(Uzun Hikaye diyip LÜTFEN Okumamazlık etmeyın)
Mrb, Oyuncuların Sinirlenince Yada Kötü Niyetli İnsaların Amaçlarına Ulaşmamaları İçin Yapılmış olan Şikayet Sistemi Çok Güzel Fakat; İnsan Oğlu Öyle bir Yaratık ki, Ne Yaparsanız Yapın Amaçına Ulaşmak için Her Türlü İşi ( Karektersizliği, Adiliği, Haysiyetsizliği) yapar. Her hangi Bir oyuncuya Küfür Ettikten Sonra ALT F4' Yaparak oyundan Çıkarsa Küfüre Maruz kalan Oyuncu Şikayet Edememektedir, Olayın Aynısı başıma Geldi Ve DEfalarca. Son olarak "ALMİNA" Adlı Karekterden İşittiğim Küfürler Canımı Burnuma Getirdi, Dünya Üzerinde En Kutsal Varlık Sayılan ANNE kavramına SArf edilen Küfürlerin hesabı Sorulmalı...
Foto' da aldım durumla ilgili, Resmi Nasıl Yollıcağımı bilmiyorum Bilgilendirirseniz Sevinirim
ŞİKAYET SİSTEMİNİN AÇIĞI'...
-
Xmaximusxx
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: ŞİKAYET SİSTEMİNİN AÇIĞI'...
Ceza ve Şikayet işlemleri ile ilgili sorular Oyun içinde nasıl şikayet gönderebilirim? Rahatsız olduğunuz kişinin yazışmasına sağ tıklayınız. Açılan menüden "Şikayet et" 'i seçiniz. Plus Paket kullanıcılarının gün içerisinde 10, TTNET Ücretsiz Paket kullanıcıları 6, Normal Kullanıcıların 3 şikayet hakkı bulunmaktadır.
Karakterim ceza almış nasıl bilgi alabilirim? Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; İKV Destek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
Şikayet etmek istediğim kişi oyundan çıktığı için şikayet edemedim. Nasıl şikayet edebilirim? İKV Destek sayfasına gidiniz. Bildirim tipini Oyuncu hata kullanım olarak belirleyip formda sizden istenen bilgileri girdikten sonra açıklama kısmına ayrıca; Sunucu adı, Tarih, Saat (yaklaşık olabilir), Karakter adınız, şikayetçi olduğunuz kişinin karakter adı bilgilerini bizimle paylaşınız. Zorunlu olmasa da, şikayetin değerlendirilmesini hızlandırmak için oyun içinde almış olduğunuz ekran görüntülerini de bunun için ayrılmış kısımlardan yükleyebilirsiniz.
Şikayet ettiğim kişinin ceza alıp almadığından nasıl emin olabilirim? Şikayette bulunduğunuz kişinin ceza almasıyla birlikte kullanmış olduğunuz üyeliğinize bilgilendirme E-Postası gönderilmektedir. Kimi zamanlarda birden fazla kere şikayet edilen oyuncu, gün içerisinde bir başka kullanıcı tarafından şikayet edilip ceza alabilmekte, bu gibi durumlarda gün içindeki yoğunlukta göz önünde bulundurularak benzer şikayetler silinebilmektedir. Bu gibi durumlarda oyuncu ceza almıştır, ama size bilgilendirme E-Postası gönderilmemiş olabilir. Emin olmak için ise İKV Destek formundan bize ilgili kişi ve şikayetiniz hakkında zaman bilgisi de vererek başvuru yapınız.
kardeş böle bi yazı metni buldum işine yarıyacağını düşündüm birde foto eklemeyi bilmiyosan anlatımını ekliyorum....
Bu adrese giriyoruz http://imageshack.us/
Browse yazan yere tıklayıp bilgisayarımızdaki ekleyeceğimiz fotoyu bulup işaretliyoruz...
İsteğe göre resmin boyutunu ayarlamak için resmi yeniden boyutlandıra tıklıyoruz (eklediğim resmin boyu 320x240 boyutundadır ideal olduğunu düşünüyorum ....)
Şimdi yükle butonuna basıp bekliyoruz ....
Yükleme işlemi sonunda açılan sayfada direk link yazan yerdeki adresi kopyala yapıyoruz ....
Sonra fotoyu ekliyeceğimiz sayfayı açıp üst kısımdaki Img yazan yere tıklıyoruz ...
Sayfada çıkan kodun ortasına direk linkden kopyala yaptığımız adresi yapıştırıyoruz ...
