Berk karışmak gibi olmasın ama yaptığın yanlış sen bu loncaya girdiğinde 15 yaşını doldurmuş birisimiydin aceba denemeden karar vermemelisiniz denemenizi öneririmki bu arkadaş bir çok kişinin yaptığı gibi sanal bir kimlik değil kendi özünü belli ediyor
Ki Ben TSK loncasında 15 yaşının altında davranışta bulunan birini tanıyorum o kendini bilir
15 yaşımı doldurmamıştım ama gün almıştım...
Bu arada Tuna bu adam daha Bizans Loncası'na alınmadan karakter kasmaya başlamış, başvurusu reddedilince de kasmaya devam etmiş birisi...
Daha sonrasında bu adam önüne gelen her loncaya başvurmuş, hiçbirine alınmamış biri...
Merak ediyorum bu kişi neden alınmadı o loncalara?
Berk karışmak gibi olmasın ama yaptığın yanlış sen bu loncaya girdiğinde 15 yaşını doldurmuş birisimiydin aceba denemeden karar vermemelisiniz denemenizi öneririmki bu arkadaş bir çok kişinin yaptığı gibi sanal bir kimlik değil kendi özünü belli ediyor
Ki Ben TSK loncasında 15 yaşının altında davranışta bulunan birini tanıyorum o kendini bilir
15 yaşımı doldurmamıştım ama gün almıştım...
Bu arada Tuna bu adam daha Bizans Loncası'na alınmadan karakter kasmaya başlamış, başvurusu reddedilince de kasmaya devam etmiş birisi...
Daha sonrasında bu adam önüne gelen her loncaya başvurmuş, hiçbirine alınmamış biri...
Merak ediyorum bu kişi neden alınmadı o loncalara?
Ben savunmuyorum fakat denemelisiniz bence aranızdaki 1-2 adamdan iyi olabilir belki olmayabilir
Arkadasım İkv yeni başlamıstı.Bana çarının Bizans Loncasından oldugunu söyledi.
Daha sonra oyundan sıkıldıgını ve bana onu oynamamı istedigini iletti.Bende kabul ettim. 45 levele geldm. Plustum.Ozaman haberim oldu çakma oldugunu.Ama cok emek harcadıgım için silmedim.Yıldız rütbe üstü. Silemezdim.
Tskxdxebkk Daha geçenlerde senle konustuk Kadim Pencesi Hakkında.Nasıl resmi , olgun , dürüst konustugumu sende iyi biliyorsun.Herzaman Tsk lerden birini görünce Selam veriyor , hal hatır soruyorum.Seni de iyi biri bildim ben.Sana kötü birşey yapmadım etmedim.İnsanları hemen yargılama lütfen. Rica ediyorum.
Kadimle falan alakası yok.O an bir muhabbetimiz oldugu için böyle bir olay oldu.Ben Ixkaanxl ile de konustum bu konuyu memett ile de Tskxhxugur lada çünkü pek tanıdıgım yoktu loncanızdan. Hatta kimse yoktu.
Tek bişi demek istiyorum.İstersen Msn den kamera acabilirim ve lütfen biraz hoşgörülü ol.
Birden çok loncaya başvurmak sorun değil, ama birden çok loncaya aynı anda başvurmak biraz abes kaçmış. Neyse aramıza hq kardeşim. Memet uygun görmüşse sorun yoktur...........