Maden Ve Kadim Fiyatları [Yorum Yazınız]

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Byf5
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Maden Ve Kadim Fiyatları [Yorum Yazınız]

Mesaj gönderen Byf5 »

Arkadaslar Ben Tılsımda da oynadım Orada Kadim 30-50 M Arası Burada 100 M Bu Neden Bilmiyorum Orada Her Kesen Kişi Satıyor Kadimi Ama Burada Öyle Bir Şey Yok ... Lütfen Kestiğiniz Kadimleri Satınız ki Fiyatlar Düşsün

Bırakın 100 M 10 m Göremeyen Oyuncularımız Var Pluslar Çok Rahat Kazanıyorum Diğer Maden Fiyatlarını da Yazacağım AMA BU FİYATLAR OYUNDA GÖRDÜĞÜM FİYATLAR

KADİM HİDRA PENÇESİ => 100 m [Biraz İnmeLi] 80 -50 Arası Satılmalı

İRİDYUM => => 16 M [8-9 ]M olmalı bence

Mavi Topaz => 8 M [4-5]M Olabilir

İstediğiniz Yorumu ve Maden Fiyatlarını veya Artmasını veya Fiyatının Düşmesini İstediğiniz Madenleri Ve İstediğiniz Fiyatı Yazabilirsiniz

_____________Not: Kartalbey ile Hiçbir alakam Yoktur Ben KARTALxBEY __________
==========»нєя ηєƒιѕ öℓüмü тα∂αcαктıя νє αя∂ıη∂αкιℓєя∂є«===============

Konuralpbey

17 Ağustos 1999 Depremi 17 Bin Kişiyi Aramızdan aLdı ! Unutma Unutturma
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Maden Ve Kadim Fiyatları [Yorum Yazınız]

Mesaj gönderen Chatlaqs »

MerhabaLar

Bu Konuyu biz Yakamoz Loncası olarak takibe aldık ve bazı kararlar alcaz Buda bazı Loncalara ve kişilere ders olacak niteliktedir

Bu konuyu açman qüzel olmuş...

Yakamoz Lonca Yönetimi

YaKaMoZxKaNuNu
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar,

Bizler RoA loncası üyeleri olarak elimizden geldiği kadar kadim fiyatlarını keserek düşürmeye çalışıyoruz, şu ana kadar fiyatlatı 45-60 arasına indirebildik. Kesmeye devam edicez ve böylece kadim fiyatlarının tekrar eski seviyesi olan 20m civarlarına dönmesini sağlayacağız.

İyiForumlar..
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

Merhaba

Çok doqru bır konuya değınmışsınız mavı topaz gıbı bır maden 4mden 10m kadar çıktı doqru tekrar ındırılmesı lazım bencede nıye dıye sorarsanız bıldıqımız üzere çok kısa bır zamanda mavı topaz düşüyor
Zaten mavı topazıda 10m tavan yaptıran 1 qecede oldu herkez hadı 6m hadı 7 m olsun derken dığer günler bu 10m'e kadar ulaştı bu kesınlıkle pıyasası düşürülmelı

Kadım Hıdra Pençesı ıse son qüncellemelerden dolayı öle ama bırlık ve beraberlık olursa kesılceğınden emınım ve şu aralar buna RoA qıbı değerlı loncamız önderlık edıyor onlara çok teşekkürler
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
grhn6
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen grhn6 »

BenCe bana sorarsanız
İrdyum 5m
akık yonca budaksız gano alex daha bırcok benzerı 3- 3,5
kadım gunlerı olsun bence forumdan ayarlanıp yapalım bence kadımın fıyatı 10 m olmalı bence
BELKI KIZCAKSINIZ BIRSURU NEGATIF YORUM GELCEK AMA HERKESIN GRUB BOLGELERINE HERKESIN SAHSERE SAHIP OLMA HAKKI OLMALI aYNI eSkİSi GiBİ İnanıyorumki benım gibi düsünen bir çok kişi var
ADI USTUNDE BENIM DUSUNCEM :D
NOT: HIC BIR SAHSERIM YOK ISLIK CALAN DISINDA VE HIC GRUB BÖLGELERINDE BULUNMADIM BILMIORUM !!!! :D MLSF HALIME GULUYORUM ESKIDEN BOLE DEILDI dizedim mag dış ıtemlerımı yapardım ws fıyatıda superdı sımdı bı ıtemın fıyatı uçuo mlsf :((((((((((
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Kadim fiyatları 20 - 30 m civarı olsa irdiyumda 7- 8 olsa herkes için iyi olur.Ama buna yönetimin el atması lazım.
Kadimin vuruslarını ve canını biraz düşürmek.İridyum gibi madenlerin coğalması veya iridyum topaz cıkma olasılıgının yüksek olması gerekir.Ancak o zaman madenler düşer.
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Byf5
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Byf5 »

Tüm Lonca Başkanları Birleşip Maden Fiyatlarını Ve Göreve Yardım Listelerini Konuşalım Derim Lütfen Aman Banane Deyipte Gecmeyelim Oyun Bizim Oyunumuz Katılmak isteyen LoncaLar İsimLerinizi Yazınız ...

Ben Kendimi Tanıtmak için DéğiiL oyunu Guzelleştirmeye Çalışıyorum

Toplantı Yeri = Topal'ın Bulunduğu Yer !

Toplantı ZamanıYarın Veya Çarşamba

Kartalxbey
==========»нєя ηєƒιѕ öℓüмü тα∂αcαктıя νє αя∂ıη∂αкιℓєя∂є«===============

Konuralpbey

17 Ağustos 1999 Depremi 17 Bin Kişiyi Aramızdan aLdı ! Unutma Unutturma
Kullanıcı avatarı
Timurlenk
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Timurlenk »

Evet sonunda forumumuzda ADAM GİBİ BİR KONU gördük nihayet. Gerçekten Haklısın kardeş bence Kadim Pençe en fazla 30m, İridyum 10m,Mavi Topaz 4m, Budaksız abanoz 6-7m,Yonca 5m gibi olmalı. Element itemler elimde kaldı ben şaheser üretemedim. Ama millet 3 çarına üretiyor :) Şaheserleri olup hala gözünü para bürümüş çok kişi var. Bırakında olmayanda üretsin değilmi? Adamlar kadimi kesiyor 90m,100m diyor Ayıptır ya :) 2 Mavi topaza 25m diyorlar o zaman mavi kaya ne kadar edecek? Çok abartılı piyasayı indirmek ŞART
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.

Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Kullanıcı avatarı
Trabzon
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Trabzon »

tokyo2drift yazdı:Kadim fiyatları 20 - 30 m civarı olsa irdiyumda 7- 8 olsa herkes için iyi olur.Ama buna yönetimin el atması lazım.
Kadimin vuruslarını ve canını biraz düşürmek.İridyum gibi madenlerin coğalması veya iridyum topaz cıkma olasılıgının yüksek olması gerekir.Ancak o zaman madenler düşer.

EVET EMRE ABİ HAKLISIN
İstanbul Kıyamet Vakti Bir Oyundur.Oyunu oyun gibi oynayalım
Kullanıcı avatarı
grhn6
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen grhn6 »

Elimde suan mag dış ıtemler var o zamanın da ne ucuzdu ne coktu en guzelıydı herkes alabılıodu calısınca ama bunda calıssanda boş calısmasanda elımde mag dış öle gezıom yapcak bısı yokmuş gıbı fıyatlzr bıraz dusse keske ben yenı surum gelcegını duyunca aklıma ılk bu gelmişti urban ceket dusuren ornek verıorum dırek kafasından pıyasa sallıo sonra herkes ardından aynı fıyata :D şaçmalıa bak bi deli bı kuyuya taş atmış hesabına döndu bu ne arkadaş grub bolgelerıne gıremıorum adam da 4 charındada sahahser var zırhlar ecel getıren latıf dıger sahaser kolye yuzuk w.s herseyı var adamda daha para var herkesle dalga gecıo suphelenıorum kuyuyo o taş o mu attı ??????

“Genel Sohbet” sayfasına dön