İsteğe bağlı olarak önizle yapıp kontrol edebilirsiniz..... saygılarımla ....
Karakterim ceza almış nasıl bilgi alabilirim? Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; İKV Destek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
Şikayet etmek istediğim kişi oyundan çıktığı için şikayet edemedim. Nasıl şikayet edebilirim? İKV Destek sayfasına gidiniz. Bildirim tipini Oyuncu hata kullanım olarak belirleyip formda sizden istenen bilgileri girdikten sonra açıklama kısmına ayrıca; Sunucu adı, Tarih, Saat (yaklaşık olabilir), Karakter adınız, şikayetçi olduğunuz kişinin karakter adı bilgilerini bizimle paylaşınız. Zorunlu olmasa da, şikayetin değerlendirilmesini hızlandırmak için oyun içinde almış olduğunuz ekran görüntülerini de bunun için ayrılmış kısımlardan yükleyebilirsiniz.
Şikayet ettiğim kişinin ceza alıp almadığından nasıl emin olabilirim? Şikayette bulunduğunuz kişinin ceza almasıyla birlikte kullanmış olduğunuz üyeliğinize bilgilendirme E-Postası gönderilmektedir. Kimi zamanlarda birden fazla kere şikayet edilen oyuncu, gün içerisinde bir başka kullanıcı tarafından şikayet edilip ceza alabilmekte, bu gibi durumlarda gün içindeki yoğunlukta göz önünde bulundurularak benzer şikayetler silinebilmektedir. Bu gibi durumlarda oyuncu ceza almıştır, ama size bilgilendirme E-Postası gönderilmemiş olabilir. Emin olmak için ise İKV Destek formundan bize ilgili kişi ve şikayetiniz hakkında zaman bilgisi de vererek başvuru yapınız.
kardeş böle bi yazı metni buldum işine yarıyacağını düşündüm birde foto eklemeyi bilmiyosan anlatımını ekliyorum....
Bu adrese giriyoruz http://imageshack.us/
Browse yazan yere tıklayıp bilgisayarımızdaki ekleyeceğimiz fotoyu bulup işaretliyoruz...
İsteğe göre resmin boyutunu ayarlamak için resmi yeniden boyutlandıra tıklıyoruz (eklediğim resmin boyu 320x240 boyutundadır ideal olduğunu düşünüyorum ....)
Şimdi yükle butonuna basıp bekliyoruz ....
Yükleme işlemi sonunda açılan sayfada direk link yazan yerdeki adresi kopyala yapıyoruz ....
Sonra fotoyu ekliyeceğimiz sayfayı açıp üst kısımdaki Img yazan yere tıklıyoruz ...
Sayfada çıkan kodun ortasına direk linkden kopyala yaptığımız adresi yapıştırıyoruz ...
İsteğe bağlı olarak önizle yapıp kontrol edebilirsiniz..... saygılarımla ....
DÜN VARDIM BU GÜNDE VARIM YARINDA VAR OLACAĞIM...
- huseyindogan
- İskele Babası

- Klan: Arzın Çocukları
Xmaximusxx yazdı:(Uzun Hikaye diyip LÜTFEN Okumamazlık etmeyın)
Mrb, Oyuncuların Sinirlenince Yada Kötü Niyetli İnsaların Amaçlarına Ulaşmamaları İçin Yapılmış olan Şikayet Sistemi Çok Güzel Fakat; İnsan Oğlu Öyle bir Yaratık ki, Ne Yaparsanız Yapın Amaçına Ulaşmak için Her Türlü İşi ( Karektersizliği, Adiliği, Haysiyetsizliği) yapar. Her hangi Bir oyuncuya Küfür Ettikten Sonra ALT F4' Yaparak oyundan Çıkarsa Küfüre Maruz kalan Oyuncu Şikayet Edememektedir, Olayın Aynısı başıma Geldi Ve DEfalarca. Son olarak "ALMİNA" Adlı Karekterden İşittiğim Küfürler Canımı Burnuma Getirdi, Dünya Üzerinde En Kutsal Varlık Sayılan ANNE kavramına SArf edilen Küfürlerin hesabı Sorulmalı...
