AtabeyxLoncasının hysıyetsızLıqı .(Adamlarınıza sahıp ckın)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Timxfare
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

AtabeyxLoncasının hysıyetsızLıqı .(Adamlarınıza sahıp ckın)

Mesaj gönderen Timxfare »

Şİfamın yeteneklerını kenan'a qore ypcaktım. Atabeyxdoktor'sordum skıllerı soyledı drençleır soyle dedım admın dedıqı cvp bu ' sen bnm çara qır bn senın çara bn verrım yeteneklere' foto en kısa zamnda forum iletelicektır.. O Loncadan herşey bekLenır.Hekrz dıkkatLı oLsun ;)

RowzherqeLe
Rowzchanqi
Rowzeus
Timxfare
Sakaryalı
Yaramazxçocuq
Kullanıcı avatarı
Timxfare
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: AtabeyxLoncasının hysıyetsızLıqı .(Adamlarınıza sahıp ckın)

Mesaj gönderen Timxfare »

http://www.resimupload.com/ds397584907_ ... 10_09.html

FOTODA burdadır ;) Cattıqınız adama dıkkat edın :D

RowherqeLe
Rowzeus
Rowxchanqi
Sakaryalı
Timxfare
Yaramazxçocuq
Kullanıcı avatarı
atabeyloncasi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen atabeyloncasi »

Ben onun adına senden özür dilerim kardeşim gereken yapılacaktır.Atabeyxdoktor senle irtibata geçecektir.
Resim Resim Resim
Atabeyxkomutan Atabeyxsempaty Atabeyxnewraky
Ashab-ı Keyf (^) Latif (^) Ejder Asa (^)

Resim
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

Eski bir atabey oLarak hiLaLin hatırına susuyordum ama dün atabeyLerden bana saLdırı oLdu konuşacağım artık.! Atabeyxdoktor Küfürbaz we hırsız oLan cihaomdur. Cihaom sunucuda daha önce kendi çarında yaptığı hırsızLkLarLa oLsun küfürLe we kp açLığı iLe oLsun tanınmaktadır. AtabeyLer eğer dürüst bir Lonca ise (sözde :D ) Atabeyxdoktor iLe Loncanın iLşkisi kesiLmeLidir. HaLen fotoya rağmen we gerek sunucuda cihaom kişiLiğinin nasıL birisi oLduqunun biLinmesne raqmen haLa Loncada tutLuyor ise buda atabeyLerin hırsızLara arka çıktığının bir kanıtıdır. ;)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Quenable
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Quenable »

Ucube yazdı:Eski bir atabey oLarak hiLaLin hatırına susuyordum ama dün atabeyLerden bana saLdırı oLdu konuşacağım artık.! Atabeyxdoktor Küfürbaz we hırsız oLan cihaomdur. Cihaom sunucuda daha önce kendi çarında yaptığı hırsızLkLarLa oLsun küfürLe we kp açLığı iLe oLsun tanınmaktadır. AtabeyLer eğer dürüst bir Lonca ise (sözde :D ) Atabeyxdoktor iLe Loncanın iLşkisi kesiLmeLidir. HaLen fotoya rağmen we gerek sunucuda cihaom kişiLiğinin nasıL birisi oLduqunun biLinmesne raqmen haLa Loncada tutLuyor ise buda atabeyLerin hırsızLara arka çıktığının bir kanıtıdır. ;)

sanqi kendi sütten çıkmış akkaşık wq :D

ulubay
Su gelir lüle lüle
Yar gelir güle güle
Karanlık yerlerde
selam verme behlüle
Kullanıcı avatarı
intikamxbeycoast
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen intikamxbeycoast »

Ucube yazdı:Eski bir atabey oLarak hiLaLin hatırına susuyordum ama dün atabeyLerden bana saLdırı oLdu konuşacağım artık.! Atabeyxdoktor Küfürbaz we hırsız oLan cihaomdur. Cihaom sunucuda daha önce kendi çarında yaptığı hırsızLkLarLa oLsun küfürLe we kp açLığı iLe oLsun tanınmaktadır. AtabeyLer eğer dürüst bir Lonca ise (sözde :D ) Atabeyxdoktor iLe Loncanın iLşkisi kesiLmeLidir. HaLen fotoya rağmen we gerek sunucuda cihaom kişiLiğinin nasıL birisi oLduqunun biLinmesne raqmen haLa Loncada tutLuyor ise buda atabeyLerin hırsızLara arka çıktığının bir kanıtıdır. ;)

Cihaom çarı Kp Açıdır Tm Küfürmaz Da olabilir Tm Ama Hiçbir Zmn Hırsız olmamıştır ve olmayacaktır eğer ortaya böyle bir suçlama atıyorsan bu suçlamanın birde delili olmalıdır ;)
İntikamxbeycoast
Kullanıcı avatarı
bLacK23
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen bLacK23 »

Atabeyx Loncasını Çok Seven Biriyimdir Esasında Ama Atabeyx Ler Adam Olmaz Ben Atabeyx Lerin Başkanı Olsam Yüzüm Kızarırdı Bu Sözü Duydugumda Ama Bu Dawranışlarından Anlıyoruz Kiii Atabeyx Lonca Başkanı Atabeyx Lonca Üyelerine Gereken Saygıyı Vermemiş,Biz Gerektigi Kadar Sayfıda Kusur Etmemeye Çalısıyoruz Ama Yeter Artık Sabrında Bi Sınırı Var Açıkcası..!
Persiian
Kullanıcı avatarı
Atabeyxdoktor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Atabeyxdoktor »

arkadaşım ben seni tanımıyorum ben hırsızlık yapmam emek çalmam iftira atmayınız lütfen bişi yapmadım ama
Özür dilerim yinede
Sunucu Anka
Divanıhümayum SunucuSancak
Atabeyxdoktor

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Drowxcorellon »

farkındaysanız eğer lonca tekrardan yapılanıyor buda demekdirki loncada alımlar atılımlarda olabilir hatalada düzelebilir örneğin Drowx loncası daha düne kadar herkes cephe almışdı bize şimdi ise noldu aramıza girmek isteyenler var hani o bizle dalga geçenlerden hani o lonca tutulmaz diyenlerden ha bide böle lonca olmaz diyenlerin yardımına kendi loncası deil Drowx loncasının koşmuşluğu vardır.

neyse yani başlangıcın önemi yok ilerlediğinde sorunlar çıkıyorsa işte o zaman sorun önemli hala gelecekdir.
Drowxdadawa
Kullanıcı avatarı
Tayfunx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Tayfunx »

Drowxcorellon yazdı:farkındaysanız eğer lonca tekrardan yapılanıyor buda demekdirki loncada alımlar atılımlarda olabilir hatalada düzelebilir örneğin Drowx loncası daha düne kadar herkes cephe almışdı bize şimdi ise noldu aramıza girmek isteyenler var hani o bizle dalga geçenlerden hani o lonca tutulmaz diyenlerden ha bide böle lonca olmaz diyenlerin yardımına kendi loncası deil Drowx loncasının koşmuşluğu vardır.

neyse yani başlangıcın önemi yok ilerlediğinde sorunlar çıkıyorsa işte o zaman sorun önemli hala gelecekdir.
bLacK23 yazdı:Atabeyx Loncasını Çok Seven Biriyimdir Esasında Ama Atabeyx Ler Adam Olmaz Ben Atabeyx Lerin Başkanı Olsam Yüzüm Kızarırdı Bu Sözü Duydugumda Ama Bu Dawranışlarından Anlıyoruz Kiii Atabeyx Lonca Başkanı Atabeyx Lonca Üyelerine Gereken Saygıyı Vermemiş,Biz Gerektigi Kadar Sayfıda Kusur Etmemeye Çalısıyoruz Ama Yeter Artık Sabrında Bi Sınırı Var Açıkcası..!
Tayfunn * Lifeless * Tayfunnxbüyü

Ultraxreis'le alakam yoktur.

Her buyuk adamdir,ama her adam büyük degildir..

“Genel Sohbet” sayfasına dön