Slm arkadaşlar
Biliyoruz ki her devasa online oyunda bazı hatalar olabiliyor. Fakat İkv hata konusunda birçok oyunun başını çekiyor.
Oyunda sürekli lag oluşması,
Oyundan düşmeler,
Emden düşünce bir daha girememe,
Nadide(Mor) ve şaheser adı altında çıkarılan efsunlu itemlerin aktarılamaması,
Yeteneklerdeki hatalar,
Karakterler arasında denge bozukluğu,
Element efsunlu eşyaların artık işe yaramaması,
Nadide (Mor) reçetelerin Zırhçı mesleğinin 49 olmamasından dolayı her çara üretimindeki zorluklar,
Lonca sisteminin hala getirilememesi
Yukarıda aklıma gelen bazı hata ve eksikliklere değindim. Ve aklıma gelmeyen bir sürü hata ve eksiklik olduğunu da biliyorum. Yönetimin bu konudaki tutumu ise "desteğe bildiriniz".
Şu ana kadar bu hata ve eksiklikler yüzlerce kez desteğe bildirilmesine rağmen henüz bir tanesi bile çözümlenmiş bulunmamakta. Kimse kusura bakmasın ama bu yönetim bu oyuna yüzde 1 bile önem vermiyor. Güncelleme döneminde reklamlarını yapıp kabuklarına çekiliyorlar. Ayrıca ben desteğin çalışıp çalışmadığından bile emin değilim. İlk türk oyunu olarak zevkle oynadığımız bu oyunu bu hallere getirdikleri ve oyuncularıyla ilgilenmedikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi tüm ikv yönetiminden rica ediyorum. Bu konuyuda örtbas edip lütfen kilitleyin!!!!
DESTEK DESTEK NEREYE KADAR!!!
DESTEK DESTEK NEREYE KADAR!!!
FIRTINA NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZUDUR...
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: DESTEK DESTEK NEREYE KADAR!!!
Öncelikle Merhaba;
Gerçekten doğruları yazmışsın.Bu konuyu çok beğendim.Hakiketen artık sabrımız taştı.Bu yönetimin amacı ne? Şöyle düşünüyordum ben.Bizim isteklerimiz doğrultusunda en iyi şekilde bize hizmet veriyorlar ve bu yönetimi eleştirenlere hep kızmışımdır , hep sabırlı davrandım ama artık sabrımın taştığını bildirmek isterim.Harbiden yeter yani.Tutturmuşlar bir destek yemin ederim attığım hiçbir yazıya karşılık bulamadım.Artık tavrımın değiştiğini bildireyim bu yönetime karşı.Bu oyun bizlerin sayesinde ayakta durmuyor mu? Aldığımız plus paketlerle ve en kolayı bizim bu oyunu oynamamız bile bu oyunu ayakta tutan temel sebep.Ama neden bizim dediklerimiz , isteklerimiz bu yönetim için önemli değil ben mi yanlış biliyorum.Bu yönetim bu LONCA SİSTEMİ'NDE daha neyi bekliyor.Hakiketen yazıklar olsun.Ne zaman ki bu yöneticiler bu konuya gelip bir yazı veya şu lonca sistemini getirsinler işte o zaman yönetimin yanında tekrardan olucam.Şu an için bu hataların düzeltilmesi dahil olmak üzere LONCA SİSTEMİ ' de ne zaman bu yönetim hayata geçirene kadar yönetimi DESTEKLEMİYORUM ! Ve hatta ileri gidip bu yönetimi İSTİFA ' ya bile davet edebilirim...
Şimdi köşeme çekilip olup bitene bakacağım...İyi çalışmalar dilerim SAYIN İKV YÖNETİMİ !
Gerçekten doğruları yazmışsın.Bu konuyu çok beğendim.Hakiketen artık sabrımız taştı.Bu yönetimin amacı ne? Şöyle düşünüyordum ben.Bizim isteklerimiz doğrultusunda en iyi şekilde bize hizmet veriyorlar ve bu yönetimi eleştirenlere hep kızmışımdır , hep sabırlı davrandım ama artık sabrımın taştığını bildirmek isterim.Harbiden yeter yani.Tutturmuşlar bir destek yemin ederim attığım hiçbir yazıya karşılık bulamadım.Artık tavrımın değiştiğini bildireyim bu yönetime karşı.Bu oyun bizlerin sayesinde ayakta durmuyor mu? Aldığımız plus paketlerle ve en kolayı bizim bu oyunu oynamamız bile bu oyunu ayakta tutan temel sebep.Ama neden bizim dediklerimiz , isteklerimiz bu yönetim için önemli değil ben mi yanlış biliyorum.Bu yönetim bu LONCA SİSTEMİ'NDE daha neyi bekliyor.Hakiketen yazıklar olsun.Ne zaman ki bu yöneticiler bu konuya gelip bir yazı veya şu lonca sistemini getirsinler işte o zaman yönetimin yanında tekrardan olucam.Şu an için bu hataların düzeltilmesi dahil olmak üzere LONCA SİSTEMİ ' de ne zaman bu yönetim hayata geçirene kadar yönetimi DESTEKLEMİYORUM ! Ve hatta ileri gidip bu yönetimi İSTİFA ' ya bile davet edebilirim...
Şimdi köşeme çekilip olup bitene bakacağım...İyi çalışmalar dilerim SAYIN İKV YÖNETİMİ !
EXCELLENCE
- Excellence
- Teşkilat Neferi
Ayrıca bu yönetimden şu an için şikayetçi olan tüm İKV Severleri bu konuya gelip TEPKİ koymalarını rica ediyorum.Bir şekilde bu yönetimin dikkatini çekmenin zamanı geldi.Lütfen herkesi bu konuya davet ediyorum.Seviyeli bir şekilde tavrınızı , tepkinizi , isteklerinizi dile getirin seviyeli bir şekilde ama LÜTFEN !
EXCELLENCE
Bütün yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum.Ve bu yönetimi acilen kendine gelmesini öneriyorum.Ve bizim isteklerimizi hemen yerine getirmelerini diliyorum.Elbette bazı şeyler kolay ve hemen gerçekleşmiyor olabilir.AMA BU YÖNETİM SORUMSUZ ! Lütfen bu konuya desteklerinizi bildirin.Tepkimizi hep birlikte ortaya koyup.Yönetimi kendine getirelim.
Reader
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
böyle konulara genellikle cevap yazmam ama ileride tartışma yaratacak gibi arkadaşın şurada yazdığı söze birkez daha dikkat çekmek istiyorum
Excellence yazdı:.Seviyeli bir şekilde tavrınızı , tepkinizi , isteklerinizi dile getirin seviyeli bir şekilde ama LÜTFEN !
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
Oyun içerisinde olsun forumda olsun sürekli dile getirdiğim şeyleri bizim oyuncularımız bir türlü anlamadı.
Biz ne desek BOŞ , ne anlatmaya calıssak BOŞ , ne öneride bulunsak BOŞ , ne destekte bulunsak BOŞ .. Çünkü bizi adamdan sayan bir yönetim yok.3-5 kişinin egemenliğinde bu oyun devam etti ve edecektir.Yönetimde 2-3 kişi çek bi kenara koy diyerleri ya arkadaşlarıyla bölgelere girip item düşürür yada kadim i arkadaşına keser, diğer oyunculara haksızlık yapar.
"Bu kadarınıda beklemezdim." konusunda dile getirdiğim gibi bizim üstümüzde tutulan bir ekip var ve çok acemi.Test takımında secılen oyuncuların bilgi düzeyleri bizden kat kat fazla ama şaheser düşürünce havasını bıze atıyorlar nasıl bir gurursa havasını atıyorlar.
Ölüm oyununda bana yapılan haksızlık için Orti den bi özür beklerken gelmedi, desteğe mesaj attım benı daha aşağılayıcı, küçümseyici olarak gösterdiler.Ben artık bu kadar destedğin yeteceğini ve kat kat fazlasını yaptığım halde aşağılayıcı bir şekilde cevapladıkları ıcın elımden gelenı yapmayacağımı her yerde belirttim.Nedenleri sürüyle hangisinden başlıyayım bılemıyorum kı.GM lerin arkadaşlarına bölgelerden item düşürmesi mi desem Test takımındakılerın bize havasını mı desem .. bu tablo uzar gider ..
Oyunu ayakta tutan ne Yeni Bölgeler'dir , ne Kadim Hidra'dır , tek şey oyuncuların dostluğu ve güzel sohbetidir.
Biz ne desek BOŞ , ne anlatmaya calıssak BOŞ , ne öneride bulunsak BOŞ , ne destekte bulunsak BOŞ .. Çünkü bizi adamdan sayan bir yönetim yok.3-5 kişinin egemenliğinde bu oyun devam etti ve edecektir.Yönetimde 2-3 kişi çek bi kenara koy diyerleri ya arkadaşlarıyla bölgelere girip item düşürür yada kadim i arkadaşına keser, diğer oyunculara haksızlık yapar.
"Bu kadarınıda beklemezdim." konusunda dile getirdiğim gibi bizim üstümüzde tutulan bir ekip var ve çok acemi.Test takımında secılen oyuncuların bilgi düzeyleri bizden kat kat fazla ama şaheser düşürünce havasını bıze atıyorlar nasıl bir gurursa havasını atıyorlar.
Ölüm oyununda bana yapılan haksızlık için Orti den bi özür beklerken gelmedi, desteğe mesaj attım benı daha aşağılayıcı, küçümseyici olarak gösterdiler.Ben artık bu kadar destedğin yeteceğini ve kat kat fazlasını yaptığım halde aşağılayıcı bir şekilde cevapladıkları ıcın elımden gelenı yapmayacağımı her yerde belirttim.Nedenleri sürüyle hangisinden başlıyayım bılemıyorum kı.GM lerin arkadaşlarına bölgelerden item düşürmesi mi desem Test takımındakılerın bize havasını mı desem .. bu tablo uzar gider ..
Oyunu ayakta tutan ne Yeni Bölgeler'dir , ne Kadim Hidra'dır , tek şey oyuncuların dostluğu ve güzel sohbetidir.
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- basar2626
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gladio
Kesinlikle katılıyorum.Oyunda bu kadar problem varken gidip kutu reklamı yapıyolar.Reklam yapacaklarına böyle problemlere bakılsın.Suskunjackal yazdı:Oyun içerisinde olsun forumda olsun sürekli dile getirdiğim şeyleri bizim oyuncularımız bir türlü anlamadı.
Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
cok dogru tespitlerde bulunmussun arkadasim,fakat ikv ekibinden alacagin yanitlar sunlar olacaktir.lutfen istek oneri ve sikayetlerinizi destek iletisime bildiriniz,forum uzerinden bu tur paylasimlar dikkate alinmayacaktir.yada bu konuya yorum yapan her oyuncuya iftira atiyorsunuz oyun gayet sorunsuz calisiyor.siz elestirmiyorsunuz hakaret ediyorsunuz gibisinden bahanelerle konuyu kilitleyecekler.bu isi yapamadiklarini bir tek onlar kabullenemiyorlar.
M&B