Foto' da aldım durumla ilgili, Resmi Nasıl Yollıcağımı bilmiyorum Bilgilendirirseniz Sevinirim
Bahsetmiş olduğun durumla ilgili çözüm var ;açıklamayı okursan gerekli yerlere şikayetini iletebilirsin
# Şikayet etmek istediğim kişi oyundan çıktığı için şikayet edemedim. Nasıl şikayet edebilirim?
* İKV Destek sayfasına gidiniz. Bildirim tipini Oyuncu hata kullanım olarak belirleyip formda sizden istenen bilgileri girdikten sonra açıklama kısmına ayrıca; Sunucu adı, Tarih, Saat (yaklaşık olabilir), Karakter adınız, şikayetçi olduğunuz kişinin karakter adı bilgilerini bizimle paylaşınız. Zorunlu olmasa da, şikayetin değerlendirilmesini hızlandırmak için oyun içinde almış olduğunuz ekran görüntülerini de bunun için ayrılmış kısımlardan yükleyebilirsiniz.
Hüseyin DOĞAN
Ayrıca, şikayetinizin değerlendirilip değerlendirilmediği hakkında da destek sayfasından bilgi alabilirsiniz.
Forumda konu açmadan önce lütfen sizler için hazırlanmış olan sıkça sorulan sorulara göz atınız. Bu şekilde ihtiya. duyduğunuz bilgiye daha hızlı ulaşabilirsiniz.
Bilginize
Forumda konu açmadan önce lütfen sizler için hazırlanmış olan sıkça sorulan sorulara göz atınız. Bu şekilde ihtiya. duyduğunuz bilgiye daha hızlı ulaşabilirsiniz.
Bilginize
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
-
Xmaximusxx
- İri Fare Avcısı

Lathander yazdı:Ayrıca, şikayetinizin değerlendirilip değerlendirilmediği hakkında da destek sayfasından bilgi alabilirsiniz.
Bilginize
Tşk'ederim Fakat, İnsanlar Bölgeden klandan anabacı Sövüyor Susturma yada Ban Cezaları max' 2 Gün sürüyor; Şerefisiz Dediğim için ise 4*5 Gün susturma alıyorum ? Biri Bu olayın mantıgını Açığa Süre Bilirmi ?
Bizim şu an hali hazırda üzerinde durduğumuz konu, cezaların hızlı ve doğru oranda değerlendirilebilmesidir.
Daha önceden daha uzun süreli cezalarında buna çözüm olmadığını tecrübe etmiş durumdayız. Sistemin daha caydırıcı olmasında sizlerin ısrarlı şikayetleri oldukça önemlidir. Bu yüzden sizlere şikayetinizi takip etme fırsatını sunuyoruz.
Hızlanma noktasında istediğimiz performansı elde ettiğimizde ancak ceza süreleri tekrar gözden geçirilebilir. Ama tekrar altını çizmekte fayda var, önemli olan sizlerin şiakyet sistemine göstereceğiniz katıkıdır.
Daha önceden daha uzun süreli cezalarında buna çözüm olmadığını tecrübe etmiş durumdayız. Sistemin daha caydırıcı olmasında sizlerin ısrarlı şikayetleri oldukça önemlidir. Bu yüzden sizlere şikayetinizi takip etme fırsatını sunuyoruz.
Hızlanma noktasında istediğimiz performansı elde ettiğimizde ancak ceza süreleri tekrar gözden geçirilebilir. Ama tekrar altını çizmekte fayda var, önemli olan sizlerin şiakyet sistemine göstereceğiniz katıkıdır.
İKV'den Haberdar Olun!
-
Xmaximusxx
- İri Fare Avcısı

Lathander yazdı:Bizim şu an hali hazırda üzerinde durduğumuz konu, cezaların hızlı ve doğru oranda değerlendirilebilmesidir.
Şuanda XmaximusX ve Onunla Aynı Üyelikte Bulunan Ansız Adlı karekterlerım Ceza' lı durumda..
