Tydixx yazdı:Atabeyxler her türlü kp açıdır bi kere bir kaçı hariç , sırf kp için 4 - 5 kişi dalan , vs diyince ordan buraya kaçan tipler var içlerinde.Birkaçı düzgün lafımız yok ama lonca temizliği gerekli .
aynen öyle kardeşim bide ws diyince bütün atabeyler geliyo kesince hepsi dalıyo atabeyxbaşkan la azmı ws attım her öldüğünde bütün adamlarım saldırıyodu :? atabeyxsempaty 74canla kestim ws de gelmiş item aldın diyolar
Atabeyxdoktor meselesine gelince ben konuştum abi çarımda ortağım vardı dedi.Şifresini değiştirdi bir daha böyle bir olayla karşılaştığımız an Loncadan direk atılacaktır.
İyi eğlenceler.[/color][/quo
Bu Nasıl Bİr Suçlamadır Ya Tm Ben Atabayxdoktor Karakterinin Ortağıyım Ama Timxfare İle Konuşmuşluğum YOqtur Hem Ztn Bn Atabeyxdoktor Çarına Girmem Hep BÜyümdeyimdir Bu Konuşmayı Yapanın Bn Olduğumu Söylüyosanız Delil Göstermelisiniz Kendi Adınızı Temize Çıkarmak İçin Başkalarını Suçlamak Düpedüz Şerefsizliktir Unutmayınn :evil:
atabeyloncasi yazdı:En baştan başlayayım.Lan Ucube şerefsizi sen kimsin ki Atabeyx ler hırsız ve kp açı diyorsun önce kendine bak.Laf söylemeye hakkın yok.Sana saldırı olmuş bugünde yaptık hepde yapacağız bunuda böyle bil.Sen lodos keserken oyunun kuralı bu istemiyosan çık klandan dediğine kaç kere şahit oldum bende sana söylüyorum madem oyunun kuralı bu kesilmeyi hazmedemiyorsan susup oturacaksın.
Diğer konu ise Mavirüyaxx ler biz sizi düşman olarak görmüyoduk.Açıkcası şaşırdım.Savaşlarda da arz kesmiceksek klana girmenin anlamı ne?Sizde de iyi insanlar var ama dikkat edin içlerinizde bazı karaktersizler var.Eğer hala düşman olarak görüyosanız buyrun elinizden geleni ardına koymayın.
Diğer konu ise Drowx loncasının sonuna kadar ilk baştada olduğu gibi her zaman destekçisiyim.Onlara yapılan saygısızlık bizede yapmış olunur adımlarınızı ona göre atın.
Atabeyxdoktor meselesine gelince ben konuştum abi çarımda ortağım vardı dedi.Şifresini değiştirdi bir daha böyle bir olayla karşılaştığımız an Loncadan direk atılacaktır.
İyi eğlenceler.
Bu Nasıl Bİr Suçlamadır Ya Tm Ben Atabayxdoktor Karakterinin Ortağıyım Ama Timxfare İle Konuşmuşluğum YOqtur Hem Ztn Bn Atabeyxdoktor Çarına Girmem Hep BÜyümdeyimdir Bu Konuşmayı Yapanın Bn Olduğumu Söylüyosanız Delil Göstermelisiniz Kendi Adınızı Temize Çıkarmak İçin Başkalarını Suçlamak Düpedüz Şerefsizliktir Unutmayınn :evil:
Sırf kalabalık olmak amacıyla loncaya iti kopuğu doldurursanız ne loncanız bir bka benzer ne de o loncadan hayır gelir.
Kalitesiz bir lonca olduğunuz çok barizdi lakin sayınızın ortalama standartlarda bir lonca üye sayısına eşit olması nedeniyle bazı zatlar size adam muamelesi bir nebze de yalakalık yaptı.
4-5 ay öncesine kadar 2 klan parasının kavgasını yapan insanların oluşturduğu bir topluluk.
Ne diyim artık..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE Carpe Diem
Karaktere giren ortak dediğiniz kişi ben yapmadım kendi çamurunuzu bana atmayın diyor ve arkasından o Atabey çıkıp da açıklama yapmıyor.Demekki bir halt var ortada üstünü örtmeye çamuru başkasına atmaya kalkıyorsunuz.Yazık....Bundan böyle hakkettiğiniz davranışı göreceksiniz
Nedense bir olay olduğunda o karakterde ya akrabası vardır ya da ortağı vardır ama işi yapan ortada olmaz :roll:
Bu yorumLardan sonra foruma qireceqını zannetmıyorum zaten. Bana serefsız dıyen ınsanın qercek yuzu ortaya cıkdı . En basda söyLedıqım qıbı
Bir insana serefsiz demek için önce kendinde şeref oLmaLıdır. Ama görünen o ki sende hiç kaLmamış.!!!
HırsızLara arka çıkan atabeyxkomutan weLedının ne kadar serefLı oLduqunu yorumLardan anLıyoruz. Biz susaLım onLar kendıLerını rezıL edıp bızLerı eqLendırmeye dewam etsın.
_______________________________________________________________________________________________________
Xjokerx / Ucube
Fotoğrafa dikkatli bakın sadece gerçekmi montaj mı olduğunu anlayın Atabeyxdoktor a 2 kişi giriyor ve 2 side bana ben tanımıyorum bile o şahısı dediler.Açıklama yapacak birisi varsa Oda Atabeyxdoktor.