bilgilendime (maxsifa)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Lonca: Rulers Ofthe World

Re: bilgilendime (maxsifa)

Mesaj gönderen Melankolik »

çok geçmiş olsun özgür..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Lordsxgimli
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lordsxgimli »

ben o çarın kimin çaldını biliom 100 m para verin sahibinin kim oldunu sölüyüm
Kullanıcı avatarı
Ecellxgardian
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Crazy Gm

Mesaj gönderen Ecellxgardian »

Kardesim o emek hırsızı elimden gelini yapcaz maxşifa gördümüz zaman ya grup ya yeraltı aramıza almayacaz ben kendim ve loncam adına söz veriyorum krdş moralini bozma senin güzel canını özmene deymez krdş oyuna geri dönersen söyle yardım edebildiğim yerde yardım ederim sana.Bide emek hırsızla o kadar canımzla bazen sevinerek bazende üzülerek dişimizle tırnamızla kastımız çarları 10 tl satıyorlar ama şunu bilsinler bunun diyer dünyasıda var krdş benimde çarlarım çalındı ama ben yılmadım hata birini gm plus çaldı ben yılmadım ama sende yılma krdşim
Sancaktayken:Mbym-Myc-Mertsavaşçı 2007-2011
Meran:Türkprens-Liveyourlife 2011-Now
Kullanıcı avatarı
Ecellxgardian
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Crazy Gm

Mesaj gönderen Ecellxgardian »

Lordsxgimli » 11 Ağu 2010 00:50

ben o çarın kimin çaldını biliom 100 m para verin sahibinin kim oldunu sölüyüm

sen ne yüzsüz bir adamsın lordxgimli adamın çarı çalınmış sen para verin söyleyim diyorsun biraz mert ol delikanlı ol biraz saygı gösterki saygı gör adamı teseli edeceğin yerde ne yapıyon :evil:
Sancaktayken:Mbym-Myc-Mertsavaşçı 2007-2011
Meran:Türkprens-Liveyourlife 2011-Now
Kullanıcı avatarı
sukruaa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sukruaa »

Ucube yazdı:Sa.

ÖnceLikLe qeçmiş oLsun. Dün saat qece 1:30-2:00 arası mısır çarşısında RoyaLxkiros iLe oturup konuşurken yanımıza senin çar qeLdi. Sonra ben sordum çardaki kim diye. O da bana ben MecxmetaL (uqur) dedi. ArkadaşLarımı sattım çarı çaLdım dedi. Dedi istersen kLandan faLan herkese duyur umrumda değiL dedi. Buna RoyaLxkirosda şahittir. Sordum ona sence doğrumu metaLmi bu. Bana dediki bana qöre metaL dedi. Yani hırsız doğru söyLüyordu sanırım. Ama qenede qünahını aLmak istemem kimsenin o yüzden sadece duydukLarımı söyLeyeyim dedim. Şunuda beLirteym beLki çardaki hırsız ben metaLim diyerek metaLi kötüLemek amacı iLe söyLüyor oLabiLirdi. Ama dedqm qbi arakadaşa sordum bana qöre metaL oLabLr dedi.
Peki neden ben mehmet cem hulya ömer yada gökhan demedide neden uqur dedi ki okadar adam var içlerinden en suphelisi olanımı buldu çaldı işte serro çaldı. Her koyun kendi bacaqından asılır birine şifreni verirken 10 kere düşüneceksin büyük hata ettik sunucunun en iyi çarlarından biri gitti bi şerroya alsında çarı nyse... hergün arayıp 7 ceddine sövecem serronun. biras olsn özqür kardşm rahatlar fatura kabardı gene ama olsn sövecem ide.
Sukruaa - MecxŞehzade - Vezir - Mecxsonsehzade /öp
torres099
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen torres099 »

ozgur145353 yazdı:arkadaslar bugün aksam carım calınmıstır , mynet oldugum icin hicbirsey yapamıyorum ,carımı alsamda dönmeyi düsünmüyorum benden bu kadar .(uyguladıgı hiçbir davranıs bana ait degildir)
Çok qeçmiş oLsun kaRdeşim...İnşaLLah çaRını qeRiye aLmayı başaRıRsın ve bizLeRin aRasına tekRaR qeRi döneRsin...

Fearful
Sukimiye
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sukimiye »

ozgur145353 yazdı:arkadaslar bugün aksam carım calınmıstır , mynet oldugum icin hicbirsey yapamıyorum ,carımı alsamda dönmeyi düsünmüyorum benden bu kadar .(uyguladıgı hiçbir davranıs bana ait degildir)

Kardeş çarın bana gelıcek sana verıcem gerı Onur dıye bırısıyle çarları tks edıoduk bolgeye yazdım adam hırsız cıkdı oyuzden Maxsifa yı sana vercem umarım yazıyı geç olmadan okumussundur

Istanbul Kiyamet Vakti - Karakter Aktarim Onayi 18 Ağustos 2010 Çarşamba 00:12 Tarih:Kimden: ikvdestek@sobee.com.tr [Göndereni Engelle] [Adres Defterine Ekle] Kime: Merhabalar,

İstanbul Kıyamet Vakti Sancak sunucusunda bulunan Maxsıfa karakterinin kullanıcı hesabına aktarımı için yapmış olduğunuz başvuruyu onaylamak için aşağıdaki linki kullanın.

http://www.istanbuloyun.com/karakteraktar/

Bağlantının tarayıcınız tarafından açılmaması durumunda bağlantıya sağ tıklayıp 'Yeni Pencerede Aç' seçeneğini kullanınız.
Kafam Kadar Güzel Olsa bu Dünya Her Gün Gülerdim

GiDeNe ÜZüLMe SeVSe GiTmEZdİ GeLeNE SeViNMe OdA BaŞKaSıNDaN GeLDi..!

Gölge Haramilerine çok selamlar :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön