Lazurixpoet * Kasabalıxpoet ---> Çalınmıştır.Bakın..!!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
lazurixpoet
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Lazurixpoet * Kasabalıxpoet ---> Çalınmıştır.Bakın..!!

Mesaj gönderen lazurixpoet »

Mrb Arkadaşlar Lazurixpoet * Lazurixpoett * kasabalıxpoet Çharlarım Rockxmanisa Tarafından Çalınmıştır.Şifremi Tek o bilyordu ve onun çaldığından eminim.Ben ona şifremi vermediğim zmanlar hiç bçle bi sorunla karşılaşmamıştım ama ona verdim şifremi Herşeymi Aldı.Bu yüzden oyunu bıraktım...Öss ' girdim universite kazandım artık kafamı uni haytımla geçirmek istiyorm.Zaten Çıktığım kız istemiyordu oyun oynamamı..Birsürü kişi bu oyunu oynadı bıraktı ve bırakırkende hep şu sözleri söylediler.BU OYUN GERÇEKTEN GÜZELDİ İYİ KÖTÜ ANILARIMZ OLDU AMA HERŞEYİN YENİ FARKINA VARDIM.REAL HAYAT GİBİSİ YOK ARKLARA AİLEYE ZMAN AYRILMASI KADAR GÜZEL BİŞEY YOK.YADA SEVGİLİNLE DENİZ KENARINDA GEZMEK GİBİ GÜZEL BİŞEY YOK FALAN FİLAN.Aynı bu lafları işittim ve doğru.Real hayat gibisi yok.Bu tür oyunları ARAÇ İÇİN OYNAYIN , AMAÇ İÇİN OYNAMAYIN..3 senelik oyun hayatımı burada sonlandırıyorm.Oyunda ki Tüm Sevdklerime Slmlar.Hertürlü Real Ortamda Görüşürz konuşuruz Telden msnden face den vs....Hicret ' den ( Rockxmanisa ) böle birşey beklemezdim neden böle bişey yaptı anlam veremedim ama şunu iyi bilyorm oda elbet oyunu bırakacak zamanı geldi mi yaşamını yitirecek o zman ahirette sorarım ona sakin bi şekilde..Herşeyin bi Zmanı var..

Rassaaaa : Çook sevdiğim ve Loncamın Başkanıdır aYnı zmanda.Onunda hayatında Mutluluklar dilerm..

Lazurixözgür : Loncamın temiz daimi üyesidir.Oyun içinde sevdiğim bi arkadaşımdır.

Lazurixkobay :[/color] Oğuz da özügürün kardeşi olup lonca üyesidır ve severim kendisni .
Lazurixcemre ( Cemre Kardeşim ) * Destanxtuğçe ( Tuğçe Kardeşim ) * Blueyes ( Asi kardeşim ) * Rıchmel ( Zayno Ablam ) * Dengexaden ( Pelin Abla ) vs daha bir sürü Bayan kardeşlerime ablalarıma saygılar.
Maçaxkızı :[/color] Oyunda En çok sevdiğim arkadaşımdı.Kendisiyle Son zmanlar küs olduğumuz için biraz uzaktık ama herşeye ragmen saygılar..Onca anılarımız olduğu için unutmadım kendisini.
Blackthrine * Deathxmagnetic ( Alican ) :[/color] Delikanlı bi Kardeşimdir .Espiri Yaparken bile sert olduğu için severim Alıcanı.
Deatxfever ( ilker ) : Sevgili kardeşimdir.Alıngandır ama severim kendisni.Birde Susturulma yediği zaman face den yazışmaları öldürür insanı..
Betaxinferno ( Kerem ) * Betaxdroqba ( Hakan ) * Betaxmessi ( kubi ) * :[/color] Loncalarına Çook güveniyorm ve sevdiğim kişiler arasındadır.
Şerruh ( Murat ): Bana karşı iyi olan arkadşımdır .Adamına Göre muamele eder.
Deatxyolkesen ( Arda ) :[/color] Son zmanlarda Görmüyorm Ezmeyi ama komik ve şekerdir.Severim kendisini.
Vandervaart ( Alican 2 ) :[/color] Sevgi duyduğum kardeşimdir.Bir çook anılarımız oldu..
Vipxoceans ( zeki abi ) * Zentiusxwhale ( Erman abi ) * Zentiusxplatini :[/color] Birbirimize Karşı yardmlarımız dokundu saygı duyduğum abiler arasındadır.
Lazurixela ( meryem ) * Lazurixirem ( irem ) :[/color] Loncamdaki kardeşlerimdir.Saygı duyduğum kişiler arasındadır.güzel Anılarımız geride kaldı..
Afterxlark ( Burak ) :[/color] Sevdiğim kişiler Arasındadır.
Maçaxvalesi ( Zeydan ) :[/color] [color=#00FFFF]Tek başına iktidar mübarek..Yeri geldi mi Espirili Yeri geldi mi sert bakışlı yeri geldi mi kimse tutamaz kendisni.Onu ben ve ezqi iyi tanırız.Zaydan bana yücelen ard yüzük hediye edecekti dua etsin çarım yok .Seviyorm seniii zeydoo
Megaşifa ( Koray ) * Megaxkiss ( can ) :[/color] [color=#00FFFF]Güzel Günlerimiz oldu gerçekten.Sevdiğim arkadaşlar Arasındadır.
Face ( Sefa ) :[/color] [color=#00FFFF]Sağı solu belli olmaz ama sevdiğim birisidir.Espiri yaparken bile serttir.Aynı Blackthrine ( Alican ) gibidir.