TTNET, MYNET' Üyeliklerinde Ceza Aldıgımz Taktırde Email' yolu ile Ceza Bilgileri Açıklanmatadır, SOBEE' Üyeliğinin neden Böyle bir avantajı yok ? //
Ceza' ları ne Şekılde Neyee Göre değerlendiriyosunuz Bilmiyorum, Ama İçeriğe Göre Değerlendiriliyosa, Benım Yaptıklarım diğer oyuncaların Yaptıklarının ^3 Te 1 ' i Bile değil.. Söylemiş Oldugum en kötü Söz #@!?, haysiyetsiz vs. Bu Tür kelimelerdir... Adam Bölgeden neler Neler Sayıyo.. defalarca şikayet Ediyorum
Sizi oyunda görmüştüm. Zamanım olsaydı susturmayı açıp şikayetinizi alacaktım ama çıkmam gerekliydi. Üst mesajlarda söylediğim gibi şikayetinizin akibeti hakkında bilgi talep edebilirsiniz. Fakat alınan cezalarda bir başka kişinin daha ağır hakareti işlnen fiiler için bahane gösterilemez. Ayrıca bizler için ceza uygulanması gereken eylemler sadece hakaret içerikli eylemlerle sınırlı değildir. Örnek olarak veriyorum, gerçek hayata yönelik tehditler hiç bir hakaret içermese bile oldukça ciddiyet taşıyan eylemlerdir. Bu örnekten hakaret ile tehdit noktasında oyuncularımızdan daha duyarlı olmalarını ve arkadaşlarını bilgilendirmelerini de rica ediyoruz.Xmaximusxx yazdı:Lathander yazdı:Bizim şu an hali hazırda üzerinde durduğumuz konu, cezaların hızlı ve doğru oranda değerlendirilebilmesidir.
Şuanda XmaximusX ve Onunla Aynı Üyelikte Bulunan Ansız Adlı karekterlerım Ceza' lı durumda..
TTNET, MYNET' Üyeliklerinde Ceza Aldıgımz Taktırde Email' yolu ile Ceza Bilgileri Açıklanmatadır, SOBEE' Üyeliğinin neden Böyle bir avantajı yok ? //
Ceza' ları ne Şekılde Neyee Göre değerlendiriyosunuz Bilmiyorum, Ama İçeriğe Göre Değerlendiriliyosa, Benım Yaptıklarım diğer oyuncaların Yaptıklarının ^3 Te 1 ' i Bile değil.. Söylemiş Oldugum en kötü Söz #@!?, haysiyetsiz vs. Bu Tür kelimelerdir... Adam Bölgeden neler Neler Sayıyo.. defalarca şikayet Ediyorumama 2 Gün Geçmeden Aynı Kişi Bölgeden İtem yansıta Biliyo.. Eğer Adaleti En İyi Şekılde Dağırmaya Çalışıyorsanız, Bence Yapamıyorsunuz.. Büyük Açık, Büyük kayıpp..
Cezanızda hata olmuşsa bize başvurup yanıtınızı beklemelisiniz.
İyi akşamlar.
İKV'den Haberdar Olun!
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı

bakalım sıra bana ne zaman gelicekde bana gelen haksızlıklara bi çözüm bulacaksınızz Lathender .. Orti ölüm oyununda beni kesti ve ben suçlu oldum daha ne diyebilirim ki ..
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Seyr-i Beka
Ölüm oyununda Gm ler ya çok dikkatsiz ya da bilerek yapıyorlar. Girmeden piknik yapmak yasak kaçmak yasak o yasak bu yasak diyolar ama eminönünü sunucusunda birinci ilan ettikleri şahsiyet en arkada pikniği bırak nerdeyse romantik akşam yemeği yiyordu. Ortalık sakinleşince oraya kadar direnmeyi başarmış büyücüleri gafil avlayıp 1. oldu. Orada bulunan Gm benzeri kişilikler neden mudahele etmiyorlar çok merak ediyorum açıkcası
Hadi etmiyorsun gözündne kaçtı onca itiraza rağmen nasıl yüreğin adaletin el veriyorda rahatça şampiyon ilan ediyorsun 
Ayrıca ceza sistemine gelirsek, özel konuşma alanlarında artık sövmediği aile üyesi sövmediği cinsel bölge kalmayan adamla herkez aynı cezayı alıyor. Siz ki bana tartışma sırasında item yansıtıp tartışmayı bölmeye çalıştığım da FLOOD sebebiyle ban veren insanlarsınız.
Daha neler neler söylenir de neyse biz söyleriz sizler yine bir cevaplar bulur kendinizi en güzel şekilde haklı çıkartırsınız. O yüzden hayırlı sabahlar
Ayrıca ceza sistemine gelirsek, özel konuşma alanlarında artık sövmediği aile üyesi sövmediği cinsel bölge kalmayan adamla herkez aynı cezayı alıyor. Siz ki bana tartışma sırasında item yansıtıp tartışmayı bölmeye çalıştığım da FLOOD sebebiyle ban veren insanlarsınız.
Daha neler neler söylenir de neyse biz söyleriz sizler yine bir cevaplar bulur kendinizi en güzel şekilde haklı çıkartırsınız. O yüzden hayırlı sabahlar
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....