``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Ali H.qeLdin aramıza.. Geçenden haLa kızgınım Sana ama oLsun 
Megaxtoxin-Megaxalabra-Holywarxtoxin-Holywarxtoxinn-Princeofwar-Toxin

DeğerLi MeGaXTeaM ÜyeLeri . .
OkuL NedeniyLe Bende DahiL Bir Kaç Arkadasımız Daha Oyuna Geçici ( Max. 1 Ay ) Ara Vermek Durumundayız. Bu Süre Zarfında Kendinize İyi Davranmanız diLekLerimLe . .
Gelişmeleri ara ara buradan takip edeceğim . . Kendinize İyi Bakın , Sizleri Seviyorum
Megaşifa // Megasavaşçı // MegaxBüyücü // MegaxLord
......:::::: MeGaXTeaM Kurucu ve Başkanı ::::::......
OkuL NedeniyLe Bende DahiL Bir Kaç Arkadasımız Daha Oyuna Geçici ( Max. 1 Ay ) Ara Vermek Durumundayız. Bu Süre Zarfında Kendinize İyi Davranmanız diLekLerimLe . .
Gelişmeleri ara ara buradan takip edeceğim . . Kendinize İyi Bakın , Sizleri Seviyorum
Megaşifa // Megasavaşçı // MegaxBüyücü // MegaxLord
......:::::: MeGaXTeaM Kurucu ve Başkanı ::::::......
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
ToLga'da var.Bize yardımcı oLur.
Sende Kendine İyi Bak .
BaşarıLı oLman diLeğiyLe
Sende Kendine İyi Bak .
BaşarıLı oLman diLeğiyLe
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
SaLih , SenLe oyunda konuşabiLirmiyiz ?MegaReaL yazdı:ToLga'da var.Bize yardımcı oLur.
Sende Kendine İyi Bak .
BaşarıLı oLman diLeğiyLe
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
EMO KILIKLI TOXİN VE OYUNDA TACIZLERI RESIM VE AN AN SİZLERLE .BU KİŞİYI HALA MEGALAR ICINDE BARINDIRMANIZ MEGALARIN YAPISI VE KARAKTERI LONCA OLARAK ORTADA OLDUĞUNU GÖSTERIYOR.ÖNCE OYUNDA YARDIM ETMEK ICIN YANAŞIR,SONRA 1 SAAT YANINDAN AYRILMAZ OLTAYA FACEE ATIP ISTER.DAHA SONRA KIZIN FIZIĞINE GÖRE MSN ISTER YANINA ÇAĞIRIR ESKISEHIRLI MIS ZUPPE .ORAYA ÇAĞIRIYOR SANKI BENI SAHIPSIZ BURJUVA TAKIMINDAN SANDIN.SEN ÖNCE BACILARINI GEZDIR SONRA AÇ KARNINI DOYUR.SONRA GEL MILLETE BU ERKEK BU KIZ DIYE DE ÇAMUR AT SENIN YUZUN BU RESIMLERLE DÖKULDU ARTIK.
EREN BURKUCU TANIMAYANLARA (EMO EREN)

BU RESİMDEDE NASIL MSN İSTEDIĞI VE TARAFIMDAN NASIL YASAKLANDIĞI ORTADADIR.

BU RESIMDEDE MSN DE CAM AÇMAKTA ISRAR EDIP HAKARETLER DİZ BOYU OLMUSTUR.OYUNDA SALDIRMA HAZ EDEMEME BU OLSA GEREK.

BU RESIMDEDE MSN DE CAM AÇMAKTA ISRAR EDIP HAKARETLER DİZ BOYU OLMUSTUR.OYUNDA SALDIRMA HAZ EDEMEME BU OLSA GEREK.

LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Hey Duygu, Sen çok oLmaya başLadın. Züppe ne demek Lan.choosensxduygu yazdı:EMO KILIKLI TOXİN VE OYUNDA TACIZLERI RESIM VE AN AN SİZLERLE .BU KİŞİYI HALA MEGALAR ICINDE BARINDIRMANIZ MEGALARIN YAPISI VE KARAKTERI LONCA OLARAK ORTADA OLDUĞUNU GÖSTERIYOR.ÖNCE OYUNDA YARDIM ETMEK ICIN YANAŞIR,SONRA 1 SAAT YANINDAN AYRILMAZ OLTAYA FACEE ATIP ISTER.DAHA SONRA KIZIN FIZIĞINE GÖRE MSN ISTER YANINA ÇAĞIRIR ESKISEHIRLI MIS ZUPPE .ORAYA ÇAĞIRIYOR SANKI BENI SAHIPSIZ BURJUVA TAKIMINDAN SANDIN.SEN ÖNCE BACILARINI GEZDIR SONRA AÇ KARNINI DOYUR.SONRA GEL MILLETE BU ERKEK BU KIZ DIYE DE ÇAMUR AT SENIN YUZUN BU RESIMLERLE DÖKULDU ARTIK.
Emoyuda senin Yakınına Benzettim .( Yakını açmıyorum)
EdebLi oL. Yorum Yapcaksan dürüstççe yorum Yap.
Eren'in KonuşmaSı seni çok germiş , BeLki alışkınsındır Buda geçer
Meran Sunucusu, MegaXteam Üyesi . . .
MEGAXREAL AL SANA TOXİN AL SANA KAPAK BENCE HEPİNİZ SANIRIM BUNUN GİBİ EMOSUNUZ EMO MEGA EL ELELE
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

Duyqu Sen haLa ne ıspatlaMaya çaLısıosun ki Sana sadece güLüorum..Bnm saçım Uzun oLabilir senn gibi en azından erkek oLupta kız çharLa milleti kandrmıorum deliKanLı gibi oyunumu oynuorum..Ayrıca o oyundan aldıqın fotoLarda taciz nerde ben göremedim de
Herkes senn ne maL oLduqunu biLior..Ve ayrıca Bana Laf at ama Loncama asLa Daha düne Kadar meran da gördüğüm en ii Lonca Megax ti diodun şimdi de ettiğin Lafa bak sen Kişiliksiz Sahtekarın Birisin senn gibiLere acıorum Meşhur oLmak için yapmadıqın şey yok..Kısacası Boş insanın birisin.. Bidahada Bizim KOnumuza Msj yazMa senin gibi Cinsiyetini biLe açıklayaman neydu belİrsizLere yer yok burda Hade 2Leee ..

Ayrıca Sana dava açsam Yeridir Sen bnm özeLimi benden izinsiz..Fotoqraflı ve ad soyad şekLinde koyamassın..sen bunu düşenemicek kadar Aciz bi mahLuksun..

- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Farkındaysan kım kıme dava açabılır dıkkat et bu özel saldırıysa evet sen benım oyunda kişiliğime ve şahsıma resımledekı gıbı saldırıyor ve oyun kuralları dahıl herseyı aşıyorsun çiğnıyorsun.mahlukat olan varsa oda sensın bu resımlerde ne kadar aç birisi olduğunu gösterıyor (abaza) tabırı senın gibiler ıcın azda olsa idare edıyor.ayrıca ızınsız deyıl sen benı facebookta ekleyıp o resımıde bana kullanma hakkı verdığını ıspatıdır tum haklar kısıtsız kullanılır.hadi şimdi berberın yolunu tut yada guzel 1 makyaj yap hatta resımlerınde bırınde EŞARPLI RESMIN vardı onu daha koymadım adın çıkmasın dıye bu sana ve senın gibilere yeterlıdır.Toxin yazdı:Ayrıca Sana dava açsam Yeridir Sen bnm özeLimi benden izinsiz..Fotoqraflı ve ad soyad şekLinde koyamassın..sen bunu düşenemicek kadar Aciz bi mahLuksun..
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN