Kelimeden Kullanmıssın : hahah ahmetten ıyı oldunı idda eden varsa karsına cıksın derım adam 100m ws ıstıor sıfacı yok sunucusuda bana göre en ıyı
Yanlış Bİr Bilgi Ben O Güzel Kuzenini Yendim. Demekki Neymiş Sunucuda iyi Sifacı varmıs.
Esat sen kaç kudrt içtin çok merak ettim o zaman 3 tane saydımEsat yazdı:Öncelikle Esat Yokken ENsonxleonar Yaşlıkurt Psicoxşifa Vardı ! Şahsım Olarak ADamlarda Zırh Var Die Bunlar İyi Şifacı Diye Demeyin Leonar İyi Şifacı Deqil AMa Ws Üstüne Başka ADam Tanımam Helal OLsun Leonara ilk ZIrh Ona Düşmesini İsterdim AMa Kısmet Olmadı. Adamların İtemine Bakın Kaç Bİn Çaktığına Bakın YOrum yAZIn Tanka JUnon Derken Diger Büyüye Junon Demesi Oluyor Orda Ckyii Basan Benim Kimsede Bunu Görmedim Ben ! Migrat _ Sığınak Geleli Belli Bazı ARkadaşlarıma Haksız Yere Zırh Düştü Bence Zırh Hakkedenler Ensonxleonar _ Yaşlıkurt_ Psico _ Benxasyaşahini Ama Bende Dedim 1 Keselim 2 Keselim Zırh Düşer 36 Kesişim Zırh Düşmedi Nasip BİR Türlü Olmuyor AMa Ben Söz Verdimse Tutarım 40 Kesişime Kdr Zırh DÜşmesse Esat Gbi Bİrini Artık Oyunda GÖremezsiniz Çünkü Çarı Sİlcem Başka Karakter Açıp Tekrar Ashap Üretirim . SAğlık Olsun Ne Yapalım KADEr Böyle ! İyi Forumlar
Ayreten Türkxşifa ARkadaşım Yılmaz Yani Ölüm Oyununda Lağ Olduğu İçin İbni Cevriyeleri Giydim SOnDA Kalan Arkadaşlarda Sadece Bende AShab Türkxşifada AshaB Vardı Onun İçin Canım Çok DÜşüyordu Canım 60 Ken Bakıyordum 9 Üst Üste Şifalıyordum Lağ Olduğu İçin Bende Hasarlarımı [ Maxları] Bıraktım. İbni Cevr,yeleri Giydim Ölmemek İçin Lağ Olmasaydı Zaten TÜrk Kudret İçmeden Pert Olurdu !!! Kolay Gelsin !