Yuh be ne 41 bini abarttınız iyice haa !mitmet yazdı:Uzaylılar da Türkmüş...Tskxgenelkrmay yazdı:pekala en kısa zamanda bir foto koyucamıyı bakın ona madem 10 bıne krıtık dıyorsunuz
adam yenı ıtemler duzmuş elektırıkle 3 katla 28302 vurdu gozumun onunde tek o buyu attı bırlesme degıl kons var mıgratta
peki bi arkadaş daha var 49 lwl büyü cü yeni kıyamet alevi takı ve zırh var üstü de mor felen karısık galıba yanılmıyorsam 1900 büyü hasarı ateş
adam her krıtık 20 bn savaşcılara karacine 41089 caktı 41 bin yanıen yüksek büyücüye 29 bin cakmış...
Meteorit Kritiğim
Re: Meteorit Kritiğim
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Readytodie
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
kritik atmak mesele değil ki. normal vuruşlar önemli. illa kritik vuruş istiyorsan sana 24bin koyayım ama hiç bir faydası dokunmaz.

- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
Rapid yazdı:kritik atmak mesele değil ki. normal vuruşlar önemli. illa kritik vuruş istiyorsan sana 24bin koyayım ama hiç bir faydası dokunmaz.
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
tebrikLeR
adam öyle sağlam kritik çakmışki bak küsüratıyla beraber söylüyor adam hafızasına kazımış kaç vurdugunu
kardeşim foto varsa koy o 41 bini de gözümüz gönlümüz açılsın
foto olmayınca herkes bişey sallar yok biri 90 bin yok biri 80 bin ayagını yerden kesen herkes sallar yani
foto lazım foto
akalan
kardeşim foto varsa koy o 41 bini de gözümüz gönlümüz açılsın
foto olmayınca herkes bişey sallar yok biri 90 bin yok biri 80 bin ayagını yerden kesen herkes sallar yani
foto lazım foto
akalan
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
Selam
Büyücüm Qouadcore'yi Az Çok Tanırsınız...
ejdersiz Hali İle Kritik vuruşu 11 bin Çaktım Geçen Print Aldım Ama buraya atmayı unuttum..
İnşallah bugünlerde tekrar böyle yapacam...bu sefer buraya atacam
Ha Kendimden Küçük Yaratıklara Değil 46 levellık bekçi kobramı ne onlara Gümüş Veya Bronz Akrep Gibi Yüksek Yaratıklara Kritik vuruşum 11 , 12 bin gibi
Gözlük + Full buz + İksir + ejder ASa Olsa İnanın 20 bin de çakarım
Büyücüm Qouadcore'yi Az Çok Tanırsınız...
ejdersiz Hali İle Kritik vuruşu 11 bin Çaktım Geçen Print Aldım Ama buraya atmayı unuttum..
İnşallah bugünlerde tekrar böyle yapacam...bu sefer buraya atacam
Ha Kendimden Küçük Yaratıklara Değil 46 levellık bekçi kobramı ne onlara Gümüş Veya Bronz Akrep Gibi Yüksek Yaratıklara Kritik vuruşum 11 , 12 bin gibi
Gözlük + Full buz + İksir + ejder ASa Olsa İnanın 20 bin de çakarım
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?