Ya arkadaşlar benim bu oyunla ilgili bir sürü sorunum vardı tam bitti derken bi sorun daha çıktı önceden ekran donması vardı geçti allaha şükür sonra arkaplan müziği çalışmıodu 30dk sonra düzeldi ardından başka bir hata oda düzeldi
VEEE... YİNE BİR HATA İLE KARŞI KARŞIYAYIM
oyuna girdim 15 dk sonra bağlantı kesildi hata kodu = 183 die bi hata ile karşılaştım ardından birdaha oyuna girdim 15dk sonra gene aynı hata interntee girdim google felan her yer açılıyor ama ikv açılmıyor
ardından mynet şifremi ve kullanıcı adına girdim giriş dedim hiç bişey çıkmadı karşıma... çıktım oyundan kapattım 15dk laptopu ve birdaha açtım bu sefer açıldı ama yükleniyor yazısında aynı hata yine internet var ama ikv açılmıyor bu ne gıcık bir hatadır bütün hatalar benimi buluyo yardım pls
Bağlantınız kesildi hata kodu : 183
Bağlantınız kesildi hata kodu : 183
Ölümcülxyaratık(40) - Buyuculerınkralı(18) - Sambacıxburak(27) - Ölümcülxcanavar(49) - Carnavale (49)
Re: Bağlantınız kesildi hata kodu : 183
Plus almassan öle olur

Tokerx (Silindi)[Savaşçı]

Skllxkoyucu (Silindi)[Büyücü]

Vengat (Silindi)[Şifacı]
ne alakası var
Ölümcülxyaratık(40) - Buyuculerınkralı(18) - Sambacıxburak(27) - Ölümcülxcanavar(49) - Carnavale (49)
pluslılar öncelikli girme hakkına sahipler mesela sunucu dolu diyelim pluslı birisi girmek istio sen oyundan atılıosun pluslı girio

Vengat (Silindi)[Şifacı]
- Strongxfighter
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
alaksı yok öyle olsadı sunucu dolu derdi.hem sadece plusla olmuyor ttnet lilerde öncelikli girme hakkına sahip.
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Hımm...
Helme sana şimdi katılıyorum çünkü daha demin oyuna girerken yükleniyor sayfasında senin söylediğinle alakalı bir yazı gördüm
Helme sana şimdi katılıyorum çünkü daha demin oyuna girerken yükleniyor sayfasında senin söylediğinle alakalı bir yazı gördüm
aferin :mrgreen:

Vengat (Silindi)[Şifacı]
alakası yok benim plus ım var ama gene yapıoHelme yazdı:Plus almassan öle olur
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Plusla bir alakası yok oyuna yakın zamanda başladın sanırım 3 senedir oynuyorum ve 3 senedir bu hatayla karşılaşıyorum yönetim kaç senedir çare bulamadı bu saatten sonra da bulamaz gibime geliyor. Şuan icf ile ilgileniyor tüm DEV'ler.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
1.5 sene bu oyunu oynadım
ama 2 ay önce bıraktım 

Vengat (Silindi)[Şifacı]