>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
delidir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

Mesaj gönderen delidir »

EmirBerkKorkmaz yazdı:Kadın karaktere bu kadar takma bence...
Bizim yaptığımız uyanıklık...
Bu arada hala o Enes'i savunuyorsun ya helal olsun...
Ben orada Kardeşxenes'in karaktersizliklerini bildiğimden dolayı "Şifacılıktan anlarım ama ona yardım etmem." dedim...
O da "Zaten eziksin yardım edemezsin." dedi ve ardından: "Hepiniz teröristsiniz." dedi...
Daha sonra yeni bir konu açtı ve bizlere "#@!?" ithamında bulundu...
Siz böyle kişileri loncanızda bulundurmaya devam edin, başınıza böyle çok konu açılır... ;)

Eğerki Emir Doğru Söylüyorsa Ki Kesinlikle Doğru Ben ve Lonca Arkadaşlarım Kardeş Loncası Üyelerini Gördüğümüz Yerde Keseriz Kardeş Loncasındaki Herkese Oyunu Dar ederiz Haberiniz Ola!!!
Şovalyexdelidir(savaşçı)
İZBıRaKaNLaRMüCO(^)EJder Asa

Mücahid Macit

Şovalyexdelidirr MoRFiNxDeLiDiR Güüney (^) Ejder asa ÇeRKeZoĞLan AnTiBiYoTicq (^) Ejder Adlı çarlarla alakam yoktur...
Kullanıcı avatarı
TechnOMafiA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TechnOMafiA »

şovalex(adı üstünde)delidir bir kere cevabın acayip mantıksız. klanın arz bizi gördüğün yerde kescekmişsin. gel kes ben buna birşey demem. klan bu eğer giriyorsan kesmeyide kesilmeyide göze alıyorsun demektir. bizi böyle cümleler ile korkutabileceğini sanıyorsan o zaman biz sana OYUNU DAR EDELİM !!!

eğer siz Rdmx leri saygın bir lonca olarak görüyorsanız onların bize yaptığı hakaret sizin bizim hakaretlerin loncaya atılan hakaretlern altında kalır. "Herkes öküz" lafını kullandı konularınada yazmama rağmen haksız olduklarını bildikleri için üstünü kapamaya çalıştılar. hatta bu Rdmxelemberx e öyle bir güven vermişlerki bna karşı "hadi yaylan bakalım" diyecek kadar kendisini bir halt sanıyor YAZIK !!!
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx
Resim

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Mücahit (Delidirr)'e oyunu dar mı ettireceksiniz, işte buna kahkahalarla gülerim... :)
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
enes93
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen enes93 »

Yeter lan tsk lar kafamı bozmayın lan gördünüz yerde kesin nerenize güveinyosunuz neresnize lan sizde yürek varmı lan anca havlamyı bilrisiniz ama kurtkutmak için sizin yaptınıza köpeklik denir şunu bilinki biz sahipsiz değiliz arkdamızda kardeş lonclarmız var her kez ne derse desin onların bize söledği bi lafla biz kendmizi doyurruz biz şuna şükrediyoz biz köpek değiliz sizin gibide olmayacaz kardeşx safnısa bi daha bişey yazmayın lan elnidizden gelni ardınıza kkoymayın...Forumu rezil ettiniz lan akşam akşam ne admasınız siy adam dğeislniz pardon özür dilerim size köpek dedim köpeklere büyük bir hkaret oluyo bu rezil herifler...
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Lan mı?
Ancak senin gibi karaktersiz birinden beklenecek ithamlar bunlar...
Yavuz, loncanızdaki insanları düzgün seçin bence...
Bu arada köpek ne oluyor herkesi kendinle karıştırma...
Biz sadece kendimize, tecrübemize güveniyoruz...
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

enes93 yazdı:biz sahipsiz değiliz arkdamızda kardeş lonclarmız var her kez ne derse desin onların bize söledği bi lafla biz kendmizi doyurruz biz şuna şükrediyoz biz köpek değiliz sizin gibide olmayacaz kardeşx safnısa bi daha bişey yazmayın lan elnidizden gelni ardınıza kkoymayın...Forumu rezil ettiniz lan akşam akşam ne admasınız siy adam dğeislniz pardon özür dilerim size köpek dedim köpeklere büyük bir hkaret oluyo bu rezil herifler...
Köpek hmm,kendini tanımlamaya çalışmada anlatım sorunun olmuş, Forum rezilliği demişsin ama lanlı lunlu konuşuyorsun,arkanda kardeşx loncası var demişsin iyi güzel ama loncanın bir aile olduğunu unutmuşsun .Kardeşx loncası aile yapısına sahip loncalardan birisi zati bugünlere kadar gelmesi bunun bir göstergesi .Her aile pohpohlama yapmaz,yeri geldiğinde azarını yersin ,sen ilk uyarını aldın diye biliyorum 2. sinde gereken yapılır ,dikkat et yani sonra Kardeşxenes çarını ağlayarak silersin ;) .Neyse konu bu noktada bitsin Kardeşx loncası da kimleri barındırdığını görsün...
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen eray »

enes93 yazdı:Yeter lan tsk lar kafamı bozmayın lan gördünüz yerde kesin nerenize güveinyosunuz neresnize lan sizde yürek varmı lan anca havlamyı bilrisiniz ama kurtkutmak için sizin yaptınıza köpeklik denir şunu bilinki biz sahipsiz değiliz arkdamızda kardeş lonclarmız var her kez ne derse desin onların bize söledği bi lafla biz kendmizi doyurruz biz şuna şükrediyoz biz köpek değiliz sizin gibide olmayacaz kardeşx safnısa bi daha bişey yazmayın lan elnidizden gelni ardınıza kkoymayın...Forumu rezil ettiniz lan akşam akşam ne admasınız siy adam dğeislniz pardon özür dilerim size köpek dedim köpeklere büyük bir hkaret oluyo bu rezil herifler...
Sen bu konuşmalarla daha çok rezil olacaksın.Devam et sen böle, o konuştukların kimin için geçerli, herkes çok iyi anlıyor.Burada açıklama yapmaktan kurtardın beni tşk................
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Cemrossh
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Cemrossh »

Kardeşxenes Denilen Kişi Dur Uyarsı Yaptığım Halde Devam Etti Eğer Gerekeni Yapmazsanız Fotosunu Koyacağım Madenın Üstüne Oturuyor ...!
Kullanıcı avatarı
enes93
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen enes93 »

hadi naş naş naşş o kural çoktan kalktı..
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

İşte böyle karaktersiz insanlar var loncanızda... ;)
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    ResimResim
    Resim

“Lonca İletişim” sayfasına dön