KODADIX LONCASI ALIMLARI VE ILGILI SORULAR BURAYA
KODADIX LONCASI ALIMLARI VE ILGILI SORULAR BURAYA
Kodadıx loncasına Katılmak ısteyen arkadaslarımız warsa Kendı ozgecmıslerını yazabılırsınız en kısa zamanda cevabını alacagınızdan emın olabılırsınız . Bızımle beraber oyun oyacak arkadaslarımız oncelıkle sevıyelı ve saygılı olacak yalan ve hırsızlık ısıne kesınlıkle ılkgısı olmayacak... Ayrıca lonca ıle ılgılı sorunları buraya yazabılırsınız . Tskler
Ben Büyük Sevdaların Adamıyım
Benim Sevdalarımda Büyük olur, Öfkemde
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
Re: KODADIX LONCASI ALIMLARI VE ILGILI SORULAR BURAYA
Arkadaslar tekrardan sizi en icten sevgi dolu duygularımla selamlıyorum
Bıldıgınız uzeree ben 2 yıldır oyuna eskısı gıbı fazla takılamıyorum Benden sonra bnım hakımda bazı propgandalar yapıpmıs sorun deıl hepsını bırebır telefı ettıkk cozduk benım hakımda ve benım loncam hakında sorun ve sıkıntıısı olan sorunlarını burdan rahatlıkla dıle getırebılır ...Bazı ueyelermız haknda bı kac sıkayet geldı geregını yaptıkk. ve Delıkanlı loncasıyla bırlestık yenı arkadaslıklara ve bırlesımler yenılıklere sureklı acıgızz ve kendımıze yenı bır sayfa actık bu sayfada bızımle dewam etmek ısteyen arkadaslar warsa kapımız acık ......
Tek sartımız kımsenın parasında pulunda ıtemınde gozu olmayan ve kufur argo konusmamaktırr...
Guncel kadromuzu yakında sıze sunacagız tkrler ılgılı butun dostlara
Oyunda ve frumda sıkıntısı olan arkadaslara bı srun sıkıntnız olursa pm atamanız yeterlıdır
Bıldıgınız uzeree ben 2 yıldır oyuna eskısı gıbı fazla takılamıyorum Benden sonra bnım hakımda bazı propgandalar yapıpmıs sorun deıl hepsını bırebır telefı ettıkk cozduk benım hakımda ve benım loncam hakında sorun ve sıkıntıısı olan sorunlarını burdan rahatlıkla dıle getırebılır ...Bazı ueyelermız haknda bı kac sıkayet geldı geregını yaptıkk. ve Delıkanlı loncasıyla bırlestık yenı arkadaslıklara ve bırlesımler yenılıklere sureklı acıgızz ve kendımıze yenı bır sayfa actık bu sayfada bızımle dewam etmek ısteyen arkadaslar warsa kapımız acık ......
Tek sartımız kımsenın parasında pulunda ıtemınde gozu olmayan ve kufur argo konusmamaktırr...
Guncel kadromuzu yakında sıze sunacagız tkrler ılgılı butun dostlara
Oyunda ve frumda sıkıntısı olan arkadaslara bı srun sıkıntnız olursa pm atamanız yeterlıdır
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
öz geçmişi ne alaka la
sanki işe alıon adın ne **** soyadın ne ****** yaş kaç ******* gibi olsa iyi olur 

Tokerx (Silindi)[Savaşçı]

Skllxkoyucu (Silindi)[Büyücü]

Vengat (Silindi)[Şifacı]
Arkadasım aldıgımın elemanlarda ılerıde bır sıkıntı olmamasını ıcın bu gereklı ... Bu yuzden boyle bır yonteme basvurduk tsklr...
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
zaten oyun anca 1 sene daha dayanır 1 sene için o kadar uğraşmayınKoDADix yazdı:Arkadasım aldıgımın elemanlarda ılerıde bır sıkıntı olmamasını ıcın bu gereklı ... Bu yuzden boyle bır yonteme basvurduk tsklr...
Misafir** bana aittir :mrgreen:
Önerini Dıkate alcam ... saolasın
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
- Excellence
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Hayırlısı olsun.Başarılar dilerim loncanıza...
EXCELLENCE
Tskr ederım Ilgıne arkadasım[/b]Excellence yazdı:Hayırlısı olsun.Başarılar dilerim loncanıza...
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
burayamı yazcaz özgeçmişi karı kız girmiyo dimi şimdi 0dan başlarsak ayıp olur 

don atlet yazcan yha karı kız girmesin :mrgreen:MORDuMan yazdı:burayamı yazcaz özgeçmişi karı kız girmiyo dimi şimdi 0dan başlarsak ayıp olur