Demek Vakit bugünmüş ben karanlık artık yokum aranızda 2 senlik tecrübemden sonra bu oyunun insanın beynini sömürdügünü anladım ilk kez notlarım kötü geliyo ve bn bunu bu oyuna baglıyorum cünkü ders calıstıgım zaman bile aklımdan cıkmıyo artı ilişkilerim kötüleşiyo arkadaslarımla sizi ÖZLEYCİGİM ayrıca sizinde bu oyunu bırakmanızı öneririm saten bırakmamın bir diger nedeni ise cogu sevdiklerim kişilerin bırakmasıdır mehmet abi bıraktıgı ilk kankam yolcu bıraktı dogus abi bıraktı ve daha coğu kişi neyse benden bu kadar
Oyun Sizlere emanet fatih seni özleyecegim kardesim her ne kadar küfürü seven biri olsanda sen bnm kalbimin en üst sırasındasın funicim hadi sanada güle güle barıs özür dilerim senden ayrıca megalardan da sizle az laf kavgasına girmedik ama sonucta bu bir kardeslik oyunu maraş - elbistanda oturanlarla reeldede görüşebiliriz hadi cümleten allaha emanet olun oyunu hep kötülüdik ama güzel yanları da war :mrgreen: can sıkıntım oldumu gideriyodu mesela ayrıca bu oyun sanyesinde 10 parmak kuralını ögrendim yazı yaza :mrgreen: belki foruma tekrar takılırım ama oyunu kesinlikle oynamayacam tekrardan allaha emanet olun.kendinize iyi bakın
BN HAKKIMI HELAL EDİYOM İNSALLAH SİZDE EDERSİNİZ
Haydi Abbas, vakit tamam;
Akşam diyordun işte oldu akşam.
Kur bakalım çilingir soframızı;
Dinsin artık bu kalb ağrısı.
Şu ağacın gölgesinde olsun;
Tam kenarında havuzun.
Aya haber sal çıksın bu gece;
Görünsün şöyle gönlümce.
Bas kırbacı sihirli seccadeye,
Göster hükmettiğini mesafeye
Ve zamana.
Katıp tozu dumana,
Var git,
Böyle ferman etti Cahit,
Al getir ilk sevgiliyi Beşiktaş'tan;
Yaşamak istiyorum gençliğimi yeni baştan
CAHİT SITKI TARANCI
::::..==<Elveda zamanı>==..::::::
- soulofxkrnlk
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
::::..==<Elveda zamanı>==..::::::
Ne yapsak öldürüyorlar bizi
çalışsak da öldürüyorlar
çalışmasak da
savaşsak da
barışsak da
yaşasak da
ölsek de öldürüyorlar bizi...
Jose Marti
Re: ::::..==<Elveda zamanı>==..::::::
daha yeni geldin nereye gidiyosun ayrıca her şeyin bi zamanı var hem ikv oynayıp hemde derslerini düzeltebilirsin bu zor bişe değil bağımlılık yapıyo evet ama bu bağımlılığı engellemek senin elinde
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Wallaha Ya Daha Yeni Gelmiştin Hemde Bomba Gibi :mrgreen: DDD Bi çayımızı İçmeden Gidion :mrgreen:
Düş Peşindeysen, Düş Peşime...
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Cafede çay cok heralde hesaptan dusurucem senın o çaylarıIamJozeF yazdı:Wallaha Ya Daha Yeni Gelmiştin Hemde Bomba Gibi :mrgreen: DDD Bi çayımızı İçmeden Gidion :mrgreen:
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

ReeL Hayat Her zaman Oyundan Önce GeLmeLidir Diye Düşünüyorum.Oyunu Bıraktıysan Bi BiLdiği Vardır.ReeL Hayatında başarıLar ALLAH'a Emanet . . . .
Meran Sunucusu
Paşalışükrü-SensizLik-Xxpaşalıxx-Megaxpaşalı
Paşalışükrü-SensizLik-Xxpaşalıxx-Megaxpaşalı
Sorma ya,D Çay sewmiom Oralet içiom Akşama Kadarchoosensxduygu yazdı:Cafede çay cok heralde hesaptan dusurucem senın o çaylarıIamJozeF yazdı:Wallaha Ya Daha Yeni Gelmiştin Hemde Bomba Gibi :mrgreen: DDD Bi çayımızı İçmeden Gidion :mrgreen:
Düş Peşindeysen, Düş Peşime...
Gelene Gelme Gİdene Dur Diyemem... Yolun Açık Olsun
Nick
/color]Nora
Sunucu
/color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç)
Karakter Türü
/color]SAVAŞÇI ŞİFACI BÜYÜCÜ

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
Sunucu
Karakter Türü

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
- soulofxkrnlk
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Saolasın fundada ya gercekten zor oluyo derslerle oyunu bir götürmek ama forumdan kopmam aranızdayım sizi bırakmam tek basınıza bu arada o kadar samimi olduk ama ya senin face twitter yada msn? yokmu.[/color]fundafuni yazdı:daha yeni geldin nereye gidiyosun ayrıca her şeyin bi zamanı var hem ikv oynayıp hemde derslerini düzeltebilirsin bu zor bişe değil bağımlılık yapıyo evet ama bu bağımlılığı engellemek senin elinde
Ne yapsak öldürüyorlar bizi
çalışsak da öldürüyorlar
çalışmasak da
savaşsak da
barışsak da
yaşasak da
ölsek de öldürüyorlar bizi...
Jose Marti
Tabiiki öncelikle yaşamın oyundan daha önemli, ki bu oyun seni ne bir doktor ne bir mühendiz veya öğretmen yapar.Bu kararınla doğru yaptığını söylücem eğerki gerçekten derslerine çalışıcaksan.
Her daim oyun aklına geliyorsa kendini çok kaptırmış olmalısın ki bu durum iç açıcı değil en kral çözüm kendini uzaklaştırmak.
Sonuç olarak her ikisinide yapabilirsin ama Nefsin buna izin vermez bir taraf çok basar bunun için biraz ara vermelisin.Tabii bunların sonucunda, derslerin iyi olduğu ve kafan rahat olduğu zaman biraz kafanı dağıtmak istersen her zaman burdayız.
Şimdi git selametle..
Her daim oyun aklına geliyorsa kendini çok kaptırmış olmalısın ki bu durum iç açıcı değil en kral çözüm kendini uzaklaştırmak.
Sonuç olarak her ikisinide yapabilirsin ama Nefsin buna izin vermez bir taraf çok basar bunun için biraz ara vermelisin.Tabii bunların sonucunda, derslerin iyi olduğu ve kafan rahat olduğu zaman biraz kafanı dağıtmak istersen her zaman burdayız.
Şimdi git selametle..
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
valla benimde dersler çok zor oluyor ama ben 6 dan sonra oyuna günde 1.5 saat giriyorum
lise 1 zor oluyor yeni dersler fln (hele o edebiyat ne öyle matematikte fonksiyonlar zor valla)
ama neyse 60 ın altında notum yok bu gün edebiyattan 70 almışım
lise 1 zor oluyor yeni dersler fln (hele o edebiyat ne öyle matematikte fonksiyonlar zor valla)
ama neyse 60 ın altında notum yok bu gün edebiyattan 70 almışım
Ottomanxölümsüz anısına