Ejder;Ecel vb. MadenLeri Neden Bu Kadar Pahalı

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ottomanxempires
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Ejder;Ecel vb. MadenLeri Neden Bu Kadar Pahalı

Mesaj gönderen Ottomanxempires »

Ben 2 yıl öncesine kadar teşkilat sunucsunda oyunuyodum o zamanlar 1m benim için en büyük paraydı.Meran sunucusna bi geldm :o bi baktım her şey ateş :shock: başta maden çekmeye çalıştım 1000kişi madende neyse 1 2 saf maden çekip para ypatım 20m kadar sonra 49 lwl zamanı geldi Sakınmalı Ws ci için en iyi dönemde Kehribar Tora tora zırh üretip satmaya başladım 60m kar yaptım ! diğer seneyi bkeledm şaheser üretmek için ! Bekledm Kadim kesilmiyo ! Mavi topaz 2 ye Menekşe ve akik 3e sibir 2ye kadar düştü !Sonra arzlar kadimi kesti !dün 3m olan menekşe geophal ın sayesinde önce 7 sonra 10 sonra 13 oldu ! akik 10 ! sibir hala para etmiyo ama yakındaetcek ! mavi topaz 5m ! Tamda Ejder Malzemesi toplamaya başlamıştım 2 menekşe 2 akik 6 mavi topaz vardı elimden çıkardım ;) İyi para yaptım ama xD 10me sattığım menekşe yarın 15m olmuş :shock: Kısacası 3 yıllık oyun hayatımda elde ettğin en büyük para bile milletin göznde para deil ! Herkes menfaatleri için piyasayı binidirp duruyo kardeşim para varmı ? sorun ?Zenginler her çarına şaheser üretiyo ! bazı psikobatlar hem ecel hem latif üretiyo :shock: Milletin Sırtından el emeğinden geçiniyolar lütfen bunlara bir yete ( Derim ama kimse takmaz bile millet zengn olmak için kendini satıo ;) )

Fiyatlar Düşmez Gardaşlar Artar ...... ;)
Resim
NefesAlıyorsakUmutVardır
Resim
Savaşmadan Pes Etme !
Resim
Efsaneler..... Kanla Yazılır....
Kullanıcı avatarı
Retkit
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Retkit »

Evet millet kendini satıyor. 500bine karizma satıyor
Kullanıcı avatarı
Ottomanxempires
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ottomanxempires »

Retkit yazdı:Evet millet kendini satıyor. 500bine karizma satıyor
Öle Zengin Olan Psikopatlar da var ;)
Resim
NefesAlıyorsakUmutVardır
Resim
Savaşmadan Pes Etme !
Resim
Efsaneler..... Kanla Yazılır....
Kullanıcı avatarı
Desqualders
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Desqualders »

Ottomanxempires yazdı:Ben 2 yıl öncesine kadar teşkilat sunucsunda oyunuyodum o zamanlar 1m benim için en büyük paraydı.Meran sunucusna bi geldm :o bi baktım her şey ateş :shock: başta maden çekmeye çalıştım 1000kişi madende neyse 1 2 saf maden çekip para ypatım 20m kadar sonra 49 lwl zamanı geldi Sakınmalı Ws ci için en iyi dönemde Kehribar Tora tora zırh üretip satmaya başladım 60m kar yaptım ! diğer seneyi bkeledm şaheser üretmek için ! Bekledm Kadim kesilmiyo ! Mavi topaz 2 ye Menekşe ve akik 3e sibir 2ye kadar düştü !Sonra arzlar kadimi kesti !dün 3m olan menekşe geophal ın sayesinde önce 7 sonra 10 sonra 13 oldu ! akik 10 ! sibir hala para etmiyo ama yakındaetcek ! mavi topaz 5m ! Tamda Ejder Malzemesi toplamaya başlamıştım 2 menekşe 2 akik 6 mavi topaz vardı elimden çıkardım ;) İyi para yaptım ama xD 10me sattığım menekşe yarın 15m olmuş :shock: Kısacası 3 yıllık oyun hayatımda elde ettğin en büyük para bile milletin göznde para deil ! Herkes menfaatleri için piyasayı binidirp duruyo kardeşim para varmı ? sorun ?Zenginler her çarına şaheser üretiyo ! bazı psikobatlar hem ecel hem latif üretiyo :shock: Milletin Sırtından el emeğinden geçiniyolar lütfen bunlara bir yete ( Derim ama kimse takmaz bile millet zengn olmak için kendini satıo ;) )

Fiyatlar Düşmez Gardaşlar Artar ...... ;)
Artar Ama Bu Kadar Değil Kkardeş Piyasada Düşer Artar Ama 1m Lik Akik Nasıl Olurda 10 m Oluyor Anlamadım Sen Biraz Daha HızLı Olsan Şuan Ecel Getiren Üretirdin Kadim KesilDiği Anda Mavi 7 Aki 10 Mmenekşe 10 Pİyasa Dediğin 1-2 M aRTAR 9M bİRDEN aRtar Mı ?
Siz Kismis Pi ?
Kullanıcı avatarı
aBreLLia
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aBreLLia »

satko10 yazdı:Arkadaşlar Hiçte Pahalı değil eğer almaya kalkarsanız pahalı olur. Ben şöle ürettim eceli 5 tane iridyumu 1 haftada cektim 2 tane şeliti 1 günde cektim sibirlerin 2 tanesini aldım 3 tanesini cektim geriye 3 şelit kalıyor 1 de kadim aldım 1 kadimide kestim karbon celiklerini arkadaşlarımın yardımlarıyla kömürler 3 5 m civarı tuttu 450 civarı kömür yani ben toplam aldıgım malzemeler ve paralarını yazıyorum

Kadim Hidra Pençesi 1 adet= 24 m
10 adet Saf krom = 2.500 m
2 Adet Sibiryalı = 5m
3 Şelit = 15 m
Liderlik 2 adet = 2m
Meran Mücevheri 1 adet = 2.5 m
450 Adet Kömür 7m
Toplam = Düz Hesap 60 m
Kardeşim iyi güzel ama sana 2 sorum olcak... 60 m a paramı söylermsin ha deyince 60 m paramı oluyor bu 1..... Ayrıca bunların çogunu çekmişsin bunları çekmek ayr bir dert ayrıca plussuzda çoook zor çekersin ama neyse benim görüşüm bu ister katılırlar ister katılmazlar
Resim
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen rockipsiz »

lan ucuz olsa herkes de olurdu ve adı şaheser olmazdı :D
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Bence madenlerin pahalı olması gayet doğal çünkü sonuçta bu şaheser herkez ürettikten sonra anlamı kalmaz ama birde şu var madenlerin fiyatları hep belirli bir seviyede kalsın bence Mesela bir konu üzerinden bunu belirliyelim
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
Desqualders
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Desqualders »

[/b]
efsaneottoman yazdı:Bence madenlerin pahalı olması gayet doğal çünkü sonuçta bu şaheser herkez ürettikten sonra anlamı kalmaz ama birde şu var madenlerin fiyatları hep belirli bir seviyede kalsın bence Mesela bir konu üzerinden bunu belirliyelim
OLabiLiR :D Normal OLSun 10 m Akik OLur Mu Ya ?
Siz Kismis Pi ?
Kullanıcı avatarı
hicretsidan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen hicretsidan »

Arkadaşlar Şaheser Basmak O kadar Zor deil neden bu kadar büyütüyorsun Parayı Ne zaman Nasıl Kasçağınızı bilirseniz sorun deil...Ben pahalı olmasına rağmen 2 Ecel 1 Ashab-ı keyf bastım 1 Ejderde Geliyor( 1 Kadim Eksik) ve bundan hariç 1 Arkadaşıma Ecel basmadında 1 Arkadaşımada Latif basmasında yardımcı oldum burda ağlayıp yas tutacağınıza gidin biraz çalışın....
Kullanıcı avatarı
Refugee
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Refugee »

aynen ya 29 lwl varken 500 bin paraya selim set üretiodun :D
şimdi 500 bine sıgınakta 20 kere örs yapamıon :D

Redsxkirke

“Genel Sohbet” sayfasına dön