Artık bu konu çok uzadı ve canım sıkılmaya başladı buraya yetenek dağıtımını ve kesimi yazıcam anlayarak okuyun ve saçma yorumlar atmayın
Depar 15
Ofansif 15
Sert 15
Ağır 15
Durdurma 15
Dikkat 15
zihin 1
sarsılmaz 7
Şimdi wse Başlarken büyücü ile aranızdaki mesefeyi baya açın ama görüşünüzde olsun mesefa baya acıldıkdan sonra depar basın deparın etki süresi 12 sn yenilenme süresi 40 sn şimdi arayı baya açın ve deparla üstüne gitin amacımız deparla canını azaltmak değildir amacımız deparı yenileyene kadar hayatta kalmaktır.
Zaten 12 snyede bastın bitmesine 7 snye kala büyücü zihin attı 5 sn burdan kazancın var sonra zihinden 15 snye kazancın etti 20 sn sonra durdurma at kutup aççak kutupdan gelen süre 5 sn olsa 25 sn sonra sarsılmaz aç sarsılmaz 7 de 7 snye civarı veriyor 32 snye doldu tmm 8 snyede dayanmam lazım bunun için dikat at ve üstüne ilerle hedefin sonra depar gelince bas ve indir hedefi
Ek bir bilgi daha vereyim büyücüye dalarken başda o depar kısmını 5 snyeden 8 9 snyeye cıkarabilirseniz süper olur örneğin ben öyle yapıyorum ve daha garantili oluyor ordaki 5 snyeyi zaten yeni başlayanlar okadar yapar mesefayi baya açın zihin menziline iyi bir süre ile girerseniz işiniz okadar garantili olur
Sorusu Olan Varsa Sorsun Boş Boş Yorum Atmayın
Büyücü Kesimi ve Yetenek Sistemi
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Büyücü Kesimi ve Yetenek Sistemi
Zihin 1 puan ver de 20 kudret yesin... (Yaklaşık..)
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- astalavista
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Reymond yazdı:Artık bu konu çok uzadı ve canım sıkılmaya başladı buraya yetenek dağıtımını ve kesimi yazıcam anlayarak okuyun ve saçma yorumlar atmayın
Depar 15
Ofansif 15
Sert 15
Ağır 15
Durdurma 15
Dikkat 15
zihin 1
sarsılmaz 7
Şimdi wse Başlarken büyücü ile aranızdaki mesefeyi baya açın ama görüşünüzde olsun mesefa baya acıldıkdan sonra depar basın deparın etki süresi 12 sn yenilenme süresi 40 sn şimdi arayı baya açın ve deparla üstüne gitin amacımız deparla canını azaltmak değildir amacımız deparı yenileyene kadar hayatta kalmaktır.
Zaten 12 snyede bastın bitmesine 7 snye kala büyücü zihin attı 5 sn burdan kazancın var sonra zihinden 15 snye kazancın etti 20 sn sonra durdurma at kutup aççak kutupdan gelen süre 5 sn olsa 25 sn sonra sarsılmaz aç sarsılmaz 7 de 7 snye civarı veriyor 32 snye doldu tmm 8 snyede dayanmam lazım bunun için dikat at ve üstüne ilerle hedefin sonra depar gelince bas ve indir hedefi
Ek bir bilgi daha vereyim büyücüye dalarken başda o depar kısmını 5 snyeden 8 9 snyeye cıkarabilirseniz süper olur örneğin ben öyle yapıyorum ve daha garantili oluyor ordaki 5 snyeyi zaten yeni başlayanlar okadar yapar mesefayi baya açın zihin menziline iyi bir süre ile girerseniz işiniz okadar garantili olur
Buyucuye 7 sanıye dayanın demışsın :mrgreen: Bunları yapana kadar zaten canın 40 a ıner.Emın ol Saglam bır buyucu karsısında 7 sanıye duramazsın
...
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Özellikle Köşk'te Astalan gibi birine... :mrgreen:astalavista yazdı:Reymond yazdı:Artık bu konu çok uzadı ve canım sıkılmaya başladı buraya yetenek dağıtımını ve kesimi yazıcam anlayarak okuyun ve saçma yorumlar atmayın
Depar 15
Ofansif 15
Sert 15
Ağır 15
Durdurma 15
Dikkat 15
zihin 1
sarsılmaz 7
Buyucuye 7 sanıye dayanın demışsın :mrgreen: Bunları yapana kadar zaten canın 40 a ıner.Emın ol Saglam bır buyucu karsısında 7 sanıye duramazsın
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
sana şunu söyleyim sen eğer bir büyücüye diğer acıklıklardan 7snyiyeyi tamamlayamayacaksan zaten burda işin yok
<)
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Bana 1 puanda zihinin ne işe yarayacağını söyle?
5 puan ver de düşük ihtimal de olsa dk bozar...
Bu arada Köşk'te aklını hayalini durduracak büyücüler var full alternator, nucleuslar 5 bine yakın çakıyorlar kritiksiz.
Kolaysa onlara dayan...
Bu arada Köşk'te aklını hayalini durduracak büyücüler var full alternator, nucleuslar 5 bine yakın çakıyorlar kritiksiz.
Kolaysa onlara dayan...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
Büyücüye dayanamazsn bnce :lol:
ARTIK OYUNDA DEGİLİM VEDA ETTİM !!!
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Kritiksiz nasıl 5000 çakıyorlar anlamadımEmirBerkKorkmaz yazdı:Bana 1 puanda zihinin ne işe yarayacağını söyle?
Bu arada Köşk'te aklını hayalini durduracak büyücüler var full alternator, nucleuslar 5 bine yakın çakıyorlar kritiksiz.![]()
Kolaysa onlara dayan...![]()
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Üstleri full Nucleus olunca...XottomancavalryX yazdı:Kritiksiz nasıl 5000 çakıyorlar anlamadımEmirBerkKorkmaz yazdı:Bana 1 puanda zihinin ne işe yarayacağını söyle?
Bu arada Köşk'te aklını hayalini durduracak büyücüler var full alternator, nucleuslar 5 bine yakın çakıyorlar kritiksiz.![]()
Kolaysa onlara dayan...![]()
![]()
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм