Rassaaaa : Çook sevdiğim ve Loncamın Başkanıdır aYnı zmanda.Onunda hayatında Mutluluklar dilerm..
Lazurixözgür : Loncamın temiz daimi üyesidir.Oyun içinde sevdiğim bi arkadaşımdır.
Lazurixkobay
Lazurixcemre ( Cemre Kardeşim ) * Destanxtuğçe ( Tuğçe Kardeşim ) * Blueyes ( Asi kardeşim ) * Rıchmel ( Zayno Ablam ) * Dengexaden ( Pelin Abla ) vs daha bir sürü Bayan kardeşlerime ablalarıma saygılar.
Maçaxkızı
Blackthrine * Deathxmagnetic ( Alican )
Deatxfever ( ilker ) : Sevgili kardeşimdir.Alıngandır ama severim kendisni.Birde Susturulma yediği zaman face den yazışmaları öldürür insanı..
Betaxinferno ( Kerem ) * Betaxdroqba ( Hakan ) * Betaxmessi ( kubi ) *
Şerruh ( Murat ): Bana karşı iyi olan arkadşımdır .Adamına Göre muamele eder.
Deatxyolkesen ( Arda )
Vandervaart ( Alican 2 )
Vipxoceans ( zeki abi ) * Zentiusxwhale ( Erman abi ) * Zentiusxplatini
Lazurixela ( meryem ) * Lazurixirem ( irem )
Afterxlark ( Burak )
Maçaxvalesi ( Zeydan )
Megaşifa ( Koray ) * Megaxkiss ( can )
Face ( Sefa )
Aklıma Gelenler Bunlar daha bir sürü var ama vakit yetmiyo.Varsa bi kusurum kimse k.bakmasın.Sizlerde Hakkım varsa Helal Olsun Cani Gönülden ama çharımı çalan her kimse ona hakkım helal değil.Açık ve net adres..
Çhar kasmak Çook kolay al plusu 1 hafta demeden 49 ol.Şahsen ben öle yaptım Bazı çharları..Çharım olsa ble oyuna sadece sevdiklerime slm vermek için girerdim ama teknoliji geliştiği için msn de face de vb imkanlarla görüşebilyorz.Herkeze Sevgiler saygılar.Hayatınzda Başarılar..Son sözüm Şudur meran ın güzel insanları.
KAPILMAYIN ŞU KAHROLASI SANAL DÜNYA ' YA...YAŞAYIN HAYTINIZI BİR ÖMÜR BOYUNCA..( benden sizlere )
Oyunda ki arkaşlarıma '' O * z * a * N '' dan Sevgiler Saygılar...!