birde bana diyorsun küfür argo kelime falan sen bak forumda ediyosun bide bana laf ediyon GM az vermiş gene süreyi ben olsadım sınırsız kapatırdımMysolo yazdı:Sen önce soru soracagın yeri bil burası sorulacak yer mi ..
Ben oyunda yansıtmışımdır satılık olsa kapalı çarşıya yazardım ..
Rescuer
Re: Rescuer
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

sende sabahın 06.00 dan akşamın 23.00 kadar gömlek kravatla dolaş bütün gün bulgarlarla konuş sen ne yaparsın velet 12 yaşında değilim senin gibi sütümü içip uyuyacak ..faysbok yazdı:birde bana diyorsun küfür argo kelime falan sen bak forumda ediyosun bide bana laf ediyon GM az vermiş gene süreyi ben olsadım sınırsız kapatırdımMysolo yazdı:Sen önce soru soracagın yeri bil burası sorulacak yer mi ..
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
bişi demek istemiyom çünkü sabah 9dan akşam 5 e kadar falan oynuyom daha ne konuşuyon kendin dışardasınMysolo yazdı:sende sabahın 06.00 dan akşamın 23.00 kadar gömlek kravatla dolaş bütün gün bulgarlarla konuş sen ne yaparsın velet 12 yaşında değilim senin gibi sütümü içip uyuyacak ..faysbok yazdı:birde bana diyorsun küfür argo kelime falan sen bak forumda ediyosun bide bana laf ediyon GM az vermiş gene süreyi ben olsadım sınırsız kapatırdımMysolo yazdı:Sen önce soru soracagın yeri bil burası sorulacak yer mi ..
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

sen gel msn burası yeri ve zamanı değil
Birde imzan dikkatimi çekti ilker demişsin charın diğer sahibide ilkerdi bana kalırsa sen sırf kendi pisliklerinden kurtulmk için bu loncayı açtın ..
Birde imzan dikkatimi çekti ilker demişsin charın diğer sahibide ilkerdi bana kalırsa sen sırf kendi pisliklerinden kurtulmk için bu loncayı açtın ..
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
RealxMykonS
RealxPatroN
ya bak ilker veda konusunu açtıgında forumdan ayrılmıcam dedi ve halende foruma giriyo bu hesapla bende daha yeni gördüm bunu sen anlamıyonmuMysolo yazdı:sen gel msn burası yeri ve zamanı değil
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Hoşgörünü tebrik ediyorumRescuer yazdı:Bir hataya yol açmadı kardeşim bak keyfine sorun yok sadece karıştırılmayalım diye açtım bu konuyu yoksa rescuer nickini tapulamadım dediğim gibi isteyen kullanır beni ilgilendirmez.qRave yazdı:S.a Arkadaşım Vipxrescuer Diye Benimde 1 Karakterim Mevcut .. Fakat Bu Nicki 4 Yıldır Kullanıyorum.. Gerek Tılsım Olsun Gerek Meran Ve Kuklacı Olsun. Bir Hataya Yol Açtıysa Affola Şimdiden.. Saygılarımla..
Herkese iyi forumlar...
ARTIK OYUNDA DEGİLİM VEDA ETTİM !!!
Teşekkürler, herkesin yapması gerekeni yapıyorum...Teknq yazdı:Hoşgörünü tebrik ediyorumRescuer yazdı:Bir hataya yol açmadı kardeşim bak keyfine sorun yok sadece karıştırılmayalım diye açtım bu konuyu yoksa rescuer nickini tapulamadım dediğim gibi isteyen kullanır beni ilgilendirmez.qRave yazdı:S.a Arkadaşım Vipxrescuer Diye Benimde 1 Karakterim Mevcut .. Fakat Bu Nicki 4 Yıldır Kullanıyorum.. Gerek Tılsım Olsun Gerek Meran Ve Kuklacı Olsun. Bir Hataya Yol Açtıysa Affola Şimdiden.. Saygılarımla..
Herkese iyi forumlar...![]()

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
AynenRescuer yazdı:Teşekkürler, herkesin yapması gerekeni yapıyorum...Teknq yazdı:Hoşgörünü tebrik ediyorumRescuer yazdı:Bir hataya yol açmadı kardeşim bak keyfine sorun yok sadece karıştırılmayalım diye açtım bu konuyu yoksa rescuer nickini tapulamadım dediğim gibi isteyen kullanır beni ilgilendirmez.qRave yazdı:S.a Arkadaşım Vipxrescuer Diye Benimde 1 Karakterim Mevcut .. Fakat Bu Nicki 4 Yıldır Kullanıyorum.. Gerek Tılsım Olsun Gerek Meran Ve Kuklacı Olsun. Bir Hataya Yol Açtıysa Affola Şimdiden.. Saygılarımla..
Herkese iyi forumlar...![]()
ARTIK OYUNDA DEGİLİM VEDA ETTİM !!!
kanks olmadı bu yha plus hala yoq :S
Migralı
IMiGRaLıI
miGRaLı
"Asıl Kardeşlik İslam Kardeşliğidir"