Aklıma Gelenler Bunlar daha bir sürü var ama vakit yetmiyo.Varsa bi kusurum kimse k.bakmasın.Sizlerde Hakkım varsa Helal Olsun Cani Gönülden ama çharımı çalan her kimse ona hakkım helal değil.Açık ve net adres..
Çhar kasmak Çook kolay al plusu 1 hafta demeden 49 ol.Şahsen ben öle yaptım Bazı çharları..Çharım olsa ble oyuna sadece sevdiklerime slm vermek için girerdim ama teknoliji geliştiği için msn de face de vb imkanlarla görüşebilyorz.Herkeze Sevgiler saygılar.Hayatınzda Başarılar..Son sözüm Şudur meran ın güzel insanları.
KAPILMAYIN ŞU KAHROLASI SANAL DÜNYA ' YA...YAŞAYIN HAYTINIZI BİR ÖMÜR BOYUNCA..( benden sizlere )

Oyunda ki arkaşlarıma '' O * z * a * N '' dan Sevgiler Saygılar...!
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Re: Lazurixpoet * Kasabalıxpoet ---> Çalınmıştır.Bakın..!!

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Güle güle kardeşim fazla arz tanıdığım olmadığı için seni fazla tanımıyorum :) Ama söylediğin çoğu şey doğru bu oyuna kendimizi çok kaptırmamaıyız sadece bir oyun bu başka bir şey değil
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
messi58
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Lonca Rıhtım

Mesaj gönderen messi58 »

La sen napıyon beeeeeeee ne bırakması olm yaw teker teker gdiyorsunuz
of of ozan of nasıl veririsin şifreyi olum ya ben sana dedim bnm komsun çarımı çalıyor güvenme başkasına diye .
bu kötü oldu...

yolun acık olsun ama inş dönersin tekrar....

VARSA HAKKIM HELAL OLSUN OZANN
*^^RıhtımxKbLy^^*
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^

Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
Kullanıcı avatarı
Bravef
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Bravef »

Güle güle krdeş
Adı: Bravef
Klanı : Arzın Çocukları
Leveli: 49

ARTIK YOKUMMM ...
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Death

Mesaj gönderen DeathxShock »

geçmiş olsun.

hakkında hayırlısı olması dileklerimle yolun açık olsun...
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Oyunu bırakmana sevindim , Gitmene üzüldüm Charını çalanın Hicret oldugunu düşünüyorsan ben onunla irtibata gecip sorup soruştururum ve cevap yazarım özeline arada bir forum'a girmeyi ihmal etme

eğer tekrar başlayacak olursan bu tatlı illete haber vermeyi unutma ;)
Kullanıcı avatarı
Hayal
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Hayal »

Yolun Açık Olsun Ozan Kardeşim Hayatında Başarılar Dilerim... ;)

Türktim - Timtürkxxx
Resim

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

Resim

' Hayati '
Kullanıcı avatarı
alicanowww
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen alicanowww »

kardeşm yazdıgın her satırı okudugumda cok duygulandım snn gıbı bırının dusuncesınde böle bi kişilğe sahıpsem ne mutlu bana reel hayatında basarılar ... Allaha Emanet ol
ResimResimResimResim

Deathxmagnetic...Blackthrine...
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Excellence »

Öncelikle çok geçmiş olsun.Çarının çalınmasına üzüldüm.Ancak bu oyuna o kadar bağlanıyoruz ki reel hayattan kopmamamız gerekiyor.Sende boşver takma giden bir çar item olsun ne önemi var ki bak hayatına bu oyun sadece vakit geçirme alanı aşırı hırs ve bağımlılık yüzünden güzelim zamanımızı bu oyunda heba etmiyelim.Seni bu yüzden takdir ettim.Reel hayatında başarılar dilerim.Üniversitende inşallah başarılı olursun.Bu oyun gelip geçici şey.Önemli olan senin geleceğin ve çarının çalınması bu anlamda iyi olmuş bir vesile olmuş diyelim.Ama yinede geçmiş olsun.Reel hayatında başarılar...
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen rockipsiz »

Bravef yazdı:Güle güle krdeş
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön