AtabeyxLoncasının hysıyetsızLıqı .(Adamlarınıza sahıp ckın)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
iStuA
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: AtabeyxLoncasının hysıyetsızLıqı .(Adamlarınıza sahıp ckın)

Mesaj gönderen iStuA »

ORHANBEY yazdı:Karaktere giren ortak dediğiniz kişi ben yapmadım kendi çamurunuzu bana atmayın diyor ve arkasından o Atabey çıkıp da açıklama yapmıyor.Demekki bir halt var ortada üstünü örtmeye çamuru başkasına atmaya kalkıyorsunuz.Yazık....Bundan böyle hakkettiğiniz davranışı göreceksiniz ;)

Nedense bir olay olduğunda o karakterde ya akrabası vardır ya da ortağı vardır ama işi yapan ortada olmaz :roll:

Berru
Melankolik yazdı:Sırf kalabalık olmak amacıyla loncaya iti kopuğu doldurursanız ne loncanız bir bka benzer ne de o loncadan hayır gelir.
Kalitesiz bir lonca olduğunuz çok barizdi lakin sayınızın ortalama standartlarda bir lonca üye sayısına eşit olması nedeniyle bazı zatlar size adam muamelesi bir nebze de yalakalık yaptı.
4-5 ay öncesine kadar 2 klan parasının kavgasını yapan insanların oluşturduğu bir topluluk.
Ne diyim artık..
SANCAK

buRak

Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
Kullanıcı avatarı
Timxfare
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Timxfare »

atabeyloncasi yazdı:Madem açıklama istiyosunuz alın size açıklama...

Fotoğrafa dikkatli bakın sadece gerçekmi montaj mı olduğunu anlayın Atabeyxdoktor a 2 kişi giriyor ve 2 side bana ben tanımıyorum bile o şahısı dediler.Açıklama yapacak birisi varsa Oda Atabeyxdoktor.

Yuru qıt foto ordaha haLa montaj feln dıosun :?:
Yazık :D tek lafım bu :) Daha iyi bahaneler buLabılırsınız :D :D

RowxherqeLe Rowxchanqi Rowxzeus Timxfare Sakayarlı Yaramazxçocuq
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

Timxfare yazdı:

Fotoğrafa dikkatli bakın sadece gerçekmi montaj mı olduğunu anlayın Atabeyxdoktor a 2 kişi giriyor ve 2 side bana ben tanımıyorum bile o şahısı dediler.Açıklama yapacak birisi varsa Oda Atabeyxdoktor.

Yuru qıt foto ordaha haLa montaj feln dıosun :?:
Yazık :D tek lafım bu :) Daha iyi bahaneler buLabılırsınız :D :D

RowxherqeLe Rowxchanqi Rowxzeus Timxfare Sakayarlı Yaramazxçocuq
Yukarıdaki yorumLara we kanıtLara dayanarak haLen bir yüzsüz qibi fotoLara montaj diyip HırsızLara arka çıkan bununLa kaLmayıp Bahsi qecen hırsızLık oLayını we Hırsızı haLen Loncasında buLunduran Atabeyxkomutan adLı kişinin qerçek yüzü tüm sancak haLkı önünde bir kez daha ortaya çıkmıştır. FazLa söze qerek yok herşey bariz ortadır.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
femix21
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen femix21 »

1 ay öncesine kadar oyundaydım lakin atabey loncasının böyle birşey yabtığını görmedim ama atabey doktoru sevmeyip gıcık olan biriyim onda böyle şeyler olduğuna inanıyorum
Kullanıcı avatarı
w4rf4r354
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen w4rf4r354 »

şifre isticek sonrada ben istedım dıcek kadar haysiyetsıs deigldir heralde tanımıorum dıcek :)
Sakaryalı

“Genel Sohbet” sayfasına dön