Fazla konuşupta batma bence.Bu oyunu belki senden çok oynadım ,daha az önce yabancıların bu oyunu istemem gibi laflar ediyordun.Şimdi biz oynayalım ki başka ülkelerde oynasın gibi birşeyler söylemeye çalışıyorsun.Kaliteli oyun fizandada olsa tutar.turkoxHAMSTER yazdı:Birde herzaman ilkler başarılı olacak diye bir şey yoktur.
Örneğin ilk Tuvalet kültürü Türk lere aittir.Osmanlı da hijyen mevcutken avrupanın halini anlatmayayım isterseniz.
Ama şuan Türkiyede tuvalet kültürü maalesef aşağılara düşmüş bulunmakta zaten en çok tercih edilen Alafranga (FRANSA) tipi tuvaletlerdir.Ama bu kültürü kimden aldılar derseniz Haçlı Seferleri sırasında BİZDEN...
Yani benim demem o ki tabular yıkılabilir.Ama şuda bir gerçek ki Fransız İhtilali ve Rönesans ta insanlar topluca hareket etti ve isyan etti.Biz kendi oyunumuzu oynamazkan başka ülkelerden İKV oynanmasını beklemeyin bence.
Bir oyuncu daha kaybettin İKV!
Re: Bir oyuncu daha kaybettin İKV!
CRYTEK firmasının CEO su Cevat Yerli , bu oyunu Türklerin yaptığı anlamına gelmiyor. .KaraXHayalet yazdı:bakın ben demiyorumki türkler yapamaz elbet bizde yaparız ama adamın elinde olan imkan bizde yok adamlar 100 kişi biz 6 kişi her röportajında mevlüt dinç bunu söyler elbet bizde yapacaz ama zamanı değil ya avrupalı bizden her konuda önde (gerçekleri görün)ama bakın crysis oyunun çoğu kişi bilmez CRYTEK firmasi tarafından yapılıyo ve firmanın başındaki isim aynı zamanda kurucu cevat yerli adam türkiye için 49 milyon yapıyo oyunu +full türkçe+türkçe dublaj hemde en kalitelisinde alın size türklerin yaptığı güzel bir oyun resiminide koyayım hatta
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
katakuli yazdı:Fazla konuşupta batma bence.Bu oyunu belki senden çok oynadım ,daha az önce yabancıların bu oyunu istemem gibi laflar ediyordun.Şimdi biz oynayalım ki başka ülkelerde oynasın gibi birşeyler söylemeye çalışıyorsun.Kaliteli oyun fizandada olsa tutar.turkoxHAMSTER yazdı:Birde herzaman ilkler başarılı olacak diye bir şey yoktur.
Örneğin ilk Tuvalet kültürü Türk lere aittir.Osmanlı da hijyen mevcutken avrupanın halini anlatmayayım isterseniz.
Ama şuan Türkiyede tuvalet kültürü maalesef aşağılara düşmüş bulunmakta zaten en çok tercih edilen Alafranga (FRANSA) tipi tuvaletlerdir.Ama bu kültürü kimden aldılar derseniz Haçlı Seferleri sırasında BİZDEN...
Yani benim demem o ki tabular yıkılabilir.Ama şuda bir gerçek ki Fransız İhtilali ve Rönesans ta insanlar topluca hareket etti ve isyan etti.Biz kendi oyunumuzu oynamazkan başka ülkelerden İKV oynanmasını beklemeyin bence.
Ben beklemeyiN (kiplere biraz çalış) dedim benim öyle bir beklentim yada isteğim yok.Siz sabahtan beri oyuncu sayısından bahsediyorsunuz.Önemli olan sadece bu imiş gibi ben şuana kadar çok fazla oyunu denedim ama bana en uygunu İKV dir.Ve tabii kide az kişi olmasından yanayım ki bu yuzdende sunucum ANKA dır.Benden çok oynadığını nasıl idda edeiyorsun yada daha fazla oynamış olman oyunu benim kadar iyi anlamış olman yada benden daha iyi oynaman anlamına da gelmez.Neysa konu bu değil.Ben her yerde İKV yi öveceğim.Çünkü gelişmekte olan bir oyun ve tekrar lıyorum yöneticilerle sohbet edebileceğin bir oyun.Tekrar tarihe bakmak gerekirse Osmanla bir zamanların en iyi devleti idi ama sınırlarını açtı ve her yerle ilgilenemez oldu.Bu tür oyunlarda böyle eminimki atadıkları GM lerin sesini bile duymamışlardır.Burada onların suçu yok oyun çok geniş.Ama İKV ye oyuncuları bile müdale edebiliyor.Neyse herkesin kendi tercihi.İkv yi neden bu kadar uzun süre oynadığını kendine sor ve buraya yaz.Kimseye zorla kal demiyorum zaten.Adam seçimini yapmışsa gitsin.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Kurucu 3 kardeş yerli kardeşler bunlar ortak şirketle ilgelenen cevat yerli tabi türklerin yaptığı anlamına gelmiyo ama projeyi hayata geçiren türkCeviz yazdı:CRYTEK firmasının CEO su Cevat Yerli , bu oyunu Türklerin yaptığı anlamına gelmiyor. .KaraXHayalet yazdı:bakın ben demiyorumki türkler yapamaz elbet bizde yaparız ama adamın elinde olan imkan bizde yok adamlar 100 kişi biz 6 kişi her röportajında mevlüt dinç bunu söyler elbet bizde yapacaz ama zamanı değil ya avrupalı bizden her konuda önde (gerçekleri görün)ama bakın crysis oyunun çoğu kişi bilmez CRYTEK firmasi tarafından yapılıyo ve firmanın başındaki isim aynı zamanda kurucu cevat yerli adam türkiye için 49 milyon yapıyo oyunu +full türkçe+türkçe dublaj hemde en kalitelisinde alın size türklerin yaptığı güzel bir oyun resiminide koyayım hatta
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Kurucu 3 kardeş yerli kardeşler bunlar ortak şirketle ilgelenen cevat yerli tabi türklerin yaptığı anlamına gelmiyo ama projeyi hayata geçiren türkCeviz yazdı:CRYTEK firmasının CEO su Cevat Yerli , bu oyunu Türklerin yaptığı anlamına gelmiyor. .KaraXHayalet yazdı:bakın ben demiyorumki türkler yapamaz elbet bizde yaparız ama adamın elinde olan imkan bizde yok adamlar 100 kişi biz 6 kişi her röportajında mevlüt dinç bunu söyler elbet bizde yapacaz ama zamanı değil ya avrupalı bizden her konuda önde (gerçekleri görün)ama bakın crysis oyunun çoğu kişi bilmez CRYTEK firmasi tarafından yapılıyo ve firmanın başındaki isim aynı zamanda kurucu cevat yerli adam türkiye için 49 milyon yapıyo oyunu +full türkçe+türkçe dublaj hemde en kalitelisinde alın size türklerin yaptığı güzel bir oyun resiminide koyayım hatta
Bak tarihten örnek vererek ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum.Yöneticlerle sen konuşuyor olabilrsin ama bir laf almak için bir taraflarımızı yırtıyorduk zamanında.Ben bu oyunu kötülemedim gelişmesini istediğim için yorumlar yaptım.Oradaki gmlerin az olduğunu söylemeye çalışıyorsun e yuh artık,şunu unutma avrupa yada asya oyununda gmler bizden iki katı,isterse oyun batmış olsun ilgi ve alaka var bunu inkar edemezsin.İkv yi sev zaten ona kimse birşey demiyor ama gerektiği zaman öz eleştiri yapabilmelisin.Daha fazla birşey söylemem bir oyunu daha iyi araştırmanı öneririm,ülkemizin oyunu diye değil bundan haz alıyorum diye oynamalısın.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
katakuli yazdı:Bak tarihten örnek vererek ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum.Yöneticlerle sen konuşuyor olabilrsin ama bir laf almak için bir taraflarımızı yırtıyorduk zamanında.Ben bu oyunu kötülemedim gelişmesini istediğim için yorumlar yaptım.Oradaki gmlerin az olduğunu söylemeye çalışıyorsun e yuh artık,şunu unutma avrupa yada asya oyununda gmler bizden iki katı,isterse oyun batmış olsun ilgi ve alaka var bunu inkar edemezsin.İkv yi sev zaten ona kimse birşey demiyor ama gerektiği zaman öz eleştiri yapabilmelisin.Daha fazla birşey söylemem bir oyunu daha iyi araştırmanı öneririm,ülkemizin oyunu diye değil bundan haz alıyorum diye oynamalısın.
Yazımı iki oku diyorsun tarihten örnek vererek ne anlatmaya çalışıyorsun.İşte senin anlamadığını daha kolay anlatmaya çalışıyorum.Demek istediğim adamlarda okadar çok GM varki adamlar atadıkları GM in sesini duymamışlar.Anlatmak istediğim Osmanlıdaki olanlardı.Aynı şekilde Osmanlı da buyudu buyudu ve kontrolü kaybetti.WoW gibi bir oyun Dünyanın En iyi oyunu olsa da yinede oynamak istemem.Kişisel düşüncem bu sadece.Haz almaya gelince haz almasam neden oynayıp vaktimi kaybedeyim şuana kadar oynadığım hiç bir oyundan bu kadar zevk almamıştım.
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Merhaba ,
Sobee'nin İKV başlatırken yani açık betadayken ki kişi sayısı 6 ydı ve çok uzun süre uğraştılar fakat şuan Sobee ekibi olarak 6 as geri kalan birçok elemanları var
Röportajları iyi okuyun 
Neyse sorun bu değil İKV yenileşmeye tamamen kapanmış durumda . Bu çok berbat bişey . İKV yönetimi kesinlikle değişmeli Destek takımı ve oyundaki kendini bilmez veya küçük yaştaki oyuncuların hepsinin atılması gerek ne zamanki öyle bir oyun olur İKV işte o zaman oyun gibi oynanan bir oyun olur
Sobee'nin İKV başlatırken yani açık betadayken ki kişi sayısı 6 ydı ve çok uzun süre uğraştılar fakat şuan Sobee ekibi olarak 6 as geri kalan birçok elemanları var
Neyse sorun bu değil İKV yenileşmeye tamamen kapanmış durumda . Bu çok berbat bişey . İKV yönetimi kesinlikle değişmeli Destek takımı ve oyundaki kendini bilmez veya küçük yaştaki oyuncuların hepsinin atılması gerek ne zamanki öyle bir oyun olur İKV işte o zaman oyun gibi oynanan bir oyun olur

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
- barneykster
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: BOZOK
aynen öle kardeşim amaç grafikler, hatalar değil amaç bir Türk oyununa destek olmak amaç Türkçe konuşabildiğimiz bir ortamda bişeyler paylaşabilmek... Bunu anlayamayan arkadaşlara ihtiyacımız yok bu oyunda istemeyen çeker gider kalanlar bize yeter....Qxxbuz yazdı:"Gönül Ne Kahve İster Ne Kahvehane Gönül Sohbet İster Kahve Bahane"
BaRNeY - Barneyy - cCcOğUzBoyLUcCc
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Ya allah allah konu ayrılmaktan oyun pazarına geldi kapatın şu konuyu ya