6 adet arz diyorsun madem 6 kişi kesebiliyor kadimi 12 kişi kimbilir ne yapar 6 kişi ozaman küçümsenicek birşey değil yanlıs değerlendirme yapmayıneray yazdı:Harita açık , orada 6 adet arz ı sayamadıysan söylencek laf yok...Istiklalxswat yazdı:birşey soracam eğer yanlış değerlendiriyorsam özür dilerim ama insanın aklında kuşku kalıyor haritanızda arzların olduğu belli oluyor foto cekmeden önce arzların dalmadığı ne malum yani bi anlaşma flan olamazmı eğer böyle birşey yoksa söylediğime kaale almayın gereksiz yere suçlama yaptıysam hepinizden özür diliyorum
Bu arada ben Beyazköşk tenim.....
*~1 Grupla Kesilen Yeşil Kanıt Fotolar~*
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: *~1 Grupla Kesilen Yeşil Kanıt Fotolar~*
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
kadimi 2 kişide keser ama depremden iyi sıyrılmalılar azıcıkda şans lazım yoksa çok zorlar
Drowxdadawa
Ne demek istediğini anlamış değilim, daha açık konuşur musun.............Istiklalxswat yazdı:6 adet arz diyorsun madem 6 kişi kesebiliyor kadimi 12 kişi kimbilir ne yapar 6 kişi ozaman küçümsenicek birşey değil yanlıs değerlendirme yapmayıneray yazdı:Harita açık , orada 6 adet arz ı sayamadıysan söylencek laf yok...Istiklalxswat yazdı:birşey soracam eğer yanlış değerlendiriyorsam özür dilerim ama insanın aklında kuşku kalıyor haritanızda arzların olduğu belli oluyor foto cekmeden önce arzların dalmadığı ne malum yani bi anlaşma flan olamazmı eğer böyle birşey yoksa söylediğime kaale almayın gereksiz yere suçlama yaptıysam hepinizden özür diliyorum
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
neyse konuyu kapatalım helal olsun arkadaslara ne diyelimeray yazdı:Ne demek istediğini anlamış değilim, daha açık konuşur musun.............Istiklalxswat yazdı:6 adet arz diyorsun madem 6 kişi kesebiliyor kadimi 12 kişi kimbilir ne yapar 6 kişi ozaman küçümsenicek birşey değil yanlıs değerlendirme yapmayıneray yazdı:Harita açık , orada 6 adet arz ı sayamadıysan söylencek laf yok...Istiklalxswat yazdı:birşey soracam eğer yanlış değerlendiriyorsam özür dilerim ama insanın aklında kuşku kalıyor haritanızda arzların olduğu belli oluyor foto cekmeden önce arzların dalmadığı ne malum yani bi anlaşma flan olamazmı eğer böyle birşey yoksa söylediğime kaale almayın gereksiz yere suçlama yaptıysam hepinizden özür diliyorum
Eyw teşekkür ederim.Istiklalxswat yazdı:neyse konuyu kapatalım helal olsun arkadaslara ne diyelimeray yazdı:Ne demek istediğini anlamış değilim, daha açık konuşur musun.............Istiklalxswat yazdı:6 adet arz diyorsun madem 6 kişi kesebiliyor kadimi 12 kişi kimbilir ne yapar 6 kişi ozaman küçümsenicek birşey değil yanlıs değerlendirme yapmayıneray yazdı:Harita açık , orada 6 adet arz ı sayamadıysan söylencek laf yok...Istiklalxswat yazdı:birşey soracam eğer yanlış değerlendiriyorsam özür dilerim ama insanın aklında kuşku kalıyor haritanızda arzların olduğu belli oluyor foto cekmeden önce arzların dalmadığı ne malum yani bi anlaşma flan olamazmı eğer böyle birşey yoksa söylediğime kaale almayın gereksiz yere suçlama yaptıysam hepinizden özür diliyorum
Genel Etkileşimi ve Beyaz Köşk'ü takip ederseniz sevinirim........
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Saygılar .. Kesen Warsa Koysun Fotoları beyler En iyisi Biziz Demiyoruz muhakkak Fakat kesmeye Başlarken Kesicemiz Kimsenın Aklına Gelmıodu 
http://img42.imageshack.us/i/image42b.jpg/
Asıl Emeği Geçen Kişilerin Resmi Burdadır Dierleri Sonradan Katılım Yapmıstır
http://img42.imageshack.us/i/image42b.jpg/
Asıl Emeği Geçen Kişilerin Resmi Burdadır Dierleri Sonradan Katılım Yapmıstır
- Ccabbbxgao
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları