TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
Alımlarla ilgili referans için TSKx loncasından birisinin referans olması gerekmektedir...
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Beni tanıyanlar şimdi bu sözlere karşı nasıl konuşacağımı çok çok iyi bilirler..........EmirBerkKorkmaz yazdı:Eray seninle girdiğim sığınağa da sana da...
Aptal herif iksirin yok madem niye tank olayım diye ağlıyorsun?
O kadar saat senin aptallıkların yüzünden o Sığınak'ta kaldık ve gittin bütün suçları Hakan'a yıktın...
Ulan seninle ne zaman girsem mutlaka bir arıza çıkartıyorsun...
En son girdiğimizde de illa Motorin keselim dedin o kadar iksirimi yedin...
Yeter artık bilmiyorsan girme şu Sığınaklara...
Onca saat tut bizi orada sonra iksir bitti bb.
Oh ne güzel senin aptallığın yüzünden orada kaç kişi boş boş bekledi...
Ama ben ne konuşmucam,ne de bir şey söyliyecem. Sadece burada böyle konuşanlar,benimle ilişkisini kessin yeter.......
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Beyler tartışmanız yanlış fakat Berke de hak vermek lazım içerde o kadar vakit geçirip çıkmak da olmaz.Ben çıkmadığım halde Eray dan o kadar azar yemiştimeray yazdı:Beni tanıyanlar şimdi bu sözlere karşı nasıl konuşacağımı çok çok iyi bilirler..........EmirBerkKorkmaz yazdı:Eray seninle girdiğim sığınağa da sana da...
Aptal herif iksirin yok madem niye tank olayım diye ağlıyorsun?
O kadar saat senin aptallıkların yüzünden o Sığınak'ta kaldık ve gittin bütün suçları Hakan'a yıktın...
Ulan seninle ne zaman girsem mutlaka bir arıza çıkartıyorsun...
En son girdiğimizde de illa Motorin keselim dedin o kadar iksirimi yedin...
Yeter artık bilmiyorsan girme şu Sığınaklara...
Onca saat tut bizi orada sonra iksir bitti bb.
Oh ne güzel senin aptallığın yüzünden orada kaç kişi boş boş bekledi...
Ama ben ne konuşmucam,ne de bir şey söyliyecem. Sadece burada böyle konuşanlar,benimle ilişkisini kessin yeter.......
- CeWHeR
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
EmirBerkKorkmaz yazdı:Kavga çıkarma.CeWHeR yazdı:Seni Zorla Goturen Yok Kadimi Yaptın Konuşuyorsun Tabi...![]()
Kavgayı Çıkaran Benmiyim Berk Bunu Senin Kafan Almıyormu Tam Olay Bitti Derken Yok Beni Bu Cewherle Goturmeyin Yok Zart Yok Zurt ..Eeee Benmi Çıkarttım Kavgayı?
BEYAZKÖŞK
CeWoXLioN [ 49 ]
Cewher [ 49 ]
Tskxkxcewher [ 49 ]
TEŞKİLAT
TheTigeR [ 49 ^]
aLTuNKaYa [ 49 ^]
Altunkaya [ ?? ]
Cewherr [ 49 ]
CeWoXLioN [ 49 ]
Cewher [ 49 ]
Tskxkxcewher [ 49 ]
TEŞKİLAT
TheTigeR [ 49 ^]
aLTuNKaYa [ 49 ^]
Altunkaya [ ?? ]
Cewherr [ 49 ]
Beyler burası tartışma sayfası değil.Msn de veya oyunda özelden halledin
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- musti382
- Işık Hanım'ın Elemanı
İki Tane Loncayamı Gireceksin?magee08 yazdı:AD:Hüseyin
SoyAD:İğde
YAŞADIĞI YER:Ankara
OYUNDAKİ NICK LER LWL LERIYLE:Xpsychopath 49 lwl Ijervellexşifa 45 lwl Büyütakıntı 46 lwl
OYUN HAKKINDA TECRÜBESİ:3.5 yıldır oynuyorm
LONCA KATILIM AMACI:Lonca SAygılı ve Güzel bir lonca oLdugundan Goze Carpılan bir lonca oldugundan Gİrmek ıstıyorum
KEFİL GOSTEREBILECEGI BIRILERI : Risusxultra
Hem sen Neden Her Loncada İsmini Degistirion?
Bizden 1 Ölür, Sizden 5, Bizimkine ŞEHİT derler, Sizinkine LEŞ...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
Birdaha bu konu üzerinden kimse tartışmasın kavga etmesin yeter be.Ne olum bu ya her gün kavga her gün tartışma özel mesaj diye bişey yapmışlar gidin ordan tartışın.Msn diye bişey var gidin ordan tartışın.Telefonla birbirinizi arayın tartışın.AMA BURDAN BİDAHA TARTIŞMAYIN...
La olum böyle birlik beraberliğe tükeriyim bakın bi gecmiş sayfalara kac sayfa olmuş yarısı tartışma...
Bundan sonra lonca kurallarını herkeze uygulayacağım.Bakın birinci sayfaya ordaki kuralları kabul etmeyen defolsun gitsin...
Ya da adam gibi uysun.
La olum böyle birlik beraberliğe tükeriyim bakın bi gecmiş sayfalara kac sayfa olmuş yarısı tartışma...
Bundan sonra lonca kurallarını herkeze uygulayacağım.Bakın birinci sayfaya ordaki kuralları kabul etmeyen defolsun gitsin...
Ya da adam gibi uysun.

Yönetim size para vericem
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
İbo olayı bilmeden Mehmet ile böyle tavır almayın...Tskxhxorgeneral yazdı:Birdaha bu konu üzerinden kimse tartışmasın kavga etmesin yeter be.Ne olum bu ya her gün kavga her gün tartışma özel mesaj diye bişey yapmışlar gidin ordan tartışın.Msn diye bişey var gidin ordan tartışın.Telefonla birbirinizi arayın tartışın.AMA BURDAN BİDAHA TARTIŞMAYIN...
Ya da adam gibi uysun.
Eray ile ne zaman Sığınaklara girsem mutlaka kendisi hata yapar ve etrafındakilere laf atıp küfreder...
Bugün yetti artık Tank olacağını söyledi iksiri yoktu...
İksiri bitince de ben kaçıyorum bb dedi bunun anlamı ne?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
Olayı bilmiyorum ama ne olursa olsun burdan tartışılmasını istemiyorum.Ama cok önemli bişeyse bize kanıtlarıyla gösterin artık ne icab ediyorsa yaparım.Anladımki ben bu loncada yok bi beraberlik.Bugüne kadar memetin hatrına kendimi göstermedim ama unutmayın bende bi lonca lideriyim...
Kac defa kural ciğnendi bu loncada memetle kararımız şuydu arkadaşlarımız sıkmayalım ama insanlıktan anlamayanlarda var.Kac toplantı oldu katılan onu gectimi.Kac uyarı oldu takan oldumu.Takan olmadı atan oldumu.Hiç biri olmadı.
Ama bundan sonra atanda olacak takanda...
Benim içinde bu konu kapanmıştır.
Kac defa kural ciğnendi bu loncada memetle kararımız şuydu arkadaşlarımız sıkmayalım ama insanlıktan anlamayanlarda var.Kac toplantı oldu katılan onu gectimi.Kac uyarı oldu takan oldumu.Takan olmadı atan oldumu.Hiç biri olmadı.

Yönetim size para vericem
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Acele MSN gir konuşalım, bunlar anlık sinirle söylenen cümleler...Tskxhxorgeneral yazdı:Olayı bilmiyorum ama ne olursa olsun burdan tartışılmasını istemiyorum.Ama cok önemli bişeyse bize kanıtlarıyla gösterin artık ne icab ediyorsa yaparım.Anladımki ben bu loncada yok bi beraberlik.Bugüne kadar memetin hatrına kendimi göstermedim ama unutmayın bende bi lonca lideriyim...
Gerçek olduğuna inanmıyorum...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı