada dırenç+kons vercen
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Ayrıca savaşçıya dırenç atçak menzıle gırersen ölüm oranın %80 oluyor
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- Ottopsylancet
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Yorum yapan herkeze teşekkür ederim.
Direnc kırma ile 5500 en fazla 6000 vurabiliyorum
Konsantrasyonda aynı ama kritik garantisi var
Direnc kırma ile 5500 en fazla 6000 vurabiliyorum
Konsantrasyonda aynı ama kritik garantisi var

- Refresh
- Labirent Rehberi
çok az ya yeni itemler gelmeden bile o kadar vuranlar vardı 7bin rahat vurmalısın aslında o vurduklarının direnci fazladır DDD
GuardianS of İstanbuL
- Refresh
- Labirent Rehberi
öle bişey yok direnç kırma attığın zman yüksek ihtimalle kritik geliyor adamı da durduruyor arayıda baya açıyon direnç kırma iyidir kons un pabuçu dama ... DIxcerenxI yazdı:Ayrıca savaşçıya dırenç atçak menzıle gırersen ölüm oranın %80 oluyor
GuardianS of İstanbuL