Artık İstanbul Kıyamet Vakti'ndede Lonca Açılsın Artık,Bazı Arkadaşlarımız Lonca Girmek İçin Karakter Adları Başlarına Lonca İsmini Yazıyor Bu çok yanlış ,Artık < /l > yaptıgımızda loncaya özel konusma açılsın artık loncaya girmek için artık 1 lwl den çar kasmak istemeyen arkadaşlarımız war, Karakter İsmi Üzerinde Kırmızı Yazıyala Belli Etmesi İçin Lonca İsmi Getirilmesi Bütün Sunucuya Gerçektende Büyük Kolaylık Sağlayacaktır. (Sancak Sunucusunda Bu Konu Açılmıştır Büyün Sunuculardan Destek Bekliyoruz)..!
|-Gm'LER TARAFINDAN BU KONU ÜZERİNDE ÇALIŞMA YAPMALARI RİCA İLE DUYRULUR..!-|
Yeni Lonca Açılımı..! |-Gm'Lerin Dikkatine..!-|
Re: Yeni Lonca Açılımı..! |-Gm'Lerin Dikkatine..!-|
Merhabalar Öncelikle Bir Şey Belirtmek İsterim Beim Sunduğum Projeleri Kendi Projeleriymiş Gibi Yazan Kişiler Gördüm Sadece Kınadım o Yüzden Konuyu Son Kez Toparlayıp Hazır Hale Getirdim...
LONCA SİSTEMİ: [Herkez Destek Versin Konu Sürekli Yaşasınki GM veya Dev Lerin Dikkatini Çekelim...
Lonca Sisteminde Herkez Lonca Açma Şansı Olmucak...
Belirli Bi Yaşı Doldurmuş Örn.18 Bu Dahada Düşürülebilir !
Lonca Açarken Örn. 36 Lira Para Ödücez Yıllık Daha Doğrusu Bu Herkezin Lonca Açamaması İçin.
Lonca İsimleri örn. [GM]Erdoğan yazıyorya Sıradan Karakterlerdede Bizim Loncamız Örnek Verirsek
[Umbrella] Olivera Olucak...
Peki Önceden Açılmış Ortasında x li Çarlar Ne Olucak Derseniz Örn. Umbrellaxolivera
Yönetin Karakter İsimlerini Değiştirme Hakkı Tanıncağını Söledi O Zaman Yapılabilir !
Sohbet Kutusunda /l yazdımı Lonca Yazısı Çıkıcaktır..
Oraya Yazı Yazdımı Tüm Loncada Ki Kişiler Duyucaktır...
Arkadaşlar Yasaklılar Listelerinin Yanına Lonca Kşileri Listesi Eklenicek...
ve Bir Pencere Daha Eklenicek Oyuna Lonca Penceresi
Burada Loncanın Katıldığı ve Kazanıp Kaybettiği Er Meydanı Savaşları Yazıcak.
Lonca Yetkileri Olucak Bunu Yönetim Belirler.
ve En Güzeli İse Bana Göre Loncalarda Şan Yöntemi Olucak
Örn. Umbrella Loncası 6 Kişilik Bir Ekip ve İçlerinden Birisi Savaşta Kestiği Adamların Alacağı Şan ve Klan Parası 10 İse Aynı Zamanda 10 Şan'da Loncaya Eklenicek ve Bu Sayede En İyi Savaşab Loncalar Belirlenicek...
Para İle Ada Satın Alıp Kesenler İçin İse O Anda Fotoğraf Alıp Yollucağımızdada O Karakterler Banlanıcak Eğerki Bunu Yapan Lonca Kurucusu İse Karakteriyle Beraber Lonca Kapatılacaktır !
Önerim Daha Gelişmiş Hali Başkasının Yazdıkları Basit ve Çalıntıdır Arkadaşlar Destek Verelim Güncel Tutalımki Dikkatlerini Çekelim...
Bu Bir Umbrella Lonca Sistemi Projesidir !
EĞER DESTEK VERMEK İSTERSEN GENEL ETKİLEŞİM DE KONUYU BULABİLİRSİN YADA DİREK AÇIK ADRES VERELİM
LONCA SİSTEMİ: [Herkez Destek Versin Konu Sürekli Yaşasınki GM veya Dev Lerin Dikkatini Çekelim...
Lonca Sisteminde Herkez Lonca Açma Şansı Olmucak...
Belirli Bi Yaşı Doldurmuş Örn.18 Bu Dahada Düşürülebilir !
Lonca Açarken Örn. 36 Lira Para Ödücez Yıllık Daha Doğrusu Bu Herkezin Lonca Açamaması İçin.
Lonca İsimleri örn. [GM]Erdoğan yazıyorya Sıradan Karakterlerdede Bizim Loncamız Örnek Verirsek
[Umbrella] Olivera Olucak...
Peki Önceden Açılmış Ortasında x li Çarlar Ne Olucak Derseniz Örn. Umbrellaxolivera
Yönetin Karakter İsimlerini Değiştirme Hakkı Tanıncağını Söledi O Zaman Yapılabilir !
Sohbet Kutusunda /l yazdımı Lonca Yazısı Çıkıcaktır..
Oraya Yazı Yazdımı Tüm Loncada Ki Kişiler Duyucaktır...
Arkadaşlar Yasaklılar Listelerinin Yanına Lonca Kşileri Listesi Eklenicek...
ve Bir Pencere Daha Eklenicek Oyuna Lonca Penceresi
Burada Loncanın Katıldığı ve Kazanıp Kaybettiği Er Meydanı Savaşları Yazıcak.
Lonca Yetkileri Olucak Bunu Yönetim Belirler.
ve En Güzeli İse Bana Göre Loncalarda Şan Yöntemi Olucak
Örn. Umbrella Loncası 6 Kişilik Bir Ekip ve İçlerinden Birisi Savaşta Kestiği Adamların Alacağı Şan ve Klan Parası 10 İse Aynı Zamanda 10 Şan'da Loncaya Eklenicek ve Bu Sayede En İyi Savaşab Loncalar Belirlenicek...
Para İle Ada Satın Alıp Kesenler İçin İse O Anda Fotoğraf Alıp Yollucağımızdada O Karakterler Banlanıcak Eğerki Bunu Yapan Lonca Kurucusu İse Karakteriyle Beraber Lonca Kapatılacaktır !
Önerim Daha Gelişmiş Hali Başkasının Yazdıkları Basit ve Çalıntıdır Arkadaşlar Destek Verelim Güncel Tutalımki Dikkatlerini Çekelim...
Bu Bir Umbrella Lonca Sistemi Projesidir !
EĞER DESTEK VERMEK İSTERSEN GENEL ETKİLEŞİM DE KONUYU BULABİLİRSİN YADA DİREK AÇIK ADRES VERELİM
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=32589
Special Response Team

Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?

Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?
- Kurtpence
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Arkadaşım bu konu daha önce defalarca açıldı. Desteklendi. İKV'nin destek için eksik gördüğümüz ne varsa özel bir çalışma yaptık mail olarak gönderdik. (Ne kadar bir teşekkür mesajı alamasakda). Yani sonuç olarak biz elimizden geleni yaptık. Tam umudu kesmiştim ki en son İKV nin yapmış olduğu basın toplantısında Sayın Mevlüt DİNÇ'in yapmış olduğu konuşmasında "Biz nerede olduğumuzu biliyoruz" demesiydi. Bu söz benim için yeterde artar bile. 150-200 kişilik milyarlarca dolar bütçesi olan bir oyundan bahsetti Mevlüt DİNÇ. "World Of Warcraft" Birde 6 kişilik bir ekiple hazırlanan "İKV"... Olacak zamanla istenilenler ama biraz sabır lazım beklemek lazım. İKV'nin WOW gibi bir oyun haline geldiğini yada oradaki özelliklerin "Bir kaç tanesinin bile" İKV de olduğunu düşünüyorumda insanın tüyleri ürperiyor. Dehşet bir şey olurdu herhalde. İşte bu yüzden beklemek lazım İKV doğru yolda ve Yönetimi ne yaptığını biliyor. Onlar bilmiyormu sanıyorsunuz istediğimiz özelliklerin gerekliliğini. Ellerinden geleni yaptıklarından eminim. Onlara bu yolda başarılar dilemek ve destek olmak lazım... Sabır... SabıR... Sabır...
xKuRTPeNÇex - Kurtpence- Kurtpençe - Sarsılmaz
Kompedan - Xecutioner - Pusu
Kompedan - Xecutioner - Pusu
- Loneliness
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Sistem olsa keske yeni surumlerde insallah olur
Oyunda hersey paraya donsturduler oyin paradiyla insanlar lonca
Acmak icin gerceknhayatta vercek mi bn sahsen vermezdim oyun parasi olarak
200m veya 300 m olabilir
Oyunda hersey paraya donsturduler oyin paradiyla insanlar lonca
Acmak icin gerceknhayatta vercek mi bn sahsen vermezdim oyun parasi olarak
200m veya 300 m olabilir
Nick:Lenosedoss
Seviye:30
Sunucu:Meran
Klan:Lodos
Seviye:30
Sunucu:Meran
Klan:Lodos
posting.php?mode=quote&f=31&p=452174
Tılsım sunucusun da arkadaşlarımız böyle bir metin hazırladı ve bizlerde bu metni desteğe gönderdik.
Lonca sisteminin ne kadar önemli bir husus olduğunu biliyoruz.
Sİzlerde bu ve benzeri bir metin hazırlayarak , desteğe gönderirseniz ,
umarım , istediğimize kısa zamanda ulaşacağız.
Artı ; İkv ve yönetimin bizlere iyi bir hizmet sunmak için ne kadar iyi çalıştığını biliyoruz.
Ama bazı şeyleri biraz daha beklememiz gerekicek.
Eninde sonunda Lonca sistemi gelicek.
Sİzlerde üzerinize düşeni yapın ve ne kadar çok istediğinizi belirtin...
Tılsım sunucusun da arkadaşlarımız böyle bir metin hazırladı ve bizlerde bu metni desteğe gönderdik.
Lonca sisteminin ne kadar önemli bir husus olduğunu biliyoruz.
Sİzlerde bu ve benzeri bir metin hazırlayarak , desteğe gönderirseniz ,
umarım , istediğimize kısa zamanda ulaşacağız.
Artı ; İkv ve yönetimin bizlere iyi bir hizmet sunmak için ne kadar iyi çalıştığını biliyoruz.
Ama bazı şeyleri biraz daha beklememiz gerekicek.
Eninde sonunda Lonca sistemi gelicek.
Sİzlerde üzerinize düşeni yapın ve ne kadar çok istediğinizi belirtin...
-
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Tılsım Sunucusundan Alıntıdır...Sanctuary yazdı:
Böyle Bir Çalışma Başlattık biz Zaten Fotoda Yolladık Olursa Lonca Sistemi Böle Olacak
Alp in dediği gibi Sunucumuzda bu konu üzerinde baya bir yoğun duruyoruz.. Tılsım Sunucusu İKVnin en çok lonca popilasyonu olan serverlerinden biri olduğu için belkide az bile yapıyoruz.. Çünkü Tılsımda 3 kişi yan yana geldi mi Lonca kurmaya başladı :? :? :?

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Böyle birşey gelecek dediler 2 sene önce ama gelmedi buradan birşey çıkmaz desteğe gönderelim.

lona sistemi gelsinde Umbrella (Adını unuttum k.b) nın sölediklerini destekleyelim çok güzel belirtmiş :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Bazen Görmek İçin İki Gözden Fazlası Gerekir. .