Böyle konular hep açıldı açılacakta Her lonca kendi üyelerinin gözünde en iyisidir, önemli olan üyelerinin dışındaki oyuncularında taktirini kazanmaktır
Bir loncanın adı sakız gibi agızlarda evrilip çevriliyorsa o lonca ve loncaların en iyi olma şansı sıfırdır .Kimse şu anki üye listesine güvenmesin , kimse ben iyiyim demesin sadece gelip geçici reklamlara prim bırakmaya devam etsinler . Eger havada rüzgar varsa denizde bir çok dalga olur Gelip geçici plan yapılıyor dedigim gibi su durulunca dalgalarda yok olur yok olmasada etkisini yitirir
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Nocomment kim ben öle birini tanımıyorum ki bi baglantım olsun o şahısla . Yenileri tanımıyorum bilionmu onlar beni tanırlar bana deil ona sor aran nasıl diye
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Her Şey Vatan İçin..! DeLikanLıLık adam dövüp, Siqara içip, Tesbih saLLamak deiL..DeLikanLıLık;'Akşam oLduğunda evine 1 Lokma ekmek qötürebiLmektir' ! Gün qeIir Devran Döner.;Horoz Domalır Tavuk Gömer...