Kaldıgı Yerden Devam Eden Gözlemlemeler(GÜNCEL)

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Bulbeni
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Kaldıgı Yerden Devam Eden Gözlemlemeler(GÜNCEL)

Mesaj gönderen Bulbeni »

Meran Oyuncularına Ayrım Yapmaksızın Selamlar..

Arkadaşlar yoğun istek üzerine yaptığım Meran oyuncuları otobiyografisine kaldıgı yerden devam ediyorum.İlginize ve görüşlerinize ,verdiğiniz desteğe t.Ederim

Troyax:İlk kurulduğunda içlerinde kenan abinin olması ile çok iddalılardı fakat bazı sebeplerdeb dolayı kenan abi vede arkadaşlarının loncadan ayrılması ile lonca olarak dağılsalarda şuan itibarı ile yine toplanmasını bildiler.Özellikle loncada olan Cemilin loncaya attıgı değer süper,oyunda sayılı efendilerden olan cemil'e tebriklerimi sunarım.Klan yapmayan bir loncadır ws atacak oyuncuları da tek bir kişi göze çarpıyor ama onunda daha çok fırın ekmek yemesi lazım =) Troyaxbleyd..

Özet: Oyunun amacına yakın bir lonca tek sorun liderleri olan troyaxbeyaz eskisi gibi kendisini çekemeyenlere biraz daha sabırlı davranıp tartışmalara girmemesi lazım..

Ottomanx: Arkadaşlar lütfen darılmayın sizin hakkınızda pek bir bilgim yok.Oyun içerisinde pek sık gözükmüyorsunuz şuanlık sizin için bir gözlemim yok,umarım ilerleyen günlerde başarı elde edersiniz.

Beowulfx: Çok iyi bir lonca idi fakat şuan oyunda varlıkları ile yoklukları bir,lütfen biraz vitrin yapın yapınki yorumumuz olsun hakkınızda..

Deathx: Sayıları az ve öz klanda pek fazla görünmüyorlar ws cileride pek yok belli bir başarıları yok ama sağlam oyunu bilen oyunculardan oluşuyor..

Wolfpackx: Yaptıkları organize işlerle çok iyi kapkaç yapıyorlar,fakat herzaman dediğim gibi aklı başında oyuncular kesinlikle çar,para ve item kaptırmaz.Aslında bu takım oyuna odaklansa yenemyecekleri adam kalmaz meranda lakin kafalarını başka işlerle meşgul ediyorlar.
Özet:Oyunun amacından uzak kendi yoluna kendi amaçlarına bakan gır gır şamata bir team her servere lazım : )

Yiğitbüyücü: Her gece gittiği kenandan çok iyi şaheserler düşürdü ve çarını dizdi sayılır.Kenana gittiği grubu çok sağlam oyunculardan oluşuyor.Şuan kullandıgı çar bir başkasında olsa meranın tozunu attırırdı.

Blackthrine:Junondan düşürdüğü Şaheserlerle meranın tozunu attırıyor,attıgı wslerde ününe ün kattı,Kindar eşliğinde atılan wsleride var tebrik ediyorum kendisini.

Melihbey: Klanda da wsde de iyi,oyunu biliyor ve oyunun hakkını veriyor,tek sorun kestiklerinin tahrik edici laflarına karşılıksız kalmayıp küfürü basıp gereksiz ban yemesi,onu kesinlikle yadırgamıyorum çünkü bazen ben bile tahrik oluyorum oyunda ve istediğim laflar çıkabiliyor tavsiyem biraz daha sakin olması çünkü meran oyuncuları küfür edene bakarlar ettirene değil..

Nizam-ı Meran: Kindarın açmış olduğu oyunda sevilen karakterlerin bulunduğu hoşbir lonca açtı ve kayboldular loncasına aldıgı oyuncular oyunda görünmüyor.Kindar ne yaptın arkadaşlarımıza görünmezlik iksirimi içirdin =) lütfen arkadaşlarımızı geri gönder =) özellikle Richmel i başı sıkışanın dostu öz verisi bol arkadaşım.

*Arkadaşlar en son kim oldugumu açıklıyacagım lütfen şuan soru sormayın vede yorum yapmayın.Özellikle Zentiusx loncası kişisel sorunlarınız oldugu kişilere beni benzetmeyin o sivri zekanızı oyuna saklayınız benimde yorumlarım zorunuza gidecek şekilde olmasın,Konumu kirletmeden çıkın Konumdan...
Kullanıcı avatarı
KoDADix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Kaldıgı Yerden Devam Eden Gözlemlemeler(GÜNCEL)

Mesaj gönderen KoDADix »

Arkadasım yanlış anlama baya bı kafa yormusun bu konuda ama yanlıs anlasaılabılırsın tavsıyedır...
Ben Büyük Sevdaların Adamıyım
Benim Sevdalarımda Büyük olur, Öfkemde
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.

HoRoZOĞLu
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Oyunda nası görmüyon ya beni xD herhalde arzsın sen xD
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
Bravef
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Bravef »

ben yani Bravef i de yaz. 3.5 yıldır oynuyoruz yaw :D bi gözlemle beni bakalım hakkımda ne düşüneceksin ;)
Adı: Bravef
Klanı : Arzın Çocukları
Leveli: 49

ARTIK YOKUMMM ...
Kullanıcı avatarı
Refugee
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Refugee »

Bravef yazdı:ben yani Bravef i de yaz. 3.5 yıldır oynuyoruz yaw :D bi gözlemle beni bakalım hakkımda ne düşüneceksin ;)

randevumu alıon xd
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen rockipsiz »

Refugee yazdı:
Bravef yazdı:ben yani Bravef i de yaz. 3.5 yıldır oynuyoruz yaw :D bi gözlemle beni bakalım hakkımda ne düşüneceksin ;)

randevumu alıon xd
xD randevu :D
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Theanswer3 »

sağol yazın için ama başkası olsa meranın tozunu attırır derken D
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Death

Mesaj gönderen DeathxShock »

Theanswer3 yazdı:sağol yazın için ama başkası olsa meranın tozunu attırır derken D
yani senin şaheserlerin bende olsa pehh... :)

Teşekkürler yorumun için ama hepimiz sağlam, başarılı ve işini bilir oyuncularız..
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

kaç tane şaheser düştü yiğit :)
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Merhaba ,

Kardeş biz her zaman oyundayız , sadece benden başka bölgeden tartışanımız yok :D

Richmel tatilde en kısa zamanda aramıza dönecek.

not : Troyaxleyd lonca mensubu değildir...

S Ü V € Y D @
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön