DOĞUX Loncasının Gerçek yüzleri

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Dogukars
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

DOĞUX Loncasının Gerçek yüzleri

Mesaj gönderen Dogukars »

viewtopic.php?f=52&t=18

İçerik silinmiştir. Forum kurallarını inceleyiniz.
[GM]Erdoğan
Kullanıcı avatarı
Jikolata
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: DOĞUX Loncasının Gerçek yüzleri

Mesaj gönderen Jikolata »

Olm sen adam mısn evet kadimi aldım o kadim görevini ben yaptım sende loncadan atıldın o kadim benim saan yedirmem .... ikincisi loncaya girmeden önce tılsım oyuncususun dedin teşkilat oyunucus çıktın daha önceden biizm yüceln çeketimizi ve 8 m paramıız aktarımda çaldın... kadimi ben sana yaptım kadim benimdir kralın gelse vermem....

Doğu.. !!
Bydechset
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Bydechset »

Serkan önce sen adam olacaksın cnm
Yalancının mumu yatsıya kadar yanar bize Doğukars çarını açtığında baska sunucudan geldiğini ve burda böle bi lonca olmadığını söledin Sonra bizde sana güvenip doğu çarı aççırdık Neyini çalmısız bizim olan bişiyi nasıl çalalım Kaybol lan şimdi ötme bosuna@
Kullanıcı avatarı
Jikolata
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Jikolata »

Ben hırsızlık yapmam direk alırım vermem. o görevi ben sana yaptım sen kaçtıgın için çakla oldugun için oç olduğun için hırsız oldugun için bir numaralı faşist oldugun için ben o kadimi baban gelse vermem çöpe atarım sana vermem ...

Bunu okuyan arkadaslarıma şöyle birşey söyleyebilirm .. kadimi alamdım değil aldım bilerek aldım loncamıza yalanla girdi hırsızlık yaptı ben kadim göreviin yaptıktan sonra bizi dolandırmaya çalıştı ve bende kadimi aldım vermiorum .. hırsızlıkal işimiz olmaz o görevi ben ona yaptım ve aldım ..
Kullanıcı avatarı
Fearles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Fearles »

Karışmak istemem ama Suan Doğuxkars serqan mı ne haklı. ;)
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar

Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
Kullanıcı avatarı
Dogukars
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Tfearles tamam geçen ben haksızdım ok ama gelelim bu konuya bu Doğu(serhat) itiyle kadim pençe aktarcaktım verdim buna girdim yan çara ejder üretçem hersey hazır bu Doğu(serhat) çarın şifresini ver ben üretim dior resimelr görürsün işte böyle bir #@!? çıktı Doğux loncasına güvenmeyin arkdaşlar kadimi kesiorlar sonra kadim pençe bizim hakkımız diyip 1 yolla çalıor şerefsizler
Kullanıcı avatarı
Dogukars
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Doğukomutan 1 şartla kadim pençeni geri veririm diyor şartı da ne bakın yukar resimde görüosunuz çarın şifresini ver çara bakcam dior itler bide Paşax loncana biz onalrdan iyiz diosunuz özelden ne kadar salaksınız :D :D :D :D :D
Kullanıcı avatarı
querillaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen querillaa »

Lan Dogu musun adammısın Olum sen Loncadaki Cocugun Kadım pencesini caldın ........ BEN sizi adam bilirdim ama megerse karı bile deilmissiniz adam gibi Serkan ın Kadım pencesini werin... Hırsız lar ... anca Çalarak Bi yerlere Gelirsiniz siz biz emegizle oynarken bunlar bizim 1 sende ypabiligimizi 1 günde böle Loncadaki adamın kadımı calarak yapıyorlar .... Sizden utanıyorum bide DoGU Loncası imiş ben Mardinliyim ama sizin Bizim oralı oldgunuza inanmıyorum Dogulu adam dedin mi mert olur ... Hak yemez ama sizler ..

Xasgarixche
Xasgarixkaos
Guevara
DoguKomutann
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen DoguKomutann »

Lan Kişiliksiz Cocuk.. Seni Adam ettik Loncaya Aldık. Megersem Hırsızın Tekiymişsin Simdi Gelmiş Bize Hırsızmı Diyorsun . Koca Teskilata Git Sor Doğukomutan Kimin 100 Binini Almışki Seninde Alsın ..
Kullanıcı avatarı
Dogukars
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

komutan resimler herşeyi açıklıyor kendini yorma nie çarımın şifresini istiorsun o zaman #@!? :idea:
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön