!...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Re: !...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!
bak resimi çekicekler sana char resmi ile arka plan resmi farklı olacak birbirinden sonra charı kesiceksin ardından yüzeysel kenarlarını temizlicen silgiyle siliceksin sonra %1600 yaklaşıp tek tek pixellerini sileceksin tam düzgün bir foto olacak ondan sonra seçeceksin resimi properties panelinden filtrelere tıklıcaksın orada + ikonu var sağda bi karenin üstünde ona tıkla oradan shadow ve Glow yazar shadow u seç ve sana vereceğim renk kodunu kullan bunları yaparsan özel sayılarıda vericem onları yerleştireceksin
Drowxdadawa
Neden yapıyoruz.Kime yapıyoruz. :?: :? Aynısındanmı yapıcam :?:
яєαℓρℓαуєяχ
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
Tmda ben napıcam sımdı :lol: char resmı verıcekmısınız yoksa ben bana verdıgın resımdenmı yapıcam :?: :?
ops:
яєαℓρℓαуєяχ
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
herkesden alıcan resim mısır çarşısının duvarı arkaplan olacakLonelyman yazdı:Tmda ben napıcam sımdı :lol: char resmı verıcekmısınız yoksa ben bana verdıgın resımdenmı yapıcam :?: :?ops:
Drowxdadawa
Davut abi ben ejder için herşeyi topluom ama bana kadim lazım.. :? :?
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
Tüm Drow lara teşekkür ederim.Dawut sana da ne olursa olsun sen atıldın de atılmadın de ama bn Real çıktıqı için zaten çıkacaktım ters konuşuyorum diye bna atıldın dedin her ne ise ama bn bu loncadan ayrılırken alnım ak çıkıyorum,isteyen istediqini desin Tüm Drowx ailesine başarılar dilerim herşey için ne olursa olsun teşekkürler.Hepinize iyi günler.
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
berkuk sadece şunu söylüyecem çocuk gibi düşündüğün sürece hiç bir loncada yerin olamaz sadece o çocukların kurduğu loncalara girebilirsin
Drowxdadawa
Davut abi başarılar Loncadan cıksamda Hala abimsin ...
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
Herhangi bir loncaya girmek istemiyorum saten şu anlık.Çocuk gibi düşünmek dediqin sinirdendir.Boş bir tartışma için arkadaşımı kaybediyorum oyunu bırakıp carlarını silecekti buna sinirlendim.Çocuk qibi düşünmek bu ise sorun deil istediqini diyebilirsin loncaya da girmek istemiyorum bu arada.Hepinize başarılar.Ha şunu unutmayalım loncadan çıktım diye hiç birşey olmadı hala abim olan abim ablam olan ablam kardeşim olan kardeşim kankam olan kankam sen de hala abimsin.Benden bu kadar VESSELAM...Tüm Drowx ailesine başarılar.Drowxcorellon yazdı:berkuk sadece şunu söylüyecem çocuk gibi düşündüğün sürece hiç bir loncada yerin olamaz sadece o çocukların kurduğu loncalara girebilirsin